Wesołych świąt!
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
Wesołych świąt!
Bóg się rodzi, moc purchleje.
A poważnie - w święta i tak pewnie nikt na kochanego majsterfoola nie zajrzy, więc złożę życzenia dzisiaj:
Bogatego Mikołaja, dużo siana pod obrusem, pysznych zakąsek, wzorowej zapity, pasztetu, barszczu z uszkami, bigosu (Z MIĘSEM KURWA!), karpia, zająca, kapusty z grochem i skrętu kiszek.
Żeby stara gwardia się nie przerzedziła, i żeby młodzi mieli respekt dla doświadczonych.
Aloha,
Szalom,
Mahalo,
Namaste,
Allah Akbar,
Herzliche Gruessen,
Alles Beste,
God Jul,
Etc.
Cmok!
Wasz Ukochany Morph ;*
A poważnie - w święta i tak pewnie nikt na kochanego majsterfoola nie zajrzy, więc złożę życzenia dzisiaj:
Bogatego Mikołaja, dużo siana pod obrusem, pysznych zakąsek, wzorowej zapity, pasztetu, barszczu z uszkami, bigosu (Z MIĘSEM KURWA!), karpia, zająca, kapusty z grochem i skrętu kiszek.
Żeby stara gwardia się nie przerzedziła, i żeby młodzi mieli respekt dla doświadczonych.
Aloha,
Szalom,
Mahalo,
Namaste,
Allah Akbar,
Herzliche Gruessen,
Alles Beste,
God Jul,
Etc.
Cmok!
Wasz Ukochany Morph ;*
Give birth to something dead
Give birth to something old
- H-K44
- weteran forumowych bitew
Re: Wesołych świąt!
Łał, nie spodziewałem się tutaj takiego tematu.
Ze wzruszenia odebrało mi głos, więc napiszę tylko - wzajemnie!!!
;-)
Ze wzruszenia odebrało mi głos, więc napiszę tylko - wzajemnie!!!
;-)
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator

Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Silent_Sea
Oj już nie pierdol, że będziesz w święta zapierdalał z groźną miną w makijażu ?! 99% z nas spotyka się czy jedzie do rodziny, bo jest to jedna z nielicznych okazji w roku by się spotkać i w spokoju pogadać, zjeść i wypić zdrowie jezuska lub Pana JedynegoOnly_True_Believers pisze:
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Morph
- Kontakt:
No pewnie, urodziny tego jednego króla można akurat poświętować. Bo kto obchodzi urodziny Bolesława Kędzierzawego, Mswati III'ego, Karola XVI Gustawa czy Norodoma Sihamoni?
-
- rasowy masterfulowicz
- Morph
- Kontakt:
- Scaarph
1% wszystkich krajów łączcie się :)Silent_Sea pisze: oj już nie pierdol, że będziesz w święta zapierdalał z groźną miną w makijażu ?! 99% z nas spotyka się czy jedzie do rodziny, bo jest to jedna z nielicznych okazji w roku by się spotkać i w spokoju pogadać, zjeść i wypić zdrowie jezuska lub Pana Jedynego
- Scaarph
w sumie to strach się tutaj przyznać, że się świąt nie obchodzi, bo zaraz będzie zjebka, że nie ma dystansu, że kij w dupie i napinka, że pozer, gówniarz i chuj wie co tam jeszcze :)
- Morph
- Kontakt:
No ba, toż to smętną pizdą trza być, żeby przy karpiu z rodziną przy stole nie usiąść ;P!Scaarph pisze:w sumie to strach się tutaj przyznać, że się świąt nie obchodzi, bo zaraz będzie zjebka, że nie ma dystansu, że kij w dupie i napinka, że pozer, gówniarz i chuj wie co tam jeszcze :)
- YNKE
- w mackach Zła
Skarph nie ma rodziny... Ekran, skrzynka perlenbacherów i kolędowanie w pojedynkę do rana.
„Z delikatną ostrożnością pierdzę, żebym się nie zesrał”
Żaden strach, nie jesteś sam. Według Kolegi M. ponad pół życia jestem smętną pizdą. Niech i tak będzie. Mam swoje zdanie na ten temat, ale nie będę psuł Wam tej radosnej atmosfery oczekiwania.Scaarph pisze:w sumie to strach się tutaj przyznać, że się świąt nie obchodzi, bo zaraz będzie zjebka, że nie ma dystansu, że kij w dupie i napinka, że pozer, gówniarz i chuj wie co tam jeszcze :)
Zależy co rozumiesz przez "obchodzenie" tych śmiesznych świąt ;) U mnie np. nawet nie ma się przeciw czemu buntować. Nikt się nie modli, kolęd nie śpiewa, a większość rodziny, którą tolerowałem wymarła, więc po prostu usiądziemy ze staruszkiem, zjemy coś i opierdolimy 1,5 litra łiski prowadząc ważne rozmowy na temat wiary typu "Ta prowadząca daje radę. Zbadałbyś ją?" .Scaarph pisze:w sumie to strach się tutaj przyznać, że się świąt nie obchodzi, bo zaraz będzie zjebka, że nie ma dystansu, że kij w dupie i napinka, że pozer, gówniarz i chuj wie co tam jeszcze :)
PS. Choinki są zajebiste, jak sie przeprowadzę na nowe mieszkanie to chciałbym mieć coś takiego przez cały rok :)
- Skaut
do tego pozerem, gówniarzem i chuj wie kim jeszcze :DMorph pisze:No ba, toż to smętną pizdą trza być, żeby przy karpiu z rodziną przy stole nie usiąść ;P!Scaarph pisze:w sumie to strach się tutaj przyznać, że się świąt nie obchodzi, bo zaraz będzie zjebka, że nie ma dystansu, że kij w dupie i napinka, że pozer, gówniarz i chuj wie co tam jeszcze :)
Coś tam było! Człowiek!
- Block69
Browary i wódka już się chłodzą na to co nastanie 24 grudnia o godzinie 19:35 tylko w Polsacie.
PENIS METAL
- Silent_Sea
Oczywiście, że można się przyznać ale co to znaczy "obchodzić święta" ? Czy jak pojedziesz do rodziny i wypijesz z ojcem flachę z okazji spotkania to już obchody ? Ba, a może nie wiesz ale jesteś zakamuflowaną opcją katolską ? Idąc dalej to nawet jak sam napierdolisz się jak worek można uznać, że obchodzisz święta ... tak czy inaczej przejebane.Morph pisze:No ba, toż to smętną pizdą trza być, żeby przy karpiu z rodziną przy stole nie usiąść ;P!Scaarph pisze:w sumie to strach się tutaj przyznać, że się świąt nie obchodzi, bo zaraz będzie zjebka, że nie ma dystansu, że kij w dupie i napinka, że pozer, gówniarz i chuj wie co tam jeszcze :)
Edit : ALE SIĘ KURWA TEMAT ROZKRĘCA !

Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Scaarph
do rodziny jeżdżę w lato, jak jest ciepło :) a napierdolić się to wiadoma sprawa, że się napierdolę, ale ja zawsze jestem napierdolony więc to akurat nic nadzwyczajnego.
- H-K44
Łączę się. Ja też nie obchodzę, bo pierwszego dnia świąt, będę w pracy...Scaarph pisze:1% wszystkich krajów łączcie się :)Silent_Sea pisze:oj już nie pierdol, że będziesz w święta zapierdalał z groźną miną w makijażu ?! 99% z nas spotyka się czy jedzie do rodziny, bo jest to jedna z nielicznych okazji w roku by się spotkać i w spokoju pogadać, zjeść i wypić zdrowie jezuska lub Pana Jedynego
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you... Stranger