Jeśli ktoś widział filmy, w których zagrał Michel Houellebecq to powinno się też spodobać. Specyficzny, dziwaczny humor i niesamowite zblazowanie i luz głównego bohatera.
mam fazę na giallo ostatnio, odgrzany już prawie cały klasyczny okres Argento teraz lecę z roznymi mniej znanymi tytułami wygrzebanymi na cda (kanał Freud_is_out_and_Foucault_is_in, polecam bo to kopalnia różnych mniej znanych perełek kina z ciekawymi opisami;)kobity które je wrzuca), ale myślę że tak max do końca tyg i pas z tym klimatem bo zwariuje xd
Teatr Telewizji - Samobójca z genialną rolą Janusza Gajosa . Że ja to do tej pory nie widziałem to jestem w szoku . Na YouTube właśnie oglądam - ZAJEBISTY .
Obejrzałem ten film razem z dzieciakiem pod nieobecność mamy, bo bardzo chciał obejrzeć jakiś horror.
Powiem tyle: LIPA.
Ale dzieciak bardzo zadowolony.
Dla dorosłego w tym filmie wszystko jest do dupy.
Obejrzałem ten film razem z dzieciakiem pod nieobecność mamy, bo bardzo chciał obejrzeć jakiś horror.
Bdb film. Nie masz poczucia humoru po prostu. Ucz się od dzieciaka
Bdb film. Nie masz poczucia humoru po prostu. Ucz się od dzieciaka
From outer space to znam tylko gayniggers from outer space, ale chyba bym nie oglądał tego z młodym xD