Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
To ja przepraszam.
- Żułek
nie wiem, system się zawiesił chyba
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Bonecrusher
- zahartowany metalizator
Wybitnie mnie wkurwia to, że mój ziomek u, którego w piwnicy stoi cały mój regał z płytami stał się jakąś kurwa osobowością widmo, za chuja nie mogę się z nim zdzwonić, złapać i dlatego, jeśli ktoś był zainteresowany. Ktorymiś z moich płyt, to sorki, ale obecnie jest to nie możliwe, a nauczony błędami przeszłości nie mam zamiaru brać od ludzi hajsu za płyty, które szczerze mówiąc chuj wie kiedy dostaną, jak się z nim w końcu złapię, to na pewno dam tu znać, póki co się jednak na to kompletnie nie zanosi... Wybitnie wkurwiony jestem też faktem, że nie wszystkie płyty z moich zbiorów dotarły do tej piwnicy u koleżki, przez co jeszcze bardziej utrudniona jest sytuacja nawiązania jakiegokolwiek handlu, wolę to jasno i wyraźnie zadeklarować, chociażby w tym wątku, bo nie chcę, by były jakieś niedomówienia, czy kolejne krzywe akcje z mojej strony. Jeśli ktoś się załapał na jakieś plyty z mojej kolekcji, to przyznaje, że miał w chuj farta. Gościu jest zajebisty pod tym względem. Dwa dni odpisuję i ogarnia wysyłkę normalnie, po bożemu, by potem wsiąknąć jak kamfora na kolejne x czasu. Ja nie będę brać na bary sprzedawania płyt w takiej sytuacji. Pierdole to jedna masowa wtopa ze sprzedażą/wysyłką płyt mi wystarczy. Jak wspomniałem , jeśli cokolwiek w tej kwestii się zmieni to dam znać na lamach forume. Pozdrawiam ^^
Eternal spokój!
- Lukass
Hałas. Se kurwa wziąłem tydzień urlopu, dzień pierwszy. Od 8 do 16 napierdalali robotnicy w budynku, bo tarasy trza wyremontować. Chwila przerwy, a później od 20 do teraz napierdalają drogowcy, którzy kurwa wyżynają na asfalcie jebane strzałki skrętu w lewo. Nie dało się namalować kurwa. Trzeba napierdalać. I nic nie wskazuje, żeby mieli skończyć szybko. Skończą o 3, a o 8 znowu zaczną napierdalać ci od tarasów. Ja pierdolę.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- DST
Lukass pisze: ↑31-08-2026, 22:58Hałas. Se kurwa wziąłem tydzień urlopu, dzień pierwszy. Od 8 do 16 napierdalali robotnicy w budynku, bo tarasy trza wyremontować. Chwila przerwy, a później od 20 do teraz napierdalają drogowcy, którzy kurwa wyżynają na asfalcie jebane strzałki skrętu w lewo. Nie dało się namalować kurwa. Trzeba napierdalać. I nic nie wskazuje, żeby mieli skończyć szybko. Skończą o 3, a o 8 znowu zaczną napierdalać ci od tarasów. Ja pierdolę.

- Lukass
Dokładnie kurwa tak!DST pisze: ↑31-08-2026, 23:10Lukass pisze: ↑31-08-2026, 22:58Hałas. Se kurwa wziąłem tydzień urlopu, dzień pierwszy. Od 8 do 16 napierdalali robotnicy w budynku, bo tarasy trza wyremontować. Chwila przerwy, a później od 20 do teraz napierdalają drogowcy, którzy kurwa wyżynają na asfalcie jebane strzałki skrętu w lewo. Nie dało się namalować kurwa. Trzeba napierdalać. I nic nie wskazuje, żeby mieli skończyć szybko. Skończą o 3, a o 8 znowu zaczną napierdalać ci od tarasów. Ja pierdolę.![]()
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- vicotnick
- rasowy masterfulowicz
Urlopy to się poza domem spędza, chociażby ze względu na powyższe okoliczności, kolega w góry niech sie uda, albo do wód.
- Lukass
- DST
- Lukass
Ni mom kurwa czasu. Chciałem tylko dać sobie kilka dni odpoczynku bez żadnych planów
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Żułek
to lepszeDST pisze: ↑31-08-2026, 23:10Lukass pisze: ↑31-08-2026, 22:58Hałas. Se kurwa wziąłem tydzień urlopu, dzień pierwszy. Od 8 do 16 napierdalali robotnicy w budynku, bo tarasy trza wyremontować. Chwila przerwy, a później od 20 do teraz napierdalają drogowcy, którzy kurwa wyżynają na asfalcie jebane strzałki skrętu w lewo. Nie dało się namalować kurwa. Trzeba napierdalać. I nic nie wskazuje, żeby mieli skończyć szybko. Skończą o 3, a o 8 znowu zaczną napierdalać ci od tarasów. Ja pierdolę.![]()

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Plany bez planów są najlepsze, dasz rade
-
mocny2_3
Wczoraj uderzyłem w lesie typa.
Na moim miejscu pewnie zrobilibyście to samo.Napisze w skrócie:
Pojawiam sie w lesie o 4:30.Siadam na swoim ulubionym kamieniu przed wejściem w las, przygotowuje sprzęt do focenia, czekam do 5 aż na niebie pojawią sie pierwsze oznaki budzącego sie słońca.Wschód był o 5:40 ale już przed można ustrzelić fajne rzeczy.Siedze na kamieniu i idzie jakiś typ.Dziwny jakiś taki, jedno oko opuszczone, postura karła, tłuste włosy ułożone na bok.
Co pan ma za aparat sie pyta.Mówie mu że mam olka i właśnie ide na zdjęcia.To też zaczyna nawijać że on też robi zdjęcia ale głównie ptaków a teraz idzie na grzyby.Od gadki do gadki idziemy razem w tym samym kierunku, zbiera jakieś rydze przy drodze i pierdoli bym pokazał mu jakieś swoje zdjęcia.No to mu pokazuje w telefonie a ten jakoś tak dziwnie stanął obok mnie że łeb prawie zawiesił na moim barku.To ja sie odsuwam.Spojrzałem na niego ze zdziwiniem i dalej mu te zdjęcia pokazuje i omawiam.Idziemy dalej, trafił jakieś podgrzybki po czym ja mówie że skręcam na swoje rejony.On idzie na swoje rejony nad jezioro.
Podchodzi do mnie bliżej i zagaduje o grzybach i łapie mnie dziwnie za kark, tak kurwa śłizga tą reką.Ja już sie zagotowałem bo nie lubie czegoś takiego a wcześniej jeszcze mu zwróciłem uwage.Odwróciłem sie do niego bokiem i szybko bez wahania wyjebałem mu łokcia.Złapał sie za twarz i nie powiedział ani słowa.Za to ja powiedziałem by nigdy więcej tak nie robił do obcych ludzi, w ogóle by tak nie robił bo to wygląda dziwnie, dwuznacznie i chuj wie jeszcze jak.Cała lewa strona twarzy mu jakby zsiniała.Nie chciałem mocno go jebnąć ale wyszło dość mocno.Mimo to przeprosiłem i spytałem czy wsio ok.Powiedział, że ok i poszedł na te jebane grzyby.Strasznie dziwny typ, normalnie taka postura pedofila z ryja.Dzisiaj myśle że mogłem mu bardziej wyjebać.
Na moim miejscu pewnie zrobilibyście to samo.Napisze w skrócie:
Pojawiam sie w lesie o 4:30.Siadam na swoim ulubionym kamieniu przed wejściem w las, przygotowuje sprzęt do focenia, czekam do 5 aż na niebie pojawią sie pierwsze oznaki budzącego sie słońca.Wschód był o 5:40 ale już przed można ustrzelić fajne rzeczy.Siedze na kamieniu i idzie jakiś typ.Dziwny jakiś taki, jedno oko opuszczone, postura karła, tłuste włosy ułożone na bok.
Co pan ma za aparat sie pyta.Mówie mu że mam olka i właśnie ide na zdjęcia.To też zaczyna nawijać że on też robi zdjęcia ale głównie ptaków a teraz idzie na grzyby.Od gadki do gadki idziemy razem w tym samym kierunku, zbiera jakieś rydze przy drodze i pierdoli bym pokazał mu jakieś swoje zdjęcia.No to mu pokazuje w telefonie a ten jakoś tak dziwnie stanął obok mnie że łeb prawie zawiesił na moim barku.To ja sie odsuwam.Spojrzałem na niego ze zdziwiniem i dalej mu te zdjęcia pokazuje i omawiam.Idziemy dalej, trafił jakieś podgrzybki po czym ja mówie że skręcam na swoje rejony.On idzie na swoje rejony nad jezioro.
Podchodzi do mnie bliżej i zagaduje o grzybach i łapie mnie dziwnie za kark, tak kurwa śłizga tą reką.Ja już sie zagotowałem bo nie lubie czegoś takiego a wcześniej jeszcze mu zwróciłem uwage.Odwróciłem sie do niego bokiem i szybko bez wahania wyjebałem mu łokcia.Złapał sie za twarz i nie powiedział ani słowa.Za to ja powiedziałem by nigdy więcej tak nie robił do obcych ludzi, w ogóle by tak nie robił bo to wygląda dziwnie, dwuznacznie i chuj wie jeszcze jak.Cała lewa strona twarzy mu jakby zsiniała.Nie chciałem mocno go jebnąć ale wyszło dość mocno.Mimo to przeprosiłem i spytałem czy wsio ok.Powiedział, że ok i poszedł na te jebane grzyby.Strasznie dziwny typ, normalnie taka postura pedofila z ryja.Dzisiaj myśle że mogłem mu bardziej wyjebać.
- Żwirek i Muchomorek
- weteran forumowych bitew
To był tabaluga, poszedł stalkować wiewiórki w lesie i chciał cię poderwać. Napisz mu priva.
długopisyyyyy pisze:]odezwał się największy black metalowiec. Miastowy krawaciarz co chodzi na 8 godzin do budynku z rurami i rozmawia w przerwach z grubymi dziewczynami na papierosa i sie tam hihoczą wszyscy do ziebie jakby kartofla mieli w dupie
- Rejwan
- rasowy masterfulowicz
ostawiałbym raczej typowego zwolennika związków partnerskich itp, trzeba go było zaprosić na forum 
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Duban
Czyli tabaluga.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- tabaluga
wczoraj autentycznie karmilem wiewiury w lesie , a puzniej potknalem sie i przewrocilem prosto na twarz i nos polamalem. to jakies kurna fatum 
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
^ A czym karmiłeś wiewiórki? Może w ramach zemsty zrobiły zasadzkę?
Bassza meg mind.
- tabaluga
nie , ta zasadzke sam na siebie zastawilem w mieszkaniu , kable idace do peceta , cud ze nie zaliczylem zgona na miejscu
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE