ŻUŻELEK
Moderatorzy: ultravox, Heretyk, Nasum, Sybir, Gore_Obsessed
- Olo
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Re: ŻUŻELEK
tak jest, jeżeli się nie zmieniło nic w tym zakresie to obowiązujący przepis (sprzed 2 lat?) mówi, że zawodnik, który przed uzyskaniem licencji "Ż" posiadał licencję innej krajowej federacji, nie może być uwzględniany w naszych ligowych rozgrywkach jako Polak - nie dotyczy to żużlowców, którzy uzyskali licencję "Ż" przed 31 października 2020, (np. Czugunow)
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- devastator77
- zahartowany metalizator
Trochę czasu już minęło,ale nikt tu nie napisał,że cipowaty Majewski,boss od żużla w Canal+ pożegnał się z tą telewizją.
Falubaz Zielona Góra bez Falubazu w nazwie drużyny,a wszystko za sprawą orzeczenia Urzędu Unii Europejskiej ds. Własności Intelektualnej który unieważnił prawa klubu do nazwy Falubaz,będzie w ZG płacz,chyba,że tą decyzję unieważni Trybunał Sprawiedliwości UE.
Falubaz Zielona Góra bez Falubazu w nazwie drużyny,a wszystko za sprawą orzeczenia Urzędu Unii Europejskiej ds. Własności Intelektualnej który unieważnił prawa klubu do nazwy Falubaz,będzie w ZG płacz,chyba,że tą decyzję unieważni Trybunał Sprawiedliwości UE.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- devastator77
Znakomity zawodnik, a obecnie trener Unii Leszno Roman Jankowski od soboty leży w szpitalu, gdzie trafił na skutek pobicia.Podobno oklepał go jego najmłodszy syn,a wszystko dlatego,że senior regularnie oklepywał jego (jak był młodszy) i jego matkę,teraz dorósł i zrobił porządek.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- devastator77
Jest do kupienia Apator Toruń,Termiński jest gotów go sprzedać za 5 mln.Prawdziwa okazja,wiem że na tym forum niektórzy wydają tyle miesięcznie na zakup płyt do swojej murzyńskiej kolekcji.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- devastator77
- devastator77
Stało się,od wczoraj klub żużlowy z Zielonej Góry za sprawą wyroku Trybunału Sprawiedliwości UE nie może używać w nazwie Falubaz.Smutne!
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- devastator77
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Martwię się o tego gościa, oby nie podążył ścieżką wydeptaną już kilka innych polskich wielkich talentów. Z perspektywy lublinianina cieszy mnie brak jego jego obecności w Motorze, musiał to być mocno problematyczny element zespołu.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/10493 ... m-zachowan
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/10493 ... m-zachowan
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Chuj głupi, a nie cipowaty.devastator77 pisze: ↑21-11-2022, 16:23Trochę czasu już minęło,ale nikt tu nie napisał,że cipowaty Majewski,boss od żużla w Canal+ pożegnał się z tą telewizją.
- devastator77
Falubaz się skurwił,straszne to co napisałem,ale prawdziwe,a wszystko za sprawą kurwy Mejzy.Kasa kasą,ale żeby współpracować z tą szumowiną,u mnie koniec kibicowania tej drużynie.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?