Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Re: Now playing / Czego teraz słuchacie v.5
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
-
szczylun
- rasowy masterfulowicz
-
tabaluga
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
support music, not rumors
- nagrobek
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Świetny zestaw. Robiłem niedawno odświeżanie, różnych z podobnego kręgu, po tym jak się pojawił nowy singiel Grade 2 i tak. To bardzo dobre materiały są.
lys på slutten av lys
-
mistrzsardu
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dobra, serduszko odespane, nawodnione, tlenem odżywione, można ruszać dalej w bój. W późną noc.

Pogadałem z przyszłym producentem dźwięku, jak jego stary, może docelowo nowym członkiem mojej rodziny, o ChoD. Jemu się podoba utwór no.1 , mnie 2, 4 oraz 5. Córce to nie dopytałem bo się z młodym zagadałem. Odsłucham co tam i dlaczego ten no. 1 . Później powrót do Fińczyków, co dzisiaj się już bujali tutaj muzycznie, u mnie. Teraz odsłuch na słuchawkach. Dalej czyszczenie przeczyszczenie słuchawek wyjazdowych, oraz rozpaczenie, tych 6 fińczyków, norwegów, co mnie wjechali na chatę, pod kątem przyszłego tripu. Słuchać nie będę, przyjemność mroźnoblekową zostawię na za moment.
Składak z wytwórni Cherry Red oczywiście wyborny. Jakie tu klasyki, na wszystkich trzech częściach, goth-pp-punk są to ja nie mogę. I te duże nazwy i takie jak tBolshoi, Baptism, czy Gaye Bykers on Acid. Kto wie co te Brytole mają w katalogu, to wie. Tak jak w siostrzanych sublabelach też.

Pogadałem z przyszłym producentem dźwięku, jak jego stary, może docelowo nowym członkiem mojej rodziny, o ChoD. Jemu się podoba utwór no.1 , mnie 2, 4 oraz 5. Córce to nie dopytałem bo się z młodym zagadałem. Odsłucham co tam i dlaczego ten no. 1 . Później powrót do Fińczyków, co dzisiaj się już bujali tutaj muzycznie, u mnie. Teraz odsłuch na słuchawkach. Dalej czyszczenie przeczyszczenie słuchawek wyjazdowych, oraz rozpaczenie, tych 6 fińczyków, norwegów, co mnie wjechali na chatę, pod kątem przyszłego tripu. Słuchać nie będę, przyjemność mroźnoblekową zostawię na za moment.
Składak z wytwórni Cherry Red oczywiście wyborny. Jakie tu klasyki, na wszystkich trzech częściach, goth-pp-punk są to ja nie mogę. I te duże nazwy i takie jak tBolshoi, Baptism, czy Gaye Bykers on Acid. Kto wie co te Brytole mają w katalogu, to wie. Tak jak w siostrzanych sublabelach też.
lys på slutten av lys
-
szczylun
- rasowy masterfulowicz
- Wasyl