Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka
Słuchawki kupuję..
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Morbid Marcin
- weteran forumowych bitew
Re: Słuchawki kupuję..
Dobra rada, Wuju!
A tak serio, dlatego chcę tego rodzaju sluchawki, by było słychać otoczenie, w tym tira, który chciałby zrobić jesień średniowiecza z wiadomo czego. Głównie zasuwam po miescie, więc przyroda i jej dzwięki średnio kuszące.
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Nie wiem Major Zagłoba, czy dokonałeś już wyboru, ale jako, że rozważałeś Soundcore Liberty Pro to ze swojej strony, po dłuższym okresie użytkowania i pierwszym, entuzjastycznym odbiorze ich jakości odradzam jednak te słuchawki - każda z trzech par, które kupiłem w różnym okresie dla różnych osób w rodzinie jest już niezdatna do użytku. Powtarzający się objaw to zanik dźwięku w co najmniej jednej ze słuchawek. Wszelkie resetowanie do ustawień fabrycznych, reinstall oprogramowania - nic nie pomagało. Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenie z tą marką i sposób na ich rezurekcję to będę wdzięczny za podzielenie się wiedzą. Okres gwarancyjny na każdą parę już minął.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Jeszcze nie kupiłem, wyjazd wakacyjny zjadł trochę budżetuOlo pisze: ↑30-05-2026, 14:10Nie wiem Major Zagłoba, czy dokonałeś już wyboru, ale jako, że rozważałeś Soundcore Liberty Pro to ze swojej strony, po dłuższym okresie użytkowania i pierwszym, entuzjastycznym odbiorze ich jakości odradzam jednak te słuchawki - każda z trzech par, które kupiłem w różnym okresie dla różnych osób w rodzinie jest już niezdatna do użytku. Powtarzający się objaw to zanik dźwięku w co najmniej jednej ze słuchawek. Wszelkie resetowanie do ustawień fabrycznych, reinstall oprogramowania - nic nie pomagało. Jeżeli ktoś ma jakieś doświadczenie z tą marką i sposób na ich rezurekcję to będę wdzięczny za podzielenie się wiedzą. Okres gwarancyjny na każdą parę już minął.