Potrzebowałbym polecankę. Moja mama ma traumę po skasowaniu Koła czasu. Chodzi o takie bardziej waniliowe fantasy, czyli żeby nie było za dużo gwałcenia i ucinania kończyn, ale trzymające poziom. W grę wchodzi Netflix, HBO i Prime.
Na marginesie o kole czasu wpisałem swego czasu pozytywną recenzję. Niestety okazało się, że nie mieli trochę pomysłu i rozjechało im się w nudę. Nie przetrwałem do połowy drugiego sezonu
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Nowe seriale
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
na głupich torrentach nie dali więc musiałem sięgnąć po alternatywne źródła 
8 sezon

oraz babeczki

to jest zupełnie inny poziom zajebistości niż bekowe Orange Is The New Black chociaż beki tutaj też nie brakuje

oba cdn
?
8 sezon

oraz babeczki

to jest zupełnie inny poziom zajebistości niż bekowe Orange Is The New Black chociaż beki tutaj też nie brakuje

oba cdn
Dobry Omen z Amazonka
?
Ostatnio zmieniony 21-06-2026, 21:54 przez Żułek, łącznie zmieniany 1 raz.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie serial, ale Honor Among Thieves już widziałeś?Hatefire pisze: ↑21-06-2026, 18:20Potrzebowałbym polecankę. Moja mama ma traumę po skasowaniu Koła czasu. Chodzi o takie bardziej waniliowe fantasy, czyli żeby nie było za dużo gwałcenia i ucinania kończyn, ale trzymające poziom. W grę wchodzi Netflix, HBO i Prime.
Na marginesie o kole czasu wpisałem swego czasu pozytywną recenzję. Niestety okazało się, że nie mieli trochę pomysłu i rozjechało im się w nudę. Nie przetrwałem do połowy drugiego sezonu
Find your flow
- Hatefire
Nie klimaty gaimanowskie czy dedeczkowe, to nie to. Chodzi o klasyczne fantasy, tylko żeby nikogo nie kastrowali albo obdzierali ze skóry jak w GoT. I najlepiej, żeby miało dużo sezonów. Nawet nie musi być jakieś fenomenalne, wystarczy 6 na 10.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Żułek
Hercules ?

albo Xena ?

albo Xena ?

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Hatefire
One akurat były zajebiste. W sumie za dzieciaka, to człowiek nie rozumiał, z 80% tropów i aluzji, które tam twórcy radośnie upychali, w ten popkulturowy kociołek szaleńca. A Xena i Gabriela były tylko współlokatorkami hehe
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
To chyba najlepiej OutlanderHatefire pisze:Nie klimaty gaimanowskie czy dedeczkowe, to nie to. Chodzi o klasyczne fantasy, tylko żeby nikogo nie kastrowali albo obdzierali ze skóry jak w GoT. I najlepiej, żeby miało dużo sezonów. Nawet nie musi być jakieś fenomenalne, wystarczy 6 na 10.
-
szczylun
- rasowy masterfulowicz
...może cuś z tego...