ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
skoro już mnie ktos wywolal ... serio uwazacie gwalt za takie ultra ciezkie przstepstwo ? ja rozumiem że gwalt miedzyrasowy czy homoseksualny to nalezy karać z cala bezwzglednoscoia ale taki zwykly gwalcik ? to w koncu zupelnie naturalna czynnosc do ktorej natura przymusza czasem 
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- Lukass
- zahartowany metalizator
Czy ktoś mógłby jednak dla tzw. dobra ogółu zbanować permanentnie tego dzbana?tabaluga pisze: ↑28-08-2026, 21:58skoro już mnie ktos wywolal ... serio uwazacie gwalt za takie ultra ciezkie przstepstwo ? ja rozumiem że gwalt miedzyrasowy czy homoseksualny to nalezy karać z cala bezwzglednoscoia ale taki zwykly gwalcik ? to w koncu zupelnie naturalna czynnosc do ktorej natura przymusza czasem![]()
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
+2Lukass pisze: ↑28-08-2026, 22:00Czy ktoś mógłby jednak dla tzw. dobra ogółu zbanować permanentnie tego dzbana?tabaluga pisze: ↑28-08-2026, 21:58skoro już mnie ktos wywolal ... serio uwazacie gwalt za takie ultra ciezkie przstepstwo ? ja rozumiem że gwalt miedzyrasowy czy homoseksualny to nalezy karać z cala bezwzglednoscoia ale taki zwykly gwalcik ? to w koncu zupelnie naturalna czynnosc do ktorej natura przymusza czasem![]()
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
– Będzie to wielkie spotkanie młodzieży, powiedziałbym: formacyjne. Będą panele dyskusyjne z udziałem naprawdę ciekawych, wybitnych intelektualistów będą dotykały takich tematów, jak: komu potrzebna jest Polska, kto jest potrzebny Polsce – zachęcał Karol Nawrocki
- Lukass
To ja tu jednak, jako zadeklarowany symetrysta, nie mogę nie wkleić pokazującej dupę Mery Spolsky na imprezie niedoszłego prezydentapiotraz pisze: ↑28-08-2026, 22:25– Będzie to wielkie spotkanie młodzieży, powiedziałbym: formacyjne. Będą panele dyskusyjne z udziałem naprawdę ciekawych, wybitnych intelektualistów będą dotykały takich tematów, jak: komu potrzebna jest Polska, kto jest potrzebny Polsce – zachęcał Karol Nawrocki
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
mocny2_3
-
Alter Ego
- weteran forumowych bitew
Nie, bo w tym momencie mały Józio był kompletnie niewinny. Typowa dla pewnej grupy, której nazwy tu nie mogę wymienić, przychylność dla mordowania prewencyjnego, bo ktoś może być niepotrzebny lub coś złego zrobić po urodzeniu, ale gdy rzeczywiście zrobi coś okropnego to nie zabijajmy go, bo nie można odbierać życia.
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
-
mistrzsardu
Celem życia nie jest przeżycie.