nie , to są kanały dla prawdziwych maniaków tematu , których boli że ich ukochane niewinne apolityczne hobby zostało zagrabione przez komunistów i przekształcone w narzędzia anty-cywilizacyjnej propagandy i prania mózgu. Te nowe gry dlatego sa takie chujowe bo nie są tworzone przez fanów tylko przez politycznych aktywistów i tylko takim lemingą jak ty może to zwisać. jesteś żymsko-chinską onucą grającą na upadek zachodu,wiec wszystko sie zgadza.Nerwowy pisze: ↑24-07-2026, 22:30No właśnie w tym rzecz że to są kanały dla smutnych pizd twojego pokroju których tak naprawdę nic nie interesuje poza polityczną nawalanką a nie jakieś tam lewackie gierki i filmy które w tym wypadku robią jedynie za pretekst do wylewania swoich żali i frustracji z powodu bycia tłustym upośledzonym zjebem![]()
![]()
![]()
Ostatnio oglądane filmy v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
Re: Ostatnio oglądane filmy v.2
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- Nerwowy
- mistrz forumowej ceremonii
Ci komuniści są z tobą teraz w pokoju?tabaluga pisze: ↑25-07-2026, 08:12nie , to są kanały dla prawdziwych maniaków tematu , których boli że ich ukochane niewinne apolityczne hobby zostało zagrabione przez komunistów i przekształcone w narzędzia anty-cywilizacyjnej propagandy i prania mózgu. Te nowe gry dlatego sa takie chujowe bo nie są tworzone przez fanów tylko przez politycznych aktywistów i tylko takim lemingą jak ty może to zwisać. jesteś żymsko-chinską onucą grającą na upadek zachodu,wiec wszystko sie zgadza.Nerwowy pisze: ↑24-07-2026, 22:30No właśnie w tym rzecz że to są kanały dla smutnych pizd twojego pokroju których tak naprawdę nic nie interesuje poza polityczną nawalanką a nie jakieś tam lewackie gierki i filmy które w tym wypadku robią jedynie za pretekst do wylewania swoich żali i frustracji z powodu bycia tłustym upośledzonym zjebem![]()
![]()
![]()
![]()
Bo ja bym powiedział że to co się dzieje z branżą gier którą w momencie gdy pojawiły się w niej poważne pieniądze zainteresowały się korporacje i fundusze inwestycyjne to zjawisko bardziej charakterystyczne dla kapitalizmu w którym liczy się maksymalizacja zysku i ciągłe wykręcenie wyników zadowalających inwestorów którzy o samych gierkach nie mają zielonego pojęcia a studia developerskie to dla nich jedynie kolejna pozycja w portfelu i kolumna w excelu. Stąd właśnie stery w branży przejęli ludzie którzy grami nigdy się nie interesowali i mają w dupie jakość produktu i to czy spodoba się on graczom skoro o wiele lepszy wyniki przynoszą ostatecznie antykonsumenckie praktyki, gry usługi, mikropłatności i inne tego typu gówna.
A "maniacy tematu" już dawno to zrozumieli i dlatego ogrywają klasykę, retro czy indyki zamiast tracić czas na smutne pierdolenie.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- TheDude
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
są tu ze mną na forum , które wyświetla komp który stoi u mnie w pokoju , więc tak jakby są
gdyby chodziło jedynie o zyski to kapitalizm nie umieszczałby lewackiego przekazu w grach któ rego domaga sie może 1-2 % konsumentów a reszta na niego pluje i przynosi on straty.Nerwowy pisze: ↑24-07-2026, 22:30Bo ja bym powiedział że to co się dzieje z branżą gier którą w momencie gdy pojawiły się w niej poważne pieniądze zainteresowały się korporacje i fundusze inwestycyjne to zjawisko bardziej charakterystyczne dla kapitalizmu w którym liczy się maksymalizacja zysku i ciągłe wykręcenie wyników zadowalających inwestorów którzy o samych gierkach nie mają zielonego pojęcia a studia developerskie to dla nich jedynie kolejna pozycja w portfelu i kolumna w excelu. Stąd właśnie stery w branży przejęli ludzie którzy grami nigdy się nie interesowali i mają w dupie jakość produktu i to czy spodoba się on graczom skoro o wiele lepszy wyniki przynoszą ostatecznie antykonsumenckie praktyki, gry usługi, mikropłatności i inne tego typu gówna.
A "maniacy tematu" już dawno to zrozumieli i dlatego ogrywają klasykę, retro czy indyki zamiast tracić czas na smutne pierdolenie.
Nad tym czuwa wyższa siła nadkapitalistyczna - rząd światowy globalistyczny ( pod postacia owych funduszy ) który ma do przepalenia miliony dolarów aby osiągnąć swój propagandowy cel. Każdy content który ma jakąś publike jest atakowany i infiltrowany przez te łajzy i zmieniany w gowno.
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

grubas z 10-letnim kosmitą na tropie innych złych kosmitów
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- hcpig
Hokum wydmuszka wchuj (Possum było za to bdb), IMHO lepsze horrory z tego roku:
- Buffet Infinity (nie mam słów jakie to jest genialne)
- Saccharine
- Obsession
- Lee Cronin's The Mummy (to jest w zasadzie nieoficjalny spin-off Evil Dead)
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- DST
- zahartowany metalizator
"Obsession" widziałeś w kinie? Jest to gdzieś do obejrzenia czy tylko w wypożyczalniach?
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
Z powyzszych nie widziałem Buffet. Dzięki. Obczaję. Na Obsesji i Mumi byłem w kinie ale nie zachwyciły.
-
Hellrocker
- w mackach Zła
Mumia przez pierwsze 3/4 filmu mi sie podobala, koncowka z ostatnia walka niestety troche za barwna i przesadzista dla mnie. Ale stylizacje, efekty, zdjecia - bardzo mi sie podobaly. Plus, ze to taki Egzorcysta w polaczeniu z Martwym Zlem. Obsession jednak przehypowany, Backrooms i Exit 8 rowniez, aczkolwiek nie sa to zle filmy, mnie z jakichs powodow draznily, chociaz same pomysly na te filmy bardzo OK.
- hcpig
O, Backrooms totalne rozczarowanie i fabułą prowadząca do nikąd - nie rozumiem hajpu.
Szkoda, że czwórkę Terrifiera przesunięto na 2027.
Szkoda, że czwórkę Terrifiera przesunięto na 2027.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

na plakacie blondas ale w filmie jest tylko grubas
jakiś ciul próbował go zastąpić ale coś mu nie pykło (w drugiej części nie ma nawet grubasa) jednak mimo wszystko można obejrzeć chociaż jest przydługi (2 godziny) ale jak się leją po ryjach to jest na co patrzeć
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.