Wg nich to EKO. Zamawiasz 10 płyt w dwóch terminach dostawy. Wysyłkę dzielisz na dwie zgodnie z datą dostawy, albo ten późniejszy termin (bardziej EKO, bo jedna przesyłka). Po czym dostajesz 8 listów przewozowych. To stan umysłu tak jak ichnia wyszukiwarka.
Możesz zadać im pytanie czym różni się AUDIO-CD od CD-AUDIO, bo wg nich są to różne kategorie.
Kiedyś czekałem na dostawę równe pół roku (chodziło o buty). W dniu wysyłki anulowali zamówienie bez żadnego słowa wyjaśnienia.
KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
sisterhood
- postuje jak opętany!
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KRYTYCZNIE O WYTWÓRNIACH
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- wonsz
- zahartowany metalizator
a dzielenie zamówień nie jest przypadkiem spowodowane tym, że mają je na stanie w różnych lokalizacjach?
rzułf
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
sisterhood
- postuje jak opętany!
-
Wojna
- postuje jak opętany!
-
Wojna
- postuje jak opętany!
-
sisterhood
- postuje jak opętany!
A teraz zrobili mi dzień, wysłali nowy box.sisterhood pisze: ↑07-11-2025, 20:28Niemce z fantotal.de mocno mnie podkurwili. Wsadzili nowego Varneya w zwykłe pudełko z cienkiego kartonu nie dając ani grama bąbelków. Efekt? Jebnięty BOX za ponad 60 jurków.
-
sisterhood
- postuje jak opętany!
Tego jeszcze nie miałem. Zamawiam dziś płytę. Czas dostawy w zależności od miejsca docelowego. Praca, 18 listopada, dom 19 listopada, paczkomaty (DHL, Inpost) 26 maja 2026 roku.Żułek pisze: ↑12-11-2025, 19:49ciule z Amazonka nie ogarniają paczkomatów![]()
zamówiłem 6cd, przyszły 3, reszta jakieś dziwne terminy wysyłki (grudzień, maj) ale se myśle no dobra a co by było gdyby zamiast paczkomatu był adres domowy ? wszedłem se na płytki i sprawdziłem - termin wysyłki na za tydzien![]()
no to napisałem do ciulów o co kaman, przecież nie bede czekał do maja na płyty
no to ciule anulowali mi zamówienie abym mógł zrobić jeszcze raz z adresem domowym + karta podarunkowa aby wyrównać ceny bo oczywiście poszły do góry (inaczej bym ich olał)
no niby się udało ale i tak dostałem po dupie (10-12zł) bo za karty podarunkowe nie dają cashbacku a akurat była promka na aż 20%
i wez teraz kurwa sprawdzaj przy każdej płycie jaki jest termin na paczkomat i domowy o ile jest bo czasem nie ma![]()