Szalom Szabes!
Jeden rozkminił, że jeździłem na rowerze, drugi że rowerzyści często giną w wypadkach i wspólnym wysiłkiem łącząc kropki doszli do wniosku, że śmiertelnie się rozjebałem na rowerze. Macie tu panowie solidny think-tank. Dobrze, że okuratny fact-checker Tymon z Ragehammer do mnie dziś zadzwonił i się pyta czy żyję. W zeszłym roku prawie zginąłem na kopcu Kraka kręcąc burzę jak piorun pierdolnął w kopiec, w tym roku miałem czołówkę z samochodem a poza tym wszystko w normie. Rowerowe Kondominium po banie na JewTube przeniosło się na CDA https://www.cda.pl/rowerowekondominium lata temu, na tubie pojawiło się Rowerowe Kondominium II https://www.youtube.com/@rowerowekondominium jednak z wszystkimi możliwymi kagańcami więc kanał jest nawet ciężko znaleźć z pozycji wyszukiwarki. Poza tym nie ma tam ani jednego odcinka, za który z miejsca mam ban jakimś cudem więc jest tam dużo mniej contentu. Sezonów naprodukowałem już 9 co daje 90 odcinków więc jak ktoś polubił psychologiczne rowerowe kino drogi to zapraszam na CDA. Pierwszy sezon jest niedostępny a z pozostałych banicja została nałożona na kolejnych 10 odcinków więc na stronie pozostało ich 70, Łącznie prawie 300 filmów więc jest co oglądać. Z Tik-Toka poleciałem na drugi dzień więc kariery też nie zrobiłem xD Natomiast wbrew pozorom przenosiny na CDA to było rozsądne wyjście - na YT film, który ma 40 wyświetleń na CDA robi parę tysięcy więc nie ma co porównywać, poza tym więcej koneserów i mniej normików piszących swoje przeintelektualizowane ejakulaty w stylu "robisz złą reklamę rowerzystom". Co do metalu cały czas chodzę na koncerty, kupuję, słucham i chętnie bym z Wami popisał ale nie chcę Wam zakłócać waszej szczepionkowo-banderowsko-syjonistycznej strefy komfortu bo i po co. Upraszczając można powiedzieć, że banicja Pacjenta była gwoździem do trumny mojego powrotu na forume. Pozdrawiam wszystkich zdolnych do krytycznego myślenia, nie płynących z prądem i do zobaczenia po drugiej stronie rzeki!

Ku wojnie oczywiście za żydowsko-amerykański interes! o/