Kącik zielarza

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tomekw48
weteran forumowych bitew

Kącik zielarza

30-09-2026, 21:50

Zakładam wątek głównie do tego, aby się dzielić spostrzeżeniami z eksperymentowania medyczną marihuaną.
Jeśli się nie boicie, to możecie się dzielić spostrzeżeniami z korzystania z nielegalnych substancji - ale jeśli się nie boicie o własne bezpieczeństwo.

Ja jestem pod wpływem, więc na razie się nie wypowiadam szerzej, ale zachęcam do udziału innych :)
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.

Triceratops pisze: ↑
12-02-2025, 13:57
A czy Biblia jest spojna....Stary Testament jak najbardziej.
Tomaszm3
postuje jak opętany!

Re: Kącik zielarza

30-09-2026, 22:05

Był kiedyś taki dopalacz do palenia jak jeszcze dopalacze nie były syfem totalnym który dosłownie zatrzymywał czas w miejscu. Ktoś pamięta albo kojarzy? Jak w tym filmie sędzia Dredd.

Smoke? Smokey? Siakos tak. Piona dla tego kto odnajdzie zdjęcie na necie i wklei na forume. Popierdolona rzecz.

No nie mogę wygooglac.
Awatar użytkownika
Major Zagłoba
w mackach Zła
Kontakt:

30-09-2026, 22:40

Nie pale, parę razy używałem, raz nawet kupiłem u Pana Wietnamca ale jedyne co czułem to wyrzuty sumienia nad wyrzuconymi pieniędzmi w błoto.
Awatar użytkownika
Żwirek i Muchomorek
weteran forumowych bitew

30-09-2026, 22:59

Tomaszm3 pisze: ↑
30-09-2026, 22:05
Był kiedyś taki dopalacz do palenia jak jeszcze dopalacze nie były syfem totalnym który dosłownie zatrzymywał czas w miejscu. Ktoś pamięta albo kojarzy? Jak w tym filmie sędzia Dredd.

Smoke? Smokey? Siakos tak. Piona dla tego kto odnajdzie zdjęcie na necie i wklei na forume. Popierdolona rzecz.

No nie mogę wygooglac.
Salvia divinorum. Sprzedawali to na samym początku w sklepach stacjonarnych i niejeden sebix palący to za szkołą w przerwie między polskim a historią przekonał się, że
Obrazek

Smoke to była taka niby mieszanka ziołowa udająca konopie, szajs okrutny - coś tam w głowie robił, ale na pewno nie tak, żeby zatrzymywać czas, więc stawiam na szałwię wieszczą.
długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie
ODPOWIEDZ