Wybitnie mnie cieszy v. 2

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bonecrusher
zahartowany metalizator

Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2

21-09-2026, 06:22

Najpierw chcę w pełni stanąć mentalnie na. Nogi, a następnie założyć rodzinę. Mając obok swoją wybrankę serca każdego dnia, byłbym szczęśliwy , choć , póki co dałem sobie spokój z szukaniem. Wierzę, że przyjdzie mój czas ^^
Eternal spokój!
Tomaszm3
postuje jak opętany!

21-09-2026, 09:58

Założenie rodziny to nie rurki z kremem. Moje dwie poprzednie żony mogłyby Ci sporo opowiedzieć. Najpierw finansowa stabilizacja. Zacznij od tego.
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

21-09-2026, 20:43

Żułek pisze: ↑
20-09-2026, 04:22
no i wziął i się złamał, no co za dupek z tego cyrkla Obrazek
a miałem go od podstawówki :roll:
teraz musze se nowy kupić aby mieć czym butelki otwierać, jebane przytwierdzone korki, ich całkiem w tej uni już pojebało :fu:
siedzą tam takie łyse stare dziady i tylko wymyślają jak normalnym ludziom życie utrudnić kurwa jego mać :fu:
Obrazek

a chyba żeby tak skołować nową igłe Obrazek
mam w robocie taki podwójny, może będzie pasować :youcan:
operacja udana, pacjent przeżył Obrazek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Tomaszm3
postuje jak opętany!

30-09-2026, 13:46

Jeszcze 3 dni i będzie pływanie w morzu, chodzenie po górach. 12 dni w oderwaniu od budowy, telefonów od wszelkiej maści wariatów i od codziennego pędu. Chuj tam że 6 raz lecę na Krete i znam wszystko wzdłuż i wszerz. To jedyna wyspa gdzie wspinaczka górska tak dobrze łączy mi się z beztroskim pływaniem w morzu. Tu zawsze jest co robić.

Nie żeby taka Majorka, Teneryfa były złe. Nie ale Kreta i te wąwozy- nie tylko Samaria i Imbros ale mniej popularne jak Kortuoliatiko czy ichniejsze plaże nie tylko Elafonisi czy Balos ale choćby Falasarna to sztosiwa okrutne.
Awatar użytkownika
tomekw48
weteran forumowych bitew

30-09-2026, 20:43

po przepychankach w playu czas na relaks... czas na medyczną marihuanę...
powiem Wam, że całkowicie przerzuciłem się na medyczną z grzybów. podstawowa zaleta to legalność. nikt się mnie nie może czepiać, że mam 20g marihuany na chacie. kolejny plus, to taki, że faza jest krótsza i przy 20-23% thc jest na tyle silna, że prawie jak po grzybach - tylko wizuali brak i trochę mi tego brakuje, fajnie to działało na psychę. to było prawdziwe odrealnienie, a tak to trochę jak lizanie cukierka przez papierek. ale na jakiś czas odpuszczam grzyby.
po grzybach byłem wyautowany z życia rodzinnego na 8h, a po medycznej mam silną fazę przez 2h max i wskakuję do wyrka. próbowaliście sexu po marysi? ja po grzybach nie próbowałem, bo żona nie była fanką (pozwalała mi w chwilach odosobnienia, ale sama nigdy nie brała), ale czasami sobie razem zajaramy i jest niesamowicie :) każdy dotyk razy 100 i do tego ten zabójczy relaks... ciało jest takie lekkie, jakby się chciało unieść w powietrzu... i ta aura dookoła Ciebie... czujesz wszystko w powietrzu dookoła Ciebie... jak dołączysz do tego drugie ciało... bajka po prostu... i wchodzisz w to ciało...
uuuuuuuffffff.... aż zaczyna mi stawać na samą myśl...

zanim mnie skrytykujecie, to posłuchajcie sobie muzyki po grzybach albo marysi... brzmi niesamowicie...

legalność pozwala na eksperymenty. testuję indicę, sativę i rozmaite hybrydy. no i muszę stwierdzić, że po indice mam mało tego że zabójczą fazę, to i jeszcze normalnie mogę pracować na pełnych obrotach. nie wiem czy wszyscy tak mają po tej odmianie, ale jest to niesamowite :) na następny raz u lekarza wezmę sobie coś w granicach 30 thc. ciekawe jak po tym będzie telepać :)

polecam każdemu chętnemu :)
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.

Triceratops pisze: ↑
12-02-2025, 13:57
A czy Biblia jest spojna....Stary Testament jak najbardziej.
Tomaszm3
postuje jak opętany!

30-09-2026, 20:53

Sporadycznie coś już czasem zapale. Mam masę światełek w ogrodzie i lubię czasem w sensie teraz raz w miesiącu przybakac i się tak relaksować gapiąc się naprzemiennie w gwiazdy i w lampki ogrodzeniowe.

Najlepszy jest efekt jak się zastanawiam ile czasu mi napisało napisanie posta i czy jest zrozumiały i się tak zawieszam w próżni. Eee co ja to miałem napisać bo mi z głowy uciekło... Hehe

Ale najlepsze bakania to przed seansem filmowym w kinie. Kurwa człowiek potrafi się trzymać za fotel przez cały seans taka immersja następuje.

Dobre bakanie nie jest złe.

W pracy sobie nie wyobrażam czy przy prozie życia codziennego.

Podczas seksu lepsze mocne afrodyzjaki. Tylko to jednak obciąża trochę organizm-dla kogoś kto ma np problemy z sercem czy krążeniem absolutnie nie proponowałbym . Ale seks po tym to wyższy wymiar. Kosmos kosmiczny. Tutaj też daje sobie raz w miesiącu przyzwolenie. Wchodzisz w wymiar kompletnie innego levelu ale jak przesadzisz kac na drugi dzień gorszy jak po alkoholu. Zapewniam. Trzeba miarkowac.
Awatar użytkownika
tomekw48
weteran forumowych bitew

30-09-2026, 21:13

Tomaszm3 pisze: ↑
30-09-2026, 20:53
Sporadycznie coś już czasem zapale. Mam masę światełek w ogrodzie i lubię czasem w sensie teraz raz w miesiącu przybakac i się tak relaksować gapiąc się naprzemiennie w gwiazdy i w lampki ogrodzeniowe.

Najlepszy jest efekt jak się zastanawiam ile czasu mi napisało napisanie posta i czy jest zrozumiały i się tak zawieszam w próżni. Eee co ja to miałem napisać bo mi z głowy uciekło... Hehe

Ale najlepsze bakania to przed seansem filmowym w kinie. Kurwa człowiek potrafi się trzymać za fotel przez cały seans taka immersja następuje.

Dobre bakanie nie jest złe.

W pracy sobie nie wyobrażam czy przy prozie życia codziennego.

Podczas seksu lepsze mocne afrodyzjaki. Tylko to jednak obciąża trochę organizm-dla kogoś kto ma np problemy z sercem czy krążeniem absolutnie nie proponowałbym . Ale seks po tym to wyższy wymiar. Kosmos kosmiczny. Tutaj też daje sobie raz w miesiącu przyzwolenie. Wchodzisz w wymiar kompletnie innego levelu ale jak przesadzisz kac na drugi dzień gorszy jak po alkoholu. Zapewniam. Trzeba miarkowac.
co z afrodyzjaków proponujesz na początek? nie wchodziłem w ten temat, no i cierpię na nadciśnienie (biorę leki i jest ok)

Tomaszm3
postuje jak opętany!

30-09-2026, 21:26

Nie będę polecał, na internecie jest masa informacji ale jeśli masz problemy z nadciśnieniem to nie jest dobry pomysł. W łączeniu z jakąś niebieska pigułka efekt może być fatalny.

Ja mam ciśnienie książkowe a po mocnych afrodyzjakach na następny dzień ciśnienie wywindowane i czuje się no nie najlepiej. Ostrożnie. Zabawa zajebista ale w granicach rozsądku.
Awatar użytkownika
tomekw48
weteran forumowych bitew

30-09-2026, 21:33

Tomaszm3 pisze: ↑
30-09-2026, 21:26
Nie będę polecał, na internecie jest masa informacji ale jeśli masz problemy z nadciśnieniem to nie jest dobry pomysł. W łączeniu z jakąś niebieska pigułka efekt może być fatalny.

Ja mam ciśnienie książkowe a po mocnych afrodyzjakach na następny dzień ciśnienie wywindowane i czuje się no nie najlepiej. Ostrożnie. Zabawa zajebista ale w granicach rozsądku.
zobaczę co czat gpt mi podpowie :)
w sumie nie śledziłem nigdy tematu afrodyzjaków, a to zawsze jakieś urozmaicenie długiego pożycia z jedną kobietą.

Tomaszm3
postuje jak opętany!

30-09-2026, 21:36

Powiem tak w Czechach kupisz wszystko. U nas bardzo trudno o dostęp do rzeczy które wyrywają z kapci. W Czechach zresztą ostatnio pojechałem do sklepu z militariami i kupiłem se latarkę na 30 mln V z paralizatorem.6 razy mocniejszy jak dozwolony w Polsce. Oni handlują chyba wszystkim :)
Tomaszm3
postuje jak opętany!

06-10-2026, 18:58

Udało mi się wypożyczyć nowe audi q5 na tydzień. Tu gdzie jestem na Krecie to nie jest takie proste. Negocjacje trwały długo ale jest już podstawione pod hotel. Po tych górach nie wyobrażam sobie czegoś słabszego jak 200 km bez automatu.

Sam hotel natomiast to epickosc. Wyższy wymiar.

Ludzi mało, plaże praktycznie puste- rano na basenie wewnętrznym przed śniadaniem jestem dosłownie sam, parę osób na siłowni. Bajeczka.

Może ceny odstraszają. Może.
ODPOWIEDZ