genialnie!Rebus pisze:Ostatnio obejrzałem Barbariansów. Z polskim lektorem i niemieckim dubbingiem. Ale odglosy śmiechu Barbaroli zostawili oryginalne.
FILMY OD KTÓRYCH ROSNĄ MIĘŚNIE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: FILMY OD KTÓRYCH ROSNĄ MIĘŚNIE
31.08.2026
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
To ich ryczenie przeszło do historii kinematografii. :DRebus pisze:Ostatnio obejrzałem Barbariansów. Z polskim lektorem i niemieckim dubbingiem. Ale odglosy śmiechu Barbaroli zostawili oryginalne.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
Rebus
- starszy świeżak
Niestety, w tym roku zmarł David Paul [*], jeden z Barbariansów, uczciłem to obejrzeniem filmu "Twin Sitters". Film jest inspirowany rok wcześniejszym "Mr. Nanny" z Hulkiem Hoganem. W obu filmach kucharkę grała Mother Love: jeżeli przy Hulku Hoganie miała siłę pyskować i wydziwiać, to już przy Barbarolach stała jak wryta, nie wiedziała co powiedzieć. I to też moja analiza porównawcza obu filmów.
Reasumując, Twin sitters to nie poziom Barbaroli, ale jest blisko.
https://www.youtube.com/watch?v=-Trr-X_bQBU

Reasumując, Twin sitters to nie poziom Barbaroli, ale jest blisko.
https://www.youtube.com/watch?v=-Trr-X_bQBU

- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii

Ale to było zajebiste, jest to odpowiedź na 'The Raid' która przyszła z Indii, w skrócie - bandyci napadają na pociąg nieświadomi, że pośród pasażerów znajduje się bogaty przedsiębiorca, jego rodzina oraz niedoszły zięć i jego kolega będący komandosami na przepustce. Zbiry izolują wagony więc miejsce akcji jest bardzo ograniczone (dużo bardziej niż we wspomnianym 'The Raid' albo 'Dredd' z 2012 gdzie izolowano cały budynek) ale nijak nie umniejsza to jakości ani rozmachowi. Nie jest też to wszystko czarno-biały, kilkudziesieciu zbirów to tak naprawdę zbitek różnych rodzin, którzy początkowo nie planują nikogo zabijać ale na skutek pewnych wydarzeń komuś puszczają nerwy, kolejne ofiary po obu stronach tylko utrudniają wycofanie się z tego szamba w efekcie czego w pewnym punkcie staje się to już niemożliwe.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- DST
- zahartowany metalizator
Jeśli można zinterpretować temat jako "najbardziej męski", niezależnie czy aktorzy są napakowani to:

- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Niedawno czytałem Bohaterowie Ostatniej Akcji a dziś przed kolacją chyba mój debou strusz podszepnął mi aby wejść na forume. Będzie oglądane co nie znane, cudowny temat. Torrenty będą robić brrr.