Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Żwirek i Muchomorek
- weteran forumowych bitew
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Sugerujesz że mocny jest dzieckiem, psem albo, o zgrozo, szczeniakiem?

długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie
-
Alter Ego
Nie. Koleś szukał odmiany i ją dostał.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑01-09-2026, 15:47Sugerujesz że mocny jest dzieckiem, psem albo, o zgrozo, szczeniakiem?![]()
![]()
![]()
- Żwirek i Muchomorek
Wkurwia mnie, że z racji własnego debilizmu nie dam rady pojechać na SDL
Tak się wyjebać na ostatniej prostej, kurwa, dzień przed imprezą na którą się czekało pół roku
Przynajmniej udało mi się karnet sprzedać, chociaż tyle dobrego

długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie
- Sybir
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ty buło.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Stary Metal
- zaczyna szaleć
...z pjetcharkhami...
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
no i wziął i się złamał, no co za dupek z tego cyrkla 
a miałem go od podstawówki
teraz musze se nowy kupić aby mieć czym butelki otwierać, jebane przytwierdzone korki, ich całkiem w tej uni już pojebało
siedzą tam takie łyse stare dziady i tylko wymyślają jak normalnym ludziom życie utrudnić kurwa jego mać

a chyba żeby tak skołować nową igłe
mam w robocie taki podwójny, może będzie pasować

a miałem go od podstawówki
teraz musze se nowy kupić aby mieć czym butelki otwierać, jebane przytwierdzone korki, ich całkiem w tej uni już pojebało
siedzą tam takie łyse stare dziady i tylko wymyślają jak normalnym ludziom życie utrudnić kurwa jego mać

a chyba żeby tak skołować nową igłe

mam w robocie taki podwójny, może będzie pasować
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
Tomaszm3
- postuje jak opętany!
Forume dobre miejce do pośmiania. Często sobie żarty urządzam ale nie wiem czy z tych co powinienem... Tak zupełnie serio do prowadzenia życia zblazowanego milionera który prowadzi nudne życie okupione krwią do pełni szczęścia wisi mi taki temat z tymi skurwiałymi arabami- teraz piszę serio pierwszy raz w ten wieczór. Sen mi to z oczu spływa, kurwa nie wiem jak się tych chuji ciapatych pozbyć- szejki jebane. Bogate bęcwały- muszę zrobić w końcu krok od siebie bo mam wrażenie że nic się nie rusza od miesięcy. Chce to zamknać i tu piszę zupełnie poważnie zapomnieć o tym. Tu nie chodzi o pieniądze a pozbycie się problemu.
- Bonecrusher
- zahartowany metalizator
Kurwa dostałem płyty i nawet połowa ich nie przetrwała. Jak 1/4 jest to jest dobrze. Rozjebie coś zaraz
Eternal spokój!