Chciałbym zobaczyć ten moment, gdy tłumaczysz jej wywody tej kanalii.Alter Ego pisze: ↑30-08-2026, 10:27Nie. Pijemy kawę, którą zrobiłem. Jako kapłan zerojedynkowości i łatwych skojarzeń (np. zdroworozsądkowa ocena kobiet = staruszek z muszką) nie zrozumiesz.NoGodsNoMasters pisze: ↑30-08-2026, 09:39Ładnie tam masz zero-jedynkowo pod kopułą. Nie jestem zaskoczony.Siedzisz teraz w białym wdzianku z obciętymi rękawami, a ona obiera kartofle?![]()
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
NoGodsNoMasters
- w mackach Zła
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
- nagrobek
- zahartowany metalizator
zrobił kawę a mogło być gorzej 
- Hatefire
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Centralnie właśnie dumnie pochwalił się, że łaskawie nalał do filiżanki wody z czajnika/nacisnął guzik w ekspresie, chyba, że opcja premium dodatkowo z wyciągnięciem mleka z lodówki xD
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Alter Ego
- weteran forumowych bitew
Znowu ten czarno-biały świat prostych skojarzeń. Ona wie, że jest kobietą, a nie wyrobem męskopodobnym, jakim widzą go feminiści tacy jak Ty . Dajesz znakomite świadectwo używając terminu "podczłowiek", opisując normalne relacje damsko-męskie. Miłego wypoczynku pod pantoflem.NoGodsNoMasters pisze: ↑30-08-2026, 11:24Chciałbym zobaczyć ten moment, gdy tłumaczysz jej wywody tej kanalii.Alter Ego pisze: ↑30-08-2026, 10:27Nie. Pijemy kawę, którą zrobiłem. Jako kapłan zerojedynkowości i łatwych skojarzeń (np. zdroworozsądkowa ocena kobiet = staruszek z muszką) nie zrozumiesz.NoGodsNoMasters pisze: ↑30-08-2026, 09:39
Ładnie tam masz zero-jedynkowo pod kopułą. Nie jestem zaskoczony.Siedzisz teraz w białym wdzianku z obciętymi rękawami, a ona obiera kartofle?![]()
Rozumiem, że ona już rozumie, że jest podczłowiekiem, a nawet najlepszym przyjacielem człowieka. Nie musisz odpowiadać. To samo się komentuje.
- Ascetic
„Wyrób męskopodobny”.
Po takiej sugerującej zapędy przemocowe nowomowie, kobieta powinna rozejrzeć się za wsparciem. Nawet jak w oczach psychola uchodzi chwilowo za „kobietę” (czekam
aż napisze o tym, czym sobie na takie miano powinna kobieta „zasłużyć”).
(W przeciągu dwóch dni jeden pisze o „gwałciku” drugi o tym, że on jest z „kobietą” a nie inną kobietą, którą określa jako „wyrób męskopodobny”. I z takimi tutaj trzeba przebywać …).
————————————————-
Kilka dni temu rozmawiałem z Polakiem, a ten o tym, że jego dzieci są „norweskie” (urodziły się w NO) i z jakimi obowiązkami się to wiąże. W przeciągu 5 minut wyszła główna „bolączka” (nikt o to nie pytał. Powiem więcej, każdy miał i ma na to wyjebane, bo przedmiotem rozmowy były inne zagadnienia). Nie chce mi się tego specjalnie rozwijać ale tutaj przez język wyczułem ten sam wajb co tutaj od kacapa forumowego. Ocena, wartościowanie, opisywanie rzeczywistości, relacji z perspektywy siły i tego co jest czyje. Dla socjologia jak również psychologa zagadnienie.
Po takiej sugerującej zapędy przemocowe nowomowie, kobieta powinna rozejrzeć się za wsparciem. Nawet jak w oczach psychola uchodzi chwilowo za „kobietę” (czekam
aż napisze o tym, czym sobie na takie miano powinna kobieta „zasłużyć”).
(W przeciągu dwóch dni jeden pisze o „gwałciku” drugi o tym, że on jest z „kobietą” a nie inną kobietą, którą określa jako „wyrób męskopodobny”. I z takimi tutaj trzeba przebywać …).
————————————————-
Kilka dni temu rozmawiałem z Polakiem, a ten o tym, że jego dzieci są „norweskie” (urodziły się w NO) i z jakimi obowiązkami się to wiąże. W przeciągu 5 minut wyszła główna „bolączka” (nikt o to nie pytał. Powiem więcej, każdy miał i ma na to wyjebane, bo przedmiotem rozmowy były inne zagadnienia). Nie chce mi się tego specjalnie rozwijać ale tutaj przez język wyczułem ten sam wajb co tutaj od kacapa forumowego. Ocena, wartościowanie, opisywanie rzeczywistości, relacji z perspektywy siły i tego co jest czyje. Dla socjologia jak również psychologa zagadnienie.
Ostatnio zmieniony 30-08-2026, 13:07 przez Ascetic, łącznie zmieniany 3 razy.
31.08.2026
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
mug zgvałcić Pawełkiem vagi/a/nalnie, później zjeść ohoczo, by nie częstować kolegów
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=TFDS5dh ... rt_radio=1
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=TFDS5dh ... rt_radio=1
- Żwirek i Muchomorek
Korwin-Mikke powiedział kiedyś wprost, że "kobieta to najlepszy przyjaciel człowieka" i generalnie z jego wypowiedzi bije właśnie taki klimat - kobiety to podludzie itp. NGNM ironizuje wokół tego tematu, a ty jesteś takim dzbanem, że tego nie widzisz bo zdolność czytania ze zrozumieniem masz na poziomie kilkulatka - tzn rozumiesz wyłącznie dosłownie, o ile w ogóle.
Zdecydowanie. A jest tu coś jeszcze, co rezonuje z tymi tematami - i pewnie koledze Pacjentowi się bardzo podoba - czyli prąd trad wives.
https://en.wikipedia.org/wiki/Tradwife
Ale na ogarnięcie tego fenomenu to ja nie mam mózgu i zasobów.
Why can't we all just walk away?
Baton w krainie kangurów
Baton w krainie kangurów
- tabaluga
właśnie , mózgi zniewolone matriarchatrixem . wystarczyło kilkadziesiąt lat równouprawnienia i emancypacji kobiet i mieszania spoleczenstwom we lbach przez wrogie sily [ komunisci ] aby biali ludzie przestali sie rozmanzac i zaczeli wymierać , a ci dalej nie ogarniają rzeczywistości.Żwirek i Muchomorek pisze: ↑30-08-2026, 13:13Ale na ogarnięcie tego fenomenu to ja nie mam mózgu i zasobów.
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- Żułek
dobry tekst na nową płyte Lividity
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
NoGodsNoMasters
- w mackach Zła
Pozostaje tylko wątpliwość, czy "ona" nie ma czasem włosów na plecach i dwudniowego zarostu. Mówisz, że już wytresowana?Alter Ego pisze: ↑30-08-2026, 11:42Znowu ten czarno-biały świat prostych skojarzeń. Ona wie, że jest kobietą, a nie wyrobem męskopodobnym, jakim widzą go feminiści tacy jak Ty . Dajesz znakomite świadectwo używając terminu "podczłowiek", opisując normalne relacje damsko-męskie. Miłego wypoczynku pod pantoflem.NoGodsNoMasters pisze: ↑30-08-2026, 11:24Chciałbym zobaczyć ten moment, gdy tłumaczysz jej wywody tej kanalii.Rozumiem, że ona już rozumie, że jest podczłowiekiem, a nawet najlepszym przyjacielem człowieka. Nie musisz odpowiadać. To samo się komentuje.
-
Alter Ego
Nie mierz wszystkich swoją miarą, zwłaszcza że ja widzę zasadnicze różnice między płciami w związku, a Ty nie.NoGodsNoMasters pisze: ↑30-08-2026, 13:34Pozostaje tylko wątpliwość, czy "ona" nie ma czasem włosów na plecach i dwudniowego zarostu. Mówisz, że już wytresowana?Alter Ego pisze: ↑30-08-2026, 11:42Znowu ten czarno-biały świat prostych skojarzeń. Ona wie, że jest kobietą, a nie wyrobem męskopodobnym, jakim widzą go feminiści tacy jak Ty . Dajesz znakomite świadectwo używając terminu "podczłowiek", opisując normalne relacje damsko-męskie. Miłego wypoczynku pod pantoflem.NoGodsNoMasters pisze: ↑30-08-2026, 11:24
Chciałbym zobaczyć ten moment, gdy tłumaczysz jej wywody tej kanalii.Rozumiem, że ona już rozumie, że jest podczłowiekiem, a nawet najlepszym przyjacielem człowieka. Nie musisz odpowiadać. To samo się komentuje.
![]()
-
NoGodsNoMasters
- w mackach Zła
Tu użytkownicy pisali co innego. Sugerowali nawet, że jesteś autorem mocnych homoseksualnych liryków. Wracając jednak do twojej napinki. Znam ja tych męskich dominatorów w kapciach i z pilotem. Dwie lewe łapy, w kieszeniach wiatr, a kobity większe od nich. Nie zakłamuj rzeczywistości ojciec.Alter Ego pisze: ↑30-08-2026, 17:01Nie mierz wszystkich swoją miarą, zwłaszcza że ja widzę zasadnicze różnice między płciami w związku, a Ty nie.NoGodsNoMasters pisze: ↑30-08-2026, 13:34Pozostaje tylko wątpliwość, czy "ona" nie ma czasem włosów na plecach i dwudniowego zarostu. Mówisz, że już wytresowana?Alter Ego pisze: ↑30-08-2026, 11:42
Znowu ten czarno-biały świat prostych skojarzeń. Ona wie, że jest kobietą, a nie wyrobem męskopodobnym, jakim widzą go feminiści tacy jak Ty . Dajesz znakomite świadectwo używając terminu "podczłowiek", opisując normalne relacje damsko-męskie. Miłego wypoczynku pod pantoflem.![]()
![]()
- Hatefire
Konkretnie słynnej Ody o obciąganiu obsranej kutangi. I to nie sugestie tak było. Wielu na Forume pamięta, bo w sumie trudno to odpamiętać xDNoGodsNoMasters pisze: ↑30-08-2026, 17:21Tu użytkownicy pisali co innego. Sugerowali nawet, że jesteś autorem mocnych homoseksualnych liryków.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy