Panowie mają kolejne trzy koncerty nagrane w USA na przyszły rok. To chyba można już nazwać reaktywacją.
Reaktywowali się/zakończyli działalność
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
C//A
- w mackach Zła
Re: Reaktywowali się/zakończyli działalność
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Re: Reaktywowali się/zakończyli działalnośćJeśli
Jeśli piszesz o Kickback, to Stefan z grajkami, tak mają 3 koncerty i najlepsze, że w ładnych odstępach czasowych.
Z NY nie widziałem żadnego video ( szkoda), ale po zeszłym roku nie chcę tego oglądać. Niech pozostanie w pamięci tak jak go na koncertach widziałem ( a był w tym kurwa mistrzem), a nie zadyszanego chłopka z bebzonem który prawie nic nie śpiewa.
Może w Tajlandii już go nie lubią i przeniósł studio do USA
ale patrząc na jego fantazje to raczej Azja jest dla niego najlepsza 
Z NY nie widziałem żadnego video ( szkoda), ale po zeszłym roku nie chcę tego oglądać. Niech pozostanie w pamięci tak jak go na koncertach widziałem ( a był w tym kurwa mistrzem), a nie zadyszanego chłopka z bebzonem który prawie nic nie śpiewa.
Może w Tajlandii już go nie lubią i przeniósł studio do USA
-
C//A
- w mackach Zła
W NYC był skład z Toxikiem i Pascalem. Plus dwójka Amerykańców. Benzona mniej niż w BKK. Kondycja do wypływania flaków w mikrofon lepsza. Powrót w chwale.
- DST
- rasowy masterfulowicz
Re: Reaktywowali się/zakończyli działalnośćJeśli
Na miejscu Jego Ekscelencji Donalda Trumpa nie wpuszczałbym tego francuskiego dewianta do Krainy Wiecznej Szczęśliwości zwanej US&A. Mało wariatów w maskach Hannibala Lectera przysyłanych z Wenezueli?piotraz pisze: ↑04-11-2025, 09:23Jeśli piszesz o Kickback, to Stefan z grajkami, tak mają 3 koncerty i najlepsze, że w ładnych odstępach czasowych.
Może w Tajlandii już go nie lubią i przeniósł studio do USAale patrząc na jego fantazje to raczej Azja jest dla niego najlepsza
![]()
Jak tak jest z koncertami jak piszesz to
hehe
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
- DST
- rasowy masterfulowicz
Hola hola, brzmi to jakbyś tam był. Jeśli tak to proszę pozabawiać opowieściami.
Co to była za miejscówka? Jak wypadł Genocide Organ? Jak obecnie wygląda Toxik? I czy ceny drogie w chuj w Nowym Jorku jak mówią?
-
C//A
- w mackach Zła
Rzeczywiście tak to mogło zabrzmieć. Już temperuję ton
Miejscówka to podobno był jakiś stary, kryty skatepark. Toxik podobno w formie.
GO akurat można zobaczyć duże fragmenty na YT.
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
A skąd info o takiej wspaniałej dyspozycji Kcbk?