FILMY OD KTÓRYCH ROSNĄ MIĘŚNIE

Wszystkie chwyty dozwolone - od "Begotten" po "Wejście smoka".

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: FILMY OD KTÓRYCH ROSNĄ MIĘŚNIE

28-02-2019, 00:20

Rebus pisze:Ostatnio obejrzałem Barbariansów. Z polskim lektorem i niemieckim dubbingiem. Ale odglosy śmiechu Barbaroli zostawili oryginalne.
genialnie!
31.08.2026
Awatar użytkownika
Plagueis
rasowy masterfulowicz

28-02-2019, 08:39

Rebus pisze:Ostatnio obejrzałem Barbariansów. Z polskim lektorem i niemieckim dubbingiem. Ale odglosy śmiechu Barbaroli zostawili oryginalne.
To ich ryczenie przeszło do historii kinematografii. :D
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
Rebus
starszy świeżak

19-06-2020, 15:05

Niestety, w tym roku zmarł David Paul [*], jeden z Barbariansów, uczciłem to obejrzeniem filmu "Twin Sitters". Film jest inspirowany rok wcześniejszym "Mr. Nanny" z Hulkiem Hoganem. W obu filmach kucharkę grała Mother Love: jeżeli przy Hulku Hoganie miała siłę pyskować i wydziwiać, to już przy Barbarolach stała jak wryta, nie wiedziała co powiedzieć. I to też moja analiza porównawcza obu filmów.

Reasumując, Twin sitters to nie poziom Barbaroli, ale jest blisko.

https://www.youtube.com/watch?v=-Trr-X_bQBU

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

24-08-2026, 14:49

Obrazek

Ale to było zajebiste, jest to odpowiedź na 'The Raid' która przyszła z Indii, w skrócie - bandyci napadają na pociąg nieświadomi, że pośród pasażerów znajduje się bogaty przedsiębiorca, jego rodzina oraz niedoszły zięć i jego kolega będący komandosami na przepustce. Zbiry izolują wagony więc miejsce akcji jest bardzo ograniczone (dużo bardziej niż we wspomnianym 'The Raid' albo 'Dredd' z 2012 gdzie izolowano cały budynek) ale nijak nie umniejsza to jakości ani rozmachowi. Nie jest też to wszystko czarno-biały, kilkudziesieciu zbirów to tak naprawdę zbitek różnych rodzin, którzy początkowo nie planują nikogo zabijać ale na skutek pewnych wydarzeń komuś puszczają nerwy, kolejne ofiary po obu stronach tylko utrudniają wycofanie się z tego szamba w efekcie czego w pewnym punkcie staje się to już niemożliwe.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
Awatar użytkownika
DST
zahartowany metalizator

24-08-2026, 17:19

Jeśli można zinterpretować temat jako "najbardziej męski", niezależnie czy aktorzy są napakowani to:

Obrazek
Awatar użytkownika
Major Zagłoba
postuje jak opętany!
Kontakt:

24-08-2026, 19:32

Niedawno czytałem Bohaterowie Ostatniej Akcji a dziś przed kolacją chyba mój debou strusz podszepnął mi aby wejść na forume. Będzie oglądane co nie znane, cudowny temat. Torrenty będą robić brrr.
ODPOWIEDZ