Dzieki, dopisze!Hatefire pisze: ↑24-04-2025, 11:07Do obiadu, to ja ostatnio oglądam Mentalistę. To trochę starsza rzecz. Jakieś 45-50 minut odcinek. Każdy odcinek, to odrębna całość, więc nie ma problemu, że zgubisz wątek. Taki kryminałek w starym stylu, ale bardzo przyjemny. Trochę procedurala, trochę klimatu Dr House, ze względu na postać bohatera, trochę Columbo, bo rozwiązanie zagadki, to głownie mind games. Nic wielkiego, ale przyjemne do oglądania.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑24-04-2025, 10:49Panowie, poleccie mi od serca takiego naprawde super seriale, nie mam wskazowek jakiego rodzaju, byleby byly wciagajace. Ogladamy z zona zawsze do obiadu od lat. Chcialem dodac cos do listy na filmwebie jak sie obecny skonczy zeby miec gotowe. Jak beda trwal odcinki ok. 20 minut to dodatkowy plus ale nie musza.
Nowe seriale
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Nowe seriale
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- TheDude
Z animowanych polecam Furure Boy Conan, z komediowych brytyjski Brassic, Ja mam wszystko z torrentów, więc nie wiem na jakich mogą być platformach.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
To nie problem, tez korzystam z torrentow, nigdy nie zrozumialem atrakcyjnosci platnych platform
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Z komediowych polecam brytyjski Peepshow - kapitalne poczucie humoru i odcinki po kilkanaście minut 

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- dzik
Mam na imię Earl. Moim zdaniem bardzo zabawny i ma krótkie odcinki.
dobry kościół to kościół spalony
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Piszcie piszcie wszystko notuje;)
- ggfh
- w mackach Zła
ino mial 8 czy 9 sezonowSgt. Barnes pisze: ↑24-04-2025, 14:29Z komediowych polecam brytyjski Peepshow - kapitalne poczucie humoru i odcinki po kilkanaście minut![]()

- Szalony Opos
- postuje jak opętany!
- Sgt. Barnes
Chłopaki do wzięcia 
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a ja bym polecił to

dla mnie bomba
komedyja oparta na faktach (dokument też jest o tym typie), krótkie, 4 sezony w sumie 32 odcinki po 30 minut

dla mnie bomba

komedyja oparta na faktach (dokument też jest o tym typie), krótkie, 4 sezony w sumie 32 odcinki po 30 minut
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- TheDude
Z brytyjskich polecam też takie cuda fajne:ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑24-04-2025, 14:23To nie problem, tez korzystam z torrentow, nigdy nie zrozumialem atrakcyjnosci platnych platform
https://www.imdb.com/title/tt0184135/ - bardzo dobra seria, bohaterowie świetnie wymyśleni.
https://www.imdb.com/title/tt1305562/ - serial od twórców powyższej pozycji. Jazda bez trzymanki

- wonsz
- rasowy masterfulowicz
How to with John Wilson, Horace&Pete, Louie, Brassic, Sopranos, The Wire, Bojack Horseman, This is England, Utopia (UK), Pluto, Adventure Time, Parks and Recreation, Treme, Severance, Succesion, Kidding, The Thick of It, Fleabag, Years and Years, Peep Show, Danger 5, After Life, Cowboy Bebop, Line of Duty, Luther, Master of None, The Virtues, Normal People, Monster, Atlanta, Derry Girls, Mr Inbetween, The Oz, Scavengers Reign, The Bear, Madmen, Life on MarsŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑24-04-2025, 10:49Panowie, poleccie mi od serca takiego naprawde super seriale, nie mam wskazowek jakiego rodzaju, byleby byly wciagajace. Ogladamy z zona zawsze do obiadu od lat. Chcialem dodac cos do listy na filmwebie jak sie obecny skonczy zeby miec gotowe. Jak beda trwal odcinki ok. 20 minut to dodatkowy plus ale nie musza.

u mnie tera:

dojebany.
rzułf
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Kolego wonsz, prosze to przesiac i wybrac tak ze 3 najlepsze.