jaki album ostatnio kupiliście v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- winterforest
- postuje jak opętany!
-
Wojna
- postuje jak opętany!
Re: jaki album ostatnio kupiliście v.2
Super ! Też ostatnio często biorę koszulę + CD .
-
Wojna
- postuje jak opętany!
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
-
Wojna
- postuje jak opętany!
- Kilgore
- rasowy masterfulowicz
Jako że zostałem dzisiaj zostawiony w przechowalni (Empik) na dwie godziny, poczyniłem takie zakupy: ( z promocjami wyszło 58 za sztukę czyli tragedii nie było)

Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Każdy ma, u mnie na LP, a, że lubię sobie przywieźć gadżeta to i będzie na CD.

Dobrze, że na północ to moje tereny Norge a tu hub przesiadkowy raczej, bo normalnie majątek, patrząc na te stare zinacze, szirty (fajową koszulinę sobie młoda Coronera zanabyła, dla mnie też ze dwie szałowe by się znalazły), czy demówki pewnie bym przepuścił. Dobrze też, że do tego momentu, na tyle konkretny finansowo był ten wyjazd, bo w Neseblod można siedzieć godzinami, i dobierać, dobierać, dobierać. Zawrót głowy i szaleństwo w jednym. Nowości w polskim sraczkomacie a w drodze do wypchańca, foczki - kompletowanie demówek i innych zabaweczek. Ma to sens.

Dobrze, że na północ to moje tereny Norge a tu hub przesiadkowy raczej, bo normalnie majątek, patrząc na te stare zinacze, szirty (fajową koszulinę sobie młoda Coronera zanabyła, dla mnie też ze dwie szałowe by się znalazły), czy demówki pewnie bym przepuścił. Dobrze też, że do tego momentu, na tyle konkretny finansowo był ten wyjazd, bo w Neseblod można siedzieć godzinami, i dobierać, dobierać, dobierać. Zawrót głowy i szaleństwo w jednym. Nowości w polskim sraczkomacie a w drodze do wypchańca, foczki - kompletowanie demówek i innych zabaweczek. Ma to sens.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
-
Pelson
- rasowy masterfulowicz
^ ceny widze konkretne. W innym wątku pokazywałeś kasety z PL i tam też tanio nie było.
Wszystko w takim przedziale cenowym czy to tylko wyjątki?
Wszystko w takim przedziale cenowym czy to tylko wyjątki?
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Szrot, którego jest sporo - tanio. 30-50 PLN. Demówki, np. kasetowe, - łoooo Panie, Ty na mnie naszczałeś - ceny widziałem po 2000 NOK takich def metali . Fajne zinacze, SxE, nawet takie co kiedyś miałem w domu to dla odmiany za grosze, jakieś rumuńskie o elektronice, kompletne dziwadło po 50 NOK. Koszulka Coronera z lat 2000' dla młodej 380,00 NOK. Cenę polskiego pirata Sarcofago, sam widziałeś. Nie wykluczam, że skupują, może nawet z portali, tutaj ludzie u nich kupią. Te rary, których kilka półek mają tak opisane, to być może od miejscowych starych załogantów, scenersów. Ja tam lubię mieć coś, skądś, pamiątkę po prostu. Jedna osoba przywiezie magnes, druga sweterek Trondheim, trzecia bilecik za niezaparkowanie w wysokości 500 NOK, ja mam sweterek, książki, płytę i trochę jeszcze klasycznego stuffu, który stąd regularnie zwożę.
Teraz przeglądam jak młoda z żoną na JulKiermaszu buszują i suweniry świąteczne skupują, zdjęcia młodej:
Kompilacja Sinistertornister, 1100 NOK z tego co dobrze widzę, PasażHiva 159 NOK (tanioszka!), dwa LP schowane tak jak Thorns - testpress, tak aby nikt nie zajebał, a ceny LP z 4 cyfrowymi liczbami, Thorns to do zaproponowania.

W dużym stopniu sklep dla kolekcjonerów. Ta wyżarta na środku koszulina OMC - pewnie ktoś złapie, jak się dowie na jakim koncercie została rozszarpana. Pewnie też pomimo tego, że nie do noszenia, zapłaci grubyBeyoncé za nią.
Teraz przeglądam jak młoda z żoną na JulKiermaszu buszują i suweniry świąteczne skupują, zdjęcia młodej:
Kompilacja Sinistertornister, 1100 NOK z tego co dobrze widzę, PasażHiva 159 NOK (tanioszka!), dwa LP schowane tak jak Thorns - testpress, tak aby nikt nie zajebał, a ceny LP z 4 cyfrowymi liczbami, Thorns to do zaproponowania.

W dużym stopniu sklep dla kolekcjonerów. Ta wyżarta na środku koszulina OMC - pewnie ktoś złapie, jak się dowie na jakim koncercie została rozszarpana. Pewnie też pomimo tego, że nie do noszenia, zapłaci grubyBeyoncé za nią.
lys på slutten av lys
dra til helvete
dra til helvete
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Fajne ti wydanie Mrowiska, też mam