Dyskąta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Sgt. Barnes
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Dyskąta
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nie bardzo
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- dzik
- zahartowany metalizator
Ale czy tramwajem? To ważneŻułek pisze: ↑18-11-2024, 00:05mogliby napisać która sklepy i gdzieSgt. Barnes pisze: ↑17-11-2024, 21:09Oszołom się sypie:
https://www.msn.com/pl-pl/finanse/najpo ... 71a2&ei=22
mam nadzieje że nie mój bo szkoda by było, jednak mają żarcie troche taniej, dobry dojazd i blisko![]()
dobry kościół to kościół spalony
- Żułek
generalnie tak ale nie z mojej strony, only busdzik pisze: ↑18-11-2024, 20:22Ale czy tramwajem? To ważneŻułek pisze: ↑18-11-2024, 00:05mogliby napisać która sklepy i gdzieSgt. Barnes pisze: ↑17-11-2024, 21:09Oszołom się sypie:
https://www.msn.com/pl-pl/finanse/najpo ... 71a2&ei=22
mam nadzieje że nie mój bo szkoda by było, jednak mają żarcie troche taniej, dobry dojazd i blisko![]()
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- hcpig
Doskonały materiał jak zwykle u tego pana, beware the FROG!
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco
- SODOMOUSE
niemiecki sklep wygrywaje w analsondzie? zamykać, blokować !, paSSzportu przy kasie okazywać wtem !
Tu jezd Polska !!!
Tu jezd Polska !!!
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=TFDS5dh ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=TFDS5dh ... rt_radio=1
- Lukass
- zahartowany metalizator
Wystarczy mieć mózg i nie instalować gównianych aplikacji dla kilku złotych zysku
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Rejwan
- rasowy masterfulowicz
Żabka to obok Paczkomatów i Blika najlepsze co spotkało Polskę. nie zapraszam do dyskusji bo nie ma o czym
ja rocznie mam jakieś kilkaset złotych w żappsach w sam raz na sylwka czy coś bo zwykle raz w roku je spieniężam, nawet nie wspominając o tym, że ceny niektórych rzeczy z appką są tańsze niż bez
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- uglak
Albo instalować je mądrze, bo jeśli apka pojawia im się tylko na minutę przy kasie, a potem jest zamrożona, a po wymianie telefonu znika, bo zmienia się maila to i tak jesteś odsiewany jako dane niskiej jakości.
A sam filmik robi z Żabki jakiegoś Saurona podczas gdy to ani wiedza tajemna ani nic unikalnego, bo każda większa firma idzie w ostrą analizę danych. Co najwyżej jedni są trochę dalej niż inni, a już śledzenie zachowań klientów kamerami jest chyba bliższe filmowi Terminator niż początkom obecnego AI.
W poprzedniej firmie (i poprzednim zawodzie) często współpracowałem z programistami z marketingu i oni mieli kręćka na punkcie tego jak podkręcać raportowanie z tego na co klient kilka, na co patrzy i czym jest zainteresowany. To była ciekawa zmiana, bo pracowałem tam naprawdę długo i wcześniej focus był na dopracowanie oferty idealnie pod klienta, ale jak odkryli zabawki, które pozwalały iść za tym co klienta interesuje, a nie co może mu się przydać to okazało się, że to daje dużo lepsze rezultaty, bo najwyraźniej sami nie wiemy co chcemy
Guilty of being right
- Żułek
ja tam chodze częściej po paczki (paczkomat obok) niż coś kupić 
- Major Zagłoba
- w mackach Zła
- Kontakt:
O to to, z filmu wynika jakby allegro czy inpost nic takiego nie robiły, a prawda jest bliższa temu co piszesz. Zbieranie mnóstwa danych o tym co i jak robisz w apce i wykorzystanie tego do profilowanego marketingu to nie jest jakieś wielkie nie wiadomo co. No i nie róbmy z analizy danych i przewidywania zachowań (co piątek idziesz po czteropak to możliwe że w następny też pójdziesz) jakiegoś potężnego AI (modne ostatnio słowo). A no i średnio chce mi się wierzyć że taki facebook (czy google) wie o nas mniej niż żabka. No ale jest sensacja, są kliknięcia, jest geld.uglak pisze: ↑10-09-2025, 01:04Albo instalować je mądrze, bo jeśli apka pojawia im się tylko na minutę przy kasie, a potem jest zamrożona, a po wymianie telefonu znika, bo zmienia się maila to i tak jesteś odsiewany jako dane niskiej jakości.
A sam filmik robi z Żabki jakiegoś Saurona podczas gdy to ani wiedza tajemna ani nic unikalnego, bo każda większa firma idzie w ostrą analizę danych. Co najwyżej jedni są trochę dalej niż inni, a już śledzenie zachowań klientów kamerami jest chyba bliższe filmowi Terminator niż początkom obecnego AI.
W poprzedniej firmie (i poprzednim zawodzie) często współpracowałem z programistami z marketingu i oni mieli kręćka na punkcie tego jak podkręcać raportowanie z tego na co klient kilka, na co patrzy i czym jest zainteresowany. To była ciekawa zmiana, bo pracowałem tam naprawdę długo i wcześniej focus był na dopracowanie oferty idealnie pod klienta, ale jak odkryli zabawki, które pozwalały iść za tym co klienta interesuje, a nie co może mu się przydać to okazało się, że to daje dużo lepsze rezultaty, bo najwyraźniej sami nie wiemy co chcemy![]()
A kasy samoobsługowe to ja pamiętam jeszcze z Tesco a to było w czasach gdzie w żabce chyba tylko po fajki i browca się chodziło jak nie było nic innego pod nosem.
- Żułek
u nas to 90% klientów żabek, mało kto tam chodzi po cokolwiek innego, chyba że teraz dzieciarnia po szkole na żarcie, mam żabke nie wiem 50-100metrów od domu ? i nie wiem czy tam coś kupiłem wiecej niż 2-3 razyMajor Zagłoba pisze: ↑10-09-2025, 08:43w czasach gdzie w żabce chyba tylko po fajki i browca się chodziło jak nie było nic innego pod nosem.
- hcpig
Jakby co to od jutra wjeżdża do Płaza pizza Książula, ciekawe czy w czwartek będzie w tej promce 50% ceny?
- Hatefire
Przecież 50% jest na ta linię obiadową nie pizze.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- hcpig
No to tyle było z próbowania, na szczęście jest dużo przedpremierowych recek - szambo wybiło w necie.
-
backslifer
- w mackach Zła
- Hatefire
Ta normalna Żabkowa pepperoni jest naprawdę smaczna. Taki typowy guilty food, ale dobry. I często jest w promcji poniżej 20 pln. W sumie nawet nie wiem ile kosztuje normalnie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy