Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Nowe seriale
Potrzebowałbym polecankę. Moja mama ma traumę po skasowaniu Koła czasu. Chodzi o takie bardziej waniliowe fantasy, czyli żeby nie było za dużo gwałcenia i ucinania kończyn, ale trzymające poziom. W grę wchodzi Netflix, HBO i Prime.
Na marginesie o kole czasu wpisałem swego czasu pozytywną recenzję. Niestety okazało się, że nie mieli trochę pomysłu i rozjechało im się w nudę. Nie przetrwałem do połowy drugiego sezonu
Na marginesie o kole czasu wpisałem swego czasu pozytywną recenzję. Niestety okazało się, że nie mieli trochę pomysłu i rozjechało im się w nudę. Nie przetrwałem do połowy drugiego sezonu
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Żułek
na głupich torrentach nie dali więc musiałem sięgnąć po alternatywne źródła 
8 sezon

oraz babeczki

to jest zupełnie inny poziom zajebistości niż bekowe Orange Is The New Black chociaż beki tutaj też nie brakuje

oba cdn
?
8 sezon

oraz babeczki

to jest zupełnie inny poziom zajebistości niż bekowe Orange Is The New Black chociaż beki tutaj też nie brakuje

oba cdn
Dobry Omen z Amazonka
?
Ostatnio zmieniony 21-06-2026, 21:54 przez Żułek, łącznie zmieniany 1 raz.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie serial, ale Honor Among Thieves już widziałeś?Hatefire pisze: ↑21-06-2026, 18:20Potrzebowałbym polecankę. Moja mama ma traumę po skasowaniu Koła czasu. Chodzi o takie bardziej waniliowe fantasy, czyli żeby nie było za dużo gwałcenia i ucinania kończyn, ale trzymające poziom. W grę wchodzi Netflix, HBO i Prime.
Find your flow
- Hatefire
Nie klimaty gaimanowskie czy dedeczkowe, to nie to. Chodzi o klasyczne fantasy, tylko żeby nikogo nie kastrowali albo obdzierali ze skóry jak w GoT. I najlepiej, żeby miało dużo sezonów. Nawet nie musi być jakieś fenomenalne, wystarczy 6 na 10.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Żułek
Hercules ?

albo Xena ?

albo Xena ?

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Hatefire
One akurat były zajebiste. W sumie za dzieciaka, to człowiek nie rozumiał, z 80% tropów i aluzji, które tam twórcy radośnie upychali, w ten popkulturowy kociołek szaleńca. A Xena i Gabriela były tylko współlokatorkami hehe
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
To chyba najlepiej OutlanderHatefire pisze:Nie klimaty gaimanowskie czy dedeczkowe, to nie to. Chodzi o klasyczne fantasy, tylko żeby nikogo nie kastrowali albo obdzierali ze skóry jak w GoT. I najlepiej, żeby miało dużo sezonów. Nawet nie musi być jakieś fenomenalne, wystarczy 6 na 10.
-
szczylun
- rasowy masterfulowicz
...może cuś z tego...

- Żułek
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Panowie, ten serial mi się szybko skończy, więc prośba o propozycje. Ma nie być ciężkie, mroczne ani kryminalne, żebym zasypiając myślał o morderstwach. Raczej zostawiają uśmiech na ustach i pozytywne nastawienie. Raczej nowe niż stare. Jakieś propozycje?
Find your flow
-
Metsejmikin
- postuje jak opętany!
Tulsa King. Naiwny, łatwy, Stallone drewniany, ale paczy się ok. Sheridan ma łapę do scenariusza i produkcji, więc nie ma wiochy. Dla mnie dobry odmóżdżacz.
-
Sodomix
- postuje jak opętany!
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Bolt
- weteran forumowych bitew
"Tajny informator" - oba sezony są sympatyczne, z żoną przyjemnie się bawiliśmy.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑25-06-2026, 19:47Panowie, ten serial mi się szybko skończy, więc prośba o propozycje. Ma nie być ciężkie, mroczne ani kryminalne, żebym zasypiając myślał o morderstwach. Raczej zostawiają uśmiech na ustach i pozytywne nastawienie. Raczej nowe niż stare. Jakieś propozycje?
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑25-06-2026, 19:47Panowie, ten serial mi się szybko skończy, więc prośba o propozycje. Ma nie być ciężkie, mroczne ani kryminalne, żebym zasypiając myślał o morderstwach. Raczej zostawiają uśmiech na ustach i pozytywne nastawienie. Raczej nowe niż stare. Jakieś propozycje?

Polecam obadać najpierw film a potem serial.
Bassza meg mind.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
- wonsz
- zahartowany metalizator
BrassicŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑25-06-2026, 19:47Panowie, ten serial mi się szybko skończy, więc prośba o propozycje. Ma nie być ciężkie, mroczne ani kryminalne, żebym zasypiając myślał o morderstwach. Raczej zostawiają uśmiech na ustach i pozytywne nastawienie. Raczej nowe niż stare. Jakieś propozycje?
rzułf
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Shtisel już widziałeś?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:25-06-2026, 19:47Panowie, ten serial mi się szybko skończy, więc prośba o propozycje. Ma nie być ciężkie, mroczne ani kryminalne, żebym zasypiając myślał o morderstwach. Raczej zostawiają uśmiech na ustach i pozytywne nastawienie. Raczej nowe niż stare. Jakieś propozycje?

Guilty of being right