Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Re: Ostrzezenia/Bany
To jest ktoś ważny, bo sadził się jak dzik na żołędzie?
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Kolega nowy, to nie wie. To co Tomasz teraz wypisywał, no to bywało gorzej xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Rumburak
- rasowy masterfulowicz
Ok, w takim razie zwracam honor xD
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
No to pięknie. Ewidentnie wpadł w szał. Typ chyba starszy, grubo po czterdziestce. Trochę głupio mi się zrobiło, bo teraz ludzie przez te nerwy padają jak muchy. Tak jak ten piłkarz ostatnio. Będę zatem ostrożniejszy. Nie chcę żeby przeze mnie komuś coś się stało. Sam też nie chcę oberwać.
- empir
- zahartowany metalizator
Śpieszmy się kochać forumowiczów, tak szybko odchodzą (a czasem są banowani).NoGodsNoMasters pisze: ↑24-04-2026, 18:53Trochę głupio mi się zrobiło, bo teraz ludzie przez te nerwy padają jak muchy.
Kiedyś to tu były ostre awantury, ale ludzi ubyło, część dojrzała i się zrobiło tu sielsko i anielsko.
Poza tym to tylko niszowe forume dla garstki podstarzałych brudasów. Szkoda życia na nic nie wnoszące do życia awantury.
Napierdalać się można (a nawet trzeba) ale dla fanu.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Może i tak, ale tym razem chyba poszło za szybko i za daleko. Niepotrzebnie dałem się sprowokować, chociaż padły brzydkie sugestie co do mojej mamy. Słabe to było. Mniejsza z tym. Wracam na youtube poszukać jakiejś fajnej muzy.
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Tomi i szal? To było nicNoGodsNoMasters pisze: ↑24-04-2026, 18:53No to pięknie. Ewidentnie wpadł w szał. Typ chyba starszy, grubo po czterdziestce. Trochę głupio mi się zrobiło, bo teraz ludzie przez te nerwy padają jak muchy. Tak jak ten piłkarz ostatnio. Będę zatem ostrożniejszy. Nie chcę żeby przeze mnie komuś coś się stało. Sam też nie chcę oberwać.
Poza tym jest młodszy niż ci się wydaje
-
tomaszm
Ja się lubię konfliktować, nosi mnie to w pracy zawodowej. Czuje niezdrowe podniecenie jak wywołuje w pracy zawodowej chaos i jest zamieszanie. Woda dla mnie na młyn.
Lat mam 40 skoczyłem w tym miesiącu więc
młody to też juz nie jestem.
Lat mam 40 skoczyłem w tym miesiącu więc
młody to też juz nie jestem.
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
Z tym zmiataniem z planszy to nigdy nie wiadomo. U mnie w miejscowości obok był taki Adrian. Adrian miał brata Rafała. Rafał to był zdolny chłopak. Typ pewnie miał ze 45 lat. W każdym razie stary. Dawno temu wyjechał do miasta robić karierę. Szczegółów nie znam, ale zawsze, gdy pojawiał się w okolicy to siał zamęt. Strach było wyjść na dwór. Awantury, szybka jazda samochodem lub motocyklem. Taki lansik przed miejscowymi typiarami w stylu hura bura król podwóra. Lubił ostro wypić, a od kolegów Adriana wiem, że pudrowanie nosa też uskuteczniał. Pewnego razu Rafał zniknął. Okazało się, że nagle umarł. Podobno pikawa i coś tam jeszcze. No i nie ma już Rafałka.piotraz pisze: ↑24-04-2026, 19:54Tomi i szal? To było nicNoGodsNoMasters pisze: ↑24-04-2026, 18:53No to pięknie. Ewidentnie wpadł w szał. Typ chyba starszy, grubo po czterdziestce. Trochę głupio mi się zrobiło, bo teraz ludzie przez te nerwy padają jak muchy. Tak jak ten piłkarz ostatnio. Będę zatem ostrożniejszy. Nie chcę żeby przeze mnie komuś coś się stało. Sam też nie chcę oberwać.jeszcze nieraz zmiecie cię z planszy
![]()
Poza tym jest młodszy niż ci się wydaje![]()
- Mental
- weteran forumowych bitew
45 lat to stary? Hehehe 
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
-
NoGodsNoMasters
- zaczyna szaleć
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
coś mnie chyba omineło czyżby Tommy zowu dostał banana ?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- hcpig
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
albo kompulsywnie układa kolejne zestawy lego 
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.