W tym przypadku sprzedającym jest amazon z ich kuriozalno-chujowym podejściem do pakowania płyt.Jimmy Boyle pisze: ↑31-01-2026, 10:45To juz chyba nawet nie jest cebula, ale norma. Przez te "darmowe" zwroty/wysyłki, parafrazując Korwina "głupi by nie skorzystał" Oczywiście z perspektywy sprzedającego już tak różowo to nie wygląda.sisterhood pisze: ↑31-01-2026, 10:36Tu można ostrą cebulę przywalić jeśli jeden tytuł nas tylko interesuje. Dobrać coś do zniżki (najlepiej aby cena była minimalnie powyżej 100 zł- im bliżej stówy, tym lepiej). Potem zbędne rzeczy odsyłamy.WaszJudasz pisze: ↑31-01-2026, 08:16W ogóle na Amazonie warto teraz pogrzebać, mają tę ofertę "przy zamówieniu wybranych produktów za min. 100 zł - 20 zeta zniżki" i można skomponować sobie ładne combo, bo w tych kwalifikujących się jest sporo dobrego, a ceny już wejściowo są na ogół bardzo sympatyczne.
Ja właśnie przygarnąłem za niecałe 90 zeta (z darmową wysyłką) zestaw Interdimensional Extinction, Starspawn i Absolute Elsewhere od Blood Incantation, ale widziałem też w puli Morbid Angel, Deicide, Canibal Corpse, Obituary, Marduk, Coroner, Vader...
Promocje poniżej pasa!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
sisterhood
- postuje jak opętany!
Re: Promocje poniżej pasa!
- tommek
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Promocje poniżej pasa!
ma bo są różne dziwne terminy dostawy
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist