Czyli cos takiego naprawde evil, ze jakbys wzial przypadkiem nie tego druga co trzeba i posluchal, to zwichrowaloby Cie tak, ze do konca zycia bys sie tylko slinil. OK, to bylo latwe.Stary Metal pisze: ↑18-05-2026, 12:22
Tak, żeby było ciemno, ale tak ciemno, że zapalenie światła byłoby bluźnierstwem. I żeby z bocznych, zapajęczynionych, oślizgłych korytarzy coś złośliwie szeptało, że już z tych lochów, czy tej jaskini nie wyjdę.
Panowie! Wracajcie!
Moderator: Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Panowie! Wracajcie!
Find your flow
- empir
- zahartowany metalizator
No i fajnie. Czekam na relacje z podróży.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑17-05-2026, 22:49Siema, przez przypadek wkładając śmierdzące buty do zamrażarki, sam do niej wlazłem, i mnie zamroziło na rok, ale już jestem.
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Cześć Sebastian, miło Cię widzieć.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Przypomniałem sobie zdjęcia ułomka miecza i tarczy Conana i czytając ten opis od razu mi się skojarzyło z Conanem, który finalnie i tak ukręca łeb kreaturze.Stary Metal pisze: ↑18-05-2026, 12:22Tak, żeby było ciemno, ale tak ciemno, że zapalenie światła byłoby bluźnierstwem. I żeby z bocznych, zapajęczynionych, oślizgłych korytarzy coś złośliwie szeptało, że już z tych lochów, czy tej jaskini nie wyjdę.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑18-05-2026, 08:28Ciebie to byloby dopiero zal, Prastary MetaluStary Metal pisze: ↑18-05-2026, 08:09Cześć.
Mnie też nie było parę miesięcy. Nawet skasowałem konto. Wszystkie konta skasowałem, oprócz jednego bankowego , do którego miał dostęp mój syn.
Ale sytuacja się odwróciła, lekarze postawili na nogi i też wróciłem. I do życia i tutaj.
Cieszę się, że jesteś. Dalej słuchasz dungeonu? Bo brakowało mi Twoich polecajek.
Slucham nawet w tej chwili
Nakresl plastycznie klimat, ktory chcesz, by Cie spowil, a ja przyjme to jako questa![]()
-
Stary Metal
- rozkręca się
Bo Panie Majorze, takie klimaty lubię najbardziej. Bo nic mi nie pasuje humoru bardziej, niż ładna pogoda i wesoła lekka muzyka.Major Zagłoba pisze: ↑18-05-2026, 13:48Przypomniałem sobie zdjęcia ułomka miecza i tarczy Conana i czytając ten opis od razu mi się skojarzyło z Conanem, który finalnie i tak ukręca łeb kreaturze.Stary Metal pisze: ↑18-05-2026, 12:22Tak, żeby było ciemno, ale tak ciemno, że zapalenie światła byłoby bluźnierstwem. I żeby z bocznych, zapajęczynionych, oślizgłych korytarzy coś złośliwie szeptało, że już z tych lochów, czy tej jaskini nie wyjdę.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑18-05-2026, 08:28
Ciebie to byloby dopiero zal, Prastary Metalu
Slucham nawet w tej chwili
Nakresl plastycznie klimat, ktory chcesz, by Cie spowil, a ja przyjme to jako questa![]()
Zresztą Conan, zarówno filmowy, jak i literacki wywarł zajebiście duży wpływ na mój charakter. A muzyka metalowa swoje dołożyła.
Sebastian, dzięki. O coś w tym stylu mi chodziło. Jeżeli jesteś, to pozwolę sobie z Tobą konsultować zakupy, bo teraz z Gondolinu kupuję jak leci, z czego trzy czwarte mi nie wchodzi. Chyba, że wejdzie trzy czwarte, to jest lepiej.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Spoko, pozdrowie przy okazji Danny'ego ktory Ci to wszystko wysyla od Ciebie, widze go na festiwalach czesciej niz niektorych dobrych znajomychStary Metal pisze: ↑18-05-2026, 15:17
Sebastian, dzięki. O coś w tym stylu mi chodziło. Jeżeli jesteś, to pozwolę sobie z Tobą konsultować zakupy, bo teraz z Gondolinu kupuję jak leci, z czego trzy czwarte mi nie wchodzi. Chyba, że wejdzie trzy czwarte, to jest lepiej.
Find your flow
- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Jeśli można spytać, przeczytałeś wszystkie opowiadania? Howarda jak i tych pozostałych autorów.Stary Metal pisze: ↑18-05-2026, 15:17Bo Panie Majorze, takie klimaty lubię najbardziej. Bo nic mi nie pasuje humoru bardziej, niż ładna pogoda i wesoła lekka muzyka.Major Zagłoba pisze: ↑18-05-2026, 13:48Przypomniałem sobie zdjęcia ułomka miecza i tarczy Conana i czytając ten opis od razu mi się skojarzyło z Conanem, który finalnie i tak ukręca łeb kreaturze.Stary Metal pisze: ↑18-05-2026, 12:22
Tak, żeby było ciemno, ale tak ciemno, że zapalenie światła byłoby bluźnierstwem. I żeby z bocznych, zapajęczynionych, oślizgłych korytarzy coś złośliwie szeptało, że już z tych lochów, czy tej jaskini nie wyjdę.
Zresztą Conan, zarówno filmowy, jak i literacki wywarł zajebiście duży wpływ na mój charakter. A muzyka metalowa swoje dołożyła.
-
Stary Metal
- rozkręca się
@ Sebastian - pozdrów od klienta i podziękuj za sprawną ponowną wysyłkę kaset, kiedy poczta odesłała je z powrotem, kiedy ich nie odebrałem w grudniu bo leżałem bez przytomności.
@ Major Zagłoba: tak, chyba wszystko, co wyszło w Polandii, łącznie z tymi eleganckimi wydaniami w twardych okładkach. Nie pamiętam wydawcy. Były tam najróżniejsze poziomy. Zajebiste opowiadania i takie, że obrażały inteligencję średnio rozwiniętego pięciolatka. Ale trzy tomy Howarda, te z ilustracjami jak z okładek płyt power metalowych oraz Kulla czytałem po kilka razy.
@ Major Zagłoba: tak, chyba wszystko, co wyszło w Polandii, łącznie z tymi eleganckimi wydaniami w twardych okładkach. Nie pamiętam wydawcy. Były tam najróżniejsze poziomy. Zajebiste opowiadania i takie, że obrażały inteligencję średnio rozwiniętego pięciolatka. Ale trzy tomy Howarda, te z ilustracjami jak z okładek płyt power metalowych oraz Kulla czytałem po kilka razy.
- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Szanuje, ja chciałem kupić któreś te nowe wydania, ale na lubimyczytac.pl piszą, że nowe tłumaczenie nie umywa się do starego, więc pomału czytam sobie ebooki zrobione z tych starych wydań. Nawet mam arkusz w Excelu gdzie zaznaczam co czytałem
ale może w końcu kupię któreś tomiszcze żeby się ładnie prezentowało na półce.