To się nazywa suwerenność i powstanie z kolan.olgims pisze: ↑18-09-2026, 10:39Wycofanie się z podatku cyfrowego: W 2019 roku rząd PiS planował wprowadzenie podatku cyfrowego, który obciążyłby gigantów technologicznych, takich jak Google, Meta (Facebook) czy Apple. Po zdecydowanej interwencji Białego Domu (w tym m.in. wizycie wiceprezydenta Mike’a Pence’a) Polska natychmiast wycofała się z tych planów, za co Amerykanie oficjalnie wyrazili „głęboką wdzięczność”.Dragazes pisze: ↑18-09-2026, 10:03I w normalnym państwie fejsbuk byłby już wyłączony, ale jest jak jestmistrzsardu pisze: ↑18-09-2026, 07:17W Sejmie miało dojść do kluczowego posiedzenia Komisji Cyfryzacji, Innowacyjności i Nowoczesnych Technologii w sprawie internetowych oszustw. Krzesła przygotowane dla przedstawicieli polskiego oddziału Mety pozostały jednak puste. Koncern zignorował wezwanie posłów.![]()
![]()
![]()
Ciekawostki
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
NoGodsNoMasters
- w mackach Zła
Re: Ciekawostki
- Dragazes
- weteran forumowych bitew
Tak, tak, to po prostu kolejny przykład słabości naszego państwa oraz manifestacja amerykańskiej "talassokracji".
Zresztą to nie tylko Fb/Meta. Kiedyś jak miałem konto na Twitterze, to widziałem tam pełno AI scamu.
Zresztą to nie tylko Fb/Meta. Kiedyś jak miałem konto na Twitterze, to widziałem tam pełno AI scamu.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
Alter Ego
- weteran forumowych bitew
Proszę zauważyć, że mamy w Polsce amerykańskie wojska okupacyjne, które pilnują tu interesów USA, w tym tamtejszych firm.NoGodsNoMasters pisze: ↑18-09-2026, 10:47To się nazywa suwerenność i powstanie z kolan.olgims pisze: ↑18-09-2026, 10:39Wycofanie się z podatku cyfrowego: W 2019 roku rząd PiS planował wprowadzenie podatku cyfrowego, który obciążyłby gigantów technologicznych, takich jak Google, Meta (Facebook) czy Apple. Po zdecydowanej interwencji Białego Domu (w tym m.in. wizycie wiceprezydenta Mike’a Pence’a) Polska natychmiast wycofała się z tych planów, za co Amerykanie oficjalnie wyrazili „głęboką wdzięczność”.
![]()
![]()
-
NoGodsNoMasters
- w mackach Zła
Tym bardziej zabawne jest stękanie prawicowych pajaców o tej mitycznej suwerenności. 
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Strona kolekcjonera etykiet z serków topionych. Gość zbiera je i kataloguje od około 50 lat. Awangardowe hobby ale podejście w pełni zaangażowane i profesjonalne 
https://etykiety.terakowski.pl/home.htm
https://etykiety.terakowski.pl/home.htm
Bassza meg mind.