Ostatnio oglądane filmy v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Ostatnio oglądane filmy v.2
Właśnie leci na tvp kultura. Oglądam już któryś raz. Świetny film. Książka poważniejsza i też ciekawa.

- WAROL_KOJTYLA
- rozkręca się
- Bonecrusher
- zahartowany metalizator
- ŚWIADECTWA_JEZUSA
- rozkręca się
Jak ktoś ma max 17 lat i jest dodatkowo głupkiem z zadupia to może się podobać.
Już nigdy nie powinien wyjśc żaden polski film.

Już nigdy nie powinien wyjśc żaden polski film.

POLSKA zawsze KATOLICKA
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
no więc jako że nowy sezon serialu jest ale pojawiło się też takie cuś

no i fajnie tylko sam początek to spojler więc na dzien dobry
a potem wcale nie jest lepiej
Ivan Drago jest zdecydowanie na
ruda laseczka
Sharlto Copley plusik za charakteryzacje ale za role nie specjalnie, reszta

no i fajnie tylko sam początek to spojler więc na dzien dobry
a potem wcale nie jest lepiej
Ivan Drago jest zdecydowanie na
Sharlto Copley plusik za charakteryzacje ale za role nie specjalnie, reszta
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii

Wczoraj wieczorem obejrzałem i film jest naprawdę kozacki!!!
- booshee
- w mackach Zła
Predator: Badlands - OSRANO MNIE xD. Co za cios.

- ŚWIADECTWA_JEZUSA
- rozkręca się
poprzeczkę ustawili na pewno wysoko w materii kompletnego spierdolenia legendy mrocznego tajemniczego łowcy.
Dlaczego nie zrobić po prostu historii znanej ale i lubianej- prosty rozpierdol a wszystko zajebiście zmontować i zrobić. Te następne części wszystkiego to zawsze jeszcze większa sraka to samo z terminatorem.
POLSKA zawsze KATOLICKA
- immortal69
- postuje jak opętany!
-
Hellrocker
- w mackach Zła
Ja juz po trailerze czulem sie obrzygany, wiec odpuszczam. Good fella Predator....No ale ta nowa czesc pewnie jest na miare dzisiejszych czasow i filmow. Lata 80te minely, to i Predator sie zmienil, by byc atrakcyjnym dla obecnej mlodziezy, ktorej wmowiono, te Marvel i Disney to sztuka kinematografii. Rozumiem i nie ogladam.ŚWIADECTWA_JEZUSA pisze: ↑08-11-2025, 18:15poprzeczkę ustawili na pewno wysoko w materii kompletnego spierdolenia legendy mrocznego tajemniczego łowcy.
Dlaczego nie zrobić po prostu historii znanej ale i lubianej- prosty rozpierdol a wszystko zajebiście zmontować i zrobić. Te następne części wszystkiego to zawsze jeszcze większa sraka to samo z terminatorem.
- wonsz
- zahartowany metalizator
nie widziałem nowego Predatora, ale nie oszukujmy się, że pierwszy to była sztuka kinematografii XDHellrocker pisze: ↑08-11-2025, 18:50atrakcyjnym dla obecnej mlodziezy, ktorej wmowiono, te Marvel i Disney to sztuka kinematografii
rzułf
- booshee
- w mackach Zła
Dzisiaj nie mam siły, ale kiedyś wypunktuje wszystkie ciosy zadane mi podczas seansu, na szybko może tylko: predatory rozmawiają ze sobą i zachowują się jak ludzie. W pewnym momencie predator się "żachnął" bo zobaczył coś śmiesznego, predator przechodzi przemianę emocjonalną, oprócz androida z trailerów, ma również towarzysza - słodkiego małpiszonka à la Stich. Twarze predatorów są zrobione komputerowo, praktycznych efektów chyba nie ma w tym filmie. Jest to film dla dzieci takich w wieku 10-12 lat (nie żartuje). Ostatnia wymiana zdań w tym filmie zamiotła mnie kompletnie, nie jestem pewien czy mi się nie przyśniło, niech emocje opadną to później przyspojleruje.Hellrocker pisze: ↑08-11-2025, 18:50Ja juz po trailerze czulem sie obrzygany, wiec odpuszczam. Good fella Predator....No ale ta nowa czesc pewnie jest na miare dzisiejszych czasow i filmow. Lata 80te minely, to i Predator sie zmienil, by byc atrakcyjnym dla obecnej mlodziezy, ktorej wmowiono, te Marvel i Disney to sztuka kinematografii. Rozumiem i nie ogladam.ŚWIADECTWA_JEZUSA pisze: ↑08-11-2025, 18:15poprzeczkę ustawili na pewno wysoko w materii kompletnego spierdolenia legendy mrocznego tajemniczego łowcy.
-
Hellrocker
- w mackach Zła
booshee pisze: ↑08-11-2025, 21:37Dzisiaj nie mam siły, ale kiedyś wypunktuje wszystkie ciosy zadane mi podczas seansu, na szybko może tylko: predatory rozmawiają ze sobą i zachowują się jak ludzie. W pewnym momencie predator się "żachnął" bo zobaczył coś śmiesznego, predator przechodzi przemianę emocjonalną, oprócz androida z trailerów, ma również towarzysza - słodkiego małpiszonka à la Stich. Twarze predatorów są zrobione komputerowo, praktycznych efektów chyba nie ma w tym filmie. Jest to film dla dzieci takich w wieku 10-12 lat (nie żartuje). Ostatnia wymiana zdań w tym filmie zamiotła mnie kompletnie, nie jestem pewien czy mi się nie przyśniło, niech emocje opadną to później przyspojleruje.Hellrocker pisze: ↑08-11-2025, 18:50Ja juz po trailerze czulem sie obrzygany, wiec odpuszczam. Good fella Predator....No ale ta nowa czesc pewnie jest na miare dzisiejszych czasow i filmow. Lata 80te minely, to i Predator sie zmienil, by byc atrakcyjnym dla obecnej mlodziezy, ktorej wmowiono, te Marvel i Disney to sztuka kinematografii. Rozumiem i nie ogladam.ŚWIADECTWA_JEZUSA pisze: ↑08-11-2025, 18:15
poprzeczkę ustawili na pewno wysoko w materii kompletnego spierdolenia legendy mrocznego tajemniczego łowcy.