Ostatnio oglądane filmy v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Ostatnio oglądane filmy v.2
Poprosiłem sztucznego inteligenta o polecankę filmu akcji, zobaczymy ile jest wart

Find your flow
- nagrobek
- zahartowany metalizator
- Żułek
z Amazonka 

rekin by się uśmiał

i przy okazji

rekin by się uśmiał

i przy okazji

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Żułek
z Amazonka 

serialu nie oglądałem ale film nie zachęcił
takie Mission Impossible dla bidoków z mdłym głównym bohaterem

serialu nie oglądałem ale film nie zachęcił
takie Mission Impossible dla bidoków z mdłym głównym bohaterem
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
W ciągu ostatniego miesiąca 3 razy poleciał labirynt pająka. Kurwa taka niemiecka wytwórnia zaczęła wydawać klasyki włoskich horrorów. Perfekcja absolutna. Zamówiłem na dvd ich wydawnictwa - no bajka.
- Żułek

Samara w epizodzie
co za nudne i nieśmieszne badziewie
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
Byłem w kinie na Obsesja- dla mnie to średniak zupełny. Nie rozumiem zachwytów.
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
-
szczylun
- rasowy masterfulowicz
...mnie się podobał, bardzo dobra rozrywka...

-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
Przyzwoity, fajny na pewno lepszy jak Obsesja...Który wg mnie jest totalną popierdóła.
Bo kobiety zakochane tak się nie zachowują jak w tym filmie....
Kobieta zakochana nie lata za tobą i nie robi z siebie wariatki ... Robi to bardzo dyskretnie,wykorzystuje stopniowo sytaucję, czai się co to znaczy że jak się spuścisz to weźmie prezerwatywę i wepchnie sobie nasienie żeby coś z tego było, pójdzie do Twojej żony i będzie się zaprzyjaźniać po czym w rozpiedolu wyjebie kocham go i się nim podzielmy. Kobieta obsesyjnie zazdrosna jest bardzo łatwa do manipulacji- wszsystko możesz Jej wpierdolić do głowy. Ważne żebyś ty był i jest bezbronna. Nie zabija ludzi jak w filmie-pewnie o tym myśli żeby pozbyć się rywalki ale ostatecznie pada do stóp. i płacze ,skomli bądż przy mnie..takie są kobiety. Wydaje im się ,że coś mogą ale nie kontrolują swoich uczuć-zakochują się ,chcą się związać, czuć stabilizację. Gdzie facet...ja pierdole mam to w dupie.....Co ty kurwa chcesz ode mnie....
Bo kobiety zakochane tak się nie zachowują jak w tym filmie....
Kobieta zakochana nie lata za tobą i nie robi z siebie wariatki ... Robi to bardzo dyskretnie,wykorzystuje stopniowo sytaucję, czai się co to znaczy że jak się spuścisz to weźmie prezerwatywę i wepchnie sobie nasienie żeby coś z tego było, pójdzie do Twojej żony i będzie się zaprzyjaźniać po czym w rozpiedolu wyjebie kocham go i się nim podzielmy. Kobieta obsesyjnie zazdrosna jest bardzo łatwa do manipulacji- wszsystko możesz Jej wpierdolić do głowy. Ważne żebyś ty był i jest bezbronna. Nie zabija ludzi jak w filmie-pewnie o tym myśli żeby pozbyć się rywalki ale ostatecznie pada do stóp. i płacze ,skomli bądż przy mnie..takie są kobiety. Wydaje im się ,że coś mogą ale nie kontrolują swoich uczuć-zakochują się ,chcą się związać, czuć stabilizację. Gdzie facet...ja pierdole mam to w dupie.....Co ty kurwa chcesz ode mnie....