Jest juz nowy gdzieś do kupienia?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
U zespołu na BC, do mnie już wlaśnie dochodzi z Rumunii
Tak właśnie.Morbid Marcin pisze:To będzie znów bardzo dobry rok dla naszej muzyki.
Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz

Heh, ja ogolnie znalem wczesniej tylko Musick 1, ktora uwielbiam, reszta pobieznie i teraz na doslownie tydzien z malymi przerwami kiedy w ogole sluchalem czegokolwiek innego, wsiaklem w "Horse Rotorvator". Jedna z wielu zalet posiadania luk w edukacji jest nieskonczona ilosc materialu do odkrywania.DST pisze: ↑21-03-2026, 22:32Wyrasta mi to na jedną z płyt życia. Dwójka zresztą też, ciężko powiedzieć która lepsza. Ostatnio znowu mam lot na nich i słucham "Ape of Naples" na zmianę z "Constant Shallowness Leads to Evil".
"Are You Shivering?" to oczywiście przekaz z innego świata, jak słucham to czuję jakbym był sam na pustej planecie w środku nocy.
Kolo z Caligari ma największego nosa do nowych fantastycznych kapel na dzisiejszej scenie. Każdy strzał to sztos.Pelson pisze:
zapisuję do kalendarza 17 kwietnia.
"Scatology" też jest zajebiste, nie wiem nawet czy mi osobiście bardziej nie siedzi ("Solar Lodge" brzmi trochę jakby Swans zamieniło się w tubylców śpiewających pieśń przed złożeniem ofiary religijnej z ludzi:D). U nich jest dużo do grzebania i w sumie słuchając jakiegokolwiek albumu nigdy nie wiesz czego się spodziewać.backslifer pisze: ↑22-03-2026, 17:42Heh, ja ogolnie znalem wczesniej tylko Musick 1, ktora uwielbiam, reszta pobieznie i teraz na doslownie tydzien z malymi przerwami kiedy w ogole sluchalem czegokolwiek innego, wsiaklem w "Horse Rotorvator". Jedna z wielu zalet posiadania luk w edukacji jest nieskonczona ilosc materialu do odkrywania.DST pisze: ↑21-03-2026, 22:32Wyrasta mi to na jedną z płyt życia. Dwójka zresztą też, ciężko powiedzieć która lepsza. Ostatnio znowu mam lot na nich i słucham "Ape of Naples" na zmianę z "Constant Shallowness Leads to Evil".
"Are You Shivering?" to oczywiście przekaz z innego świata, jak słucham to czuję jakbym był sam na pustej planecie w środku nocy.![]()
No zroznicowane to jest, bardzo mi podeszlo jeszcze "Ape of Naples", ale np. od LSD skutecznie sie odbilem przy chyba trzech juz podejsciach. No ale jest co odkrywac.DST pisze: ↑22-03-2026, 17:54"Scatology" też jest zajebiste, nie wiem nawet czy mi osobiście bardziej nie siedzi ("Solar Lodge" brzmi trochę jakby Swans zamieniło się w tubylców śpiewających pieśń przed złożeniem ofiary religijnej z ludzi:D). U nich jest dużo do grzebania i w sumie słuchając jakiegokolwiek albumu nigdy nie wiesz czego się spodziewać.backslifer pisze: ↑22-03-2026, 17:42Heh, ja ogolnie znalem wczesniej tylko Musick 1, ktora uwielbiam, reszta pobieznie i teraz na doslownie tydzien z malymi przerwami kiedy w ogole sluchalem czegokolwiek innego, wsiaklem w "Horse Rotorvator". Jedna z wielu zalet posiadania luk w edukacji jest nieskonczona ilosc materialu do odkrywania.DST pisze: ↑21-03-2026, 22:32
Wyrasta mi to na jedną z płyt życia. Dwójka zresztą też, ciężko powiedzieć która lepsza. Ostatnio znowu mam lot na nich i słucham "Ape of Naples" na zmianę z "Constant Shallowness Leads to Evil".
"Are You Shivering?" to oczywiście przekaz z innego świata, jak słucham to czuję jakbym był sam na pustej planecie w środku nocy.![]()
edit: na Noisecast Trotzky, Frelik i jakaś pani (oby mi wybaczyła) omawiali ich dyskografię, mi to bardzo pomogło się w tym odnaleźć i załapać szerszy kontekst.