Jeśli to prawda to też jestem zdumiony. Zajebista kapela.Bonecrusher pisze: ↑16-01-2026, 19:25
Ps. Uważam za wielkie niedomówienie, że nie ma na tym forume tematu o tychże!!!
NP:

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Jeśli to prawda to też jestem zdumiony. Zajebista kapela.Bonecrusher pisze: ↑16-01-2026, 19:25

To jakis nocny kochanek w wersji blekowej?DST pisze: ↑16-01-2026, 21:16Jeśli to prawda to też jestem zdumiony. Zajebista kapela.Bonecrusher pisze: ↑16-01-2026, 19:25
NP:
![]()

Hehe to kolesie z Nagłego Ataku Spawacza, którzy nagrali sobie płytę pod innym szyldem. Wiem jak to pewnie brzmi, ale mam sentyment i kiedyś (jakieś pewnie z 10 lat temu) mocno się porobiliśmy się na koncercie bimbrem, który przyniosłem. Guilty pleasure. Randomowość tego materiału i charakter Faziego, który nawija "trzymam płaszczkę na smyczy" albo "kilo miedzi idź do spowiedzi" sztosssssbackslifer pisze: ↑16-01-2026, 21:47To jakis nocny kochanek w wersji blekowej?DST pisze: ↑16-01-2026, 21:16Jeśli to prawda to też jestem zdumiony. Zajebista kapela.Bonecrusher pisze: ↑16-01-2026, 19:25
NP:
![]()
NP:
![]()
Kiedyś wylądowałem na imprezie w mieszkaniu u Zochy z moim (niestety zmarłym już) kolegą. Sam mieszkałem wtedy całkiem niedaleko, a na tej imprezie pogrywał na pudle i opowiadał o planach nagrania czegoś takiego, czego wtedy nie brałem na serio. Innym razem trafiłem z nim i jego bliską ekipą na backstage na koncercie The Rumjacks (grał wtedy na supporcie z Niesamowita Sprawa). Sam nie mam w zwyczaju wylewać za kołnierz, ale te rzeczy mnie przerosły XDDST pisze: ↑16-01-2026, 21:56Hehe to kolesie z Nagłego Ataku Spawacza, którzy nagrali sobie płytę pod innym szyldem. Wiem jak to pewnie brzmi, ale mam sentyment i kiedyś (jakieś pewnie z 10 lat temu) mocno się porobiliśmy się na koncercie bimbrem, który przyniosłem. Guilty pleasure. Randomowość tego materiału i charakter Faziego, który nawija "trzymam płaszczkę na smyczy" albo "kilo miedzi idź do spowiedzi" sztosssss
Domyślam sięest pisze: ↑16-01-2026, 23:03Kiedyś wylądowałem na imprezie w mieszkaniu u Zochy z moim (niestety zmarłym już) kolegą. Sam mieszkałem wtedy całkiem niedaleko, a na tej imprezie pogrywał na pudle i opowiadał o planach nagrania czegoś takiego, czego wtedy nie brałem na serio. Innym razem trafiłem z nim i jego bliską ekipą na backstage na koncercie The Rumjacks (grał wtedy na supporcie z Niesamowita Sprawa). Sam nie mam w zwyczaju wylewać za kołnierz, ale te rzeczy mnie przerosły XDDST pisze: ↑16-01-2026, 21:56Hehe to kolesie z Nagłego Ataku Spawacza, którzy nagrali sobie płytę pod innym szyldem. Wiem jak to pewnie brzmi, ale mam sentyment i kiedyś (jakieś pewnie z 10 lat temu) mocno się porobiliśmy się na koncercie bimbrem, który przyniosłem. Guilty pleasure. Randomowość tego materiału i charakter Faziego, który nawija "trzymam płaszczkę na smyczy" albo "kilo miedzi idź do spowiedzi" sztosssss