- Mørket -

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
*Choć taki, bardzo fajny, zresztą kawałek "Kirottu maa" już po fińsku śpiewają.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Przez moment myślałem, że napiszesz coś śmiesznego. W sensie, że wiesz - najpierw ja się niezobowiązująco ponabijam z ciebie, potem ty ze mnie, a na koniec pójdziemy w ustronne zacisze i postukamy się grzybami. A tymczasem okazało się, że jesteś tylko jakimś dzbanem ze spiętymi pośladami. Tzn. właściwie nie tyle dzbanem, co pustym kubkiem Konfederacji. Smuteczek, ale w sumie nie wiem na co liczyłem.tabaluga pisze: ↑17-12-2025, 16:47Sfrustrowany dewiant Zwirek i muhomorek zapomniał w swoim bezpardonowym ataku na moją osobę wspomnieć że zamachowcy też byli muzulmanskimi imigrantami . Student kulu tylko potwierdza że ulubiona religia/ ideologia lewakow czyli islam stanowi zagrozenie , ciekawe ilu jeszcze lewakow planuje zamach w imie tej religii ? Co do reszty tych wynurzeń chce wierzyć że to tylko skutki uboczne leków psychotropowych które w.w. użytkownik przyjmuje aby ulzyc sobie w chorobie psychicznej na ktora niewatpliwie cierpi.