Nowe seriale

Wszystkie chwyty dozwolone - od "Begotten" po "Wejście smoka".

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Nowe seriale

10-07-2026, 00:56

z HaBeŁo ;)

11 sezon
Obrazek

po 134 odcinkach i 10 miechach oglądania
Obrazek

smutno mi Obrazek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
szczylun
rasowy masterfulowicz

11-07-2026, 11:02

...BRAND NEW CHERRY FLAVOR...dość specyficzny i trochę pojechany, bardzo dużo się dzieje...świetny klimat lat '90tych...dobre to było...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

...PARADISE...sezon 1...bardzo miłe zaskoczenie, zdecydowanie będzie paczone dalej...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Gumiak
weteran forumowych bitew

12-07-2026, 20:25

Obrazek

Mocny, niewygodny, miejscami okropny seans. Dwóch zjebów, którzy stale utrudniają sobie życie. Warto sprawdzić, szczególnie jeśli podobał się wam Adolescence.
Awatar użytkownika
Sgt. Barnes
mistrz forumowej ceremonii

15-07-2026, 10:59

Obrazek
Zakończenie pierwszego sezonu narobiło smaka na drugi.
Świetny serial. :yes:
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Awatar użytkownika
Maro
weteran forumowych bitew

16-07-2026, 19:09

:yes: :yes:
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

17-07-2026, 00:02

z Amazonka ;)

4 sezon
Obrazek
Doty, notuj. Ja, Taryon Darrington, wynalazca i bestsellerowy pisarz, spotkałem niesamowitą grupę najemników w Exandrii. Jeden jest wysoki i złowrogi, druga niska i wściekła, do tego cała masa spiczastych uszu. Wyglądają… obiecująco?

Doty, notuj. Rogata ma zrobić coś absolutnie niebezpiecznego, co ma związek z wodą. Tymczasem niziutka i olbrzym szperają w miejscach, w których szperać nie wypada. Przybyłem z bardzo ważnymi wieściami. Doty, podkreśl „bardzo".

Doty, notuj. Przybyliśmy na ceremonię do pewnej górskiej wsi. Jedzenie jest przeciętne, a moi towarzysze nie rozmawiali ze sobą od roku. Zjawili się nieproszeni goście. Nieładnie. Załatwiłem to z wdziękiem.

Doty, notuj. Wyruszyliśmy do mojego rodzinnego miasta, choć chciałem tego uniknąć. Sprawy mojej rodziny są bardziej skomplikowane, niż pamiętam. Niziutka ma dziwaczne wizje, a czterooki gra w karty. Powiedziałem kilka ostrych słów ojcu.

Doty, notuj. Czterooki opracował plan włamania do biblioteki. DO BIBLIOTEKI. Główny Archiwista wzbudza strach, ale nie wystarczyło poprosić? Olbrzym przypadkiem zrobił coś mądrego - ku powszechnemu zaskoczeniu. Doty, udokumentuj mój wkład.

Doty, notuj. Olbrzym opowiada nam starą, niepokojącą historię. Niziutka odwiedza rodzinę w spokojnym miasteczku, ale wszystko jest tam jakieś… dziwne. Pewien przyjazny obcy jest aż zbyt przyjazny. Mam złe przeczucia.

Doty, notuj. Słyszałem, że pod zamkiem są tajemne tunele, w których czai się coś strasznego. Dokonałem strategicznego wyboru i postanowiłem zostać na górze. Moi towarzysze napotkali przerażające tajemnice z dawnych czasów, niegodne kogoś mojej sławy.

Doty, notuj. Wyruszyliśmy do odległego miasta, by odszukać starego znajomego. Czekały tak na nas krzyki, muzyka i co najmniej jedna widowiskowa walka. Oczywiście wszystkich ocaliłem, do usług. Doty, dopilnuj, by zapisać ostatnie zdanie.

Doty, notuj. Robi się poważnie. Nasza dzielna brygada wyrusza do mrocznego i niebezpiecznego miejsca. Nawet ja czuję, że atmosfera się odmieniła. Wszyscy ucichli, a to wiele mówi w przypadku tej grupy. Doty, naostrz mi miecz.

Doty, notuj. Nie chcę o tym mówić. Stało się coś okropnego, a moi towarzysze są wstrząśnięci. Nawet olbrzym zamilkł. Niziutka mierzy się z czymś, czego do końca nie rozumiem. Doty… Trzymaj się blisko.

Doty, notuj. Wyraźnie zaznacz, że ja, Taryon Darrington, nie uciekłem. Doty, potrzymaj moje rzeczy.

Doty, notuj. Nie wiem, jak to powiedzieć. Wszystko się zmieniło. Ci przedziwni, wyjątkowi ludzie dali z siebie wszystko. Szukałem przygody, by napisać książkę. Odkryłem coś zupełnie innego. Doty… Koniec rozdziału.
geniuś Obrazek
czekam na finała :tellmemore:
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
ODPOWIEDZ