ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
skoro już mnie ktos wywolal ... serio uwazacie gwalt za takie ultra ciezkie przstepstwo ? ja rozumiem że gwalt miedzyrasowy czy homoseksualny to nalezy karać z cala bezwzglednoscoia ale taki zwykly gwalcik ? to w koncu zupelnie naturalna czynnosc do ktorej natura przymusza czasem 
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- Lukass
- zahartowany metalizator
Czy ktoś mógłby jednak dla tzw. dobra ogółu zbanować permanentnie tego dzbana?tabaluga pisze: ↑28-08-2026, 21:58skoro już mnie ktos wywolal ... serio uwazacie gwalt za takie ultra ciezkie przstepstwo ? ja rozumiem że gwalt miedzyrasowy czy homoseksualny to nalezy karać z cala bezwzglednoscoia ale taki zwykly gwalcik ? to w koncu zupelnie naturalna czynnosc do ktorej natura przymusza czasem![]()
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
+2Lukass pisze: ↑28-08-2026, 22:00Czy ktoś mógłby jednak dla tzw. dobra ogółu zbanować permanentnie tego dzbana?tabaluga pisze: ↑28-08-2026, 21:58skoro już mnie ktos wywolal ... serio uwazacie gwalt za takie ultra ciezkie przstepstwo ? ja rozumiem że gwalt miedzyrasowy czy homoseksualny to nalezy karać z cala bezwzglednoscoia ale taki zwykly gwalcik ? to w koncu zupelnie naturalna czynnosc do ktorej natura przymusza czasem![]()
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
– Będzie to wielkie spotkanie młodzieży, powiedziałbym: formacyjne. Będą panele dyskusyjne z udziałem naprawdę ciekawych, wybitnych intelektualistów będą dotykały takich tematów, jak: komu potrzebna jest Polska, kto jest potrzebny Polsce – zachęcał Karol Nawrocki
- Lukass
- zahartowany metalizator
To ja tu jednak, jako zadeklarowany symetrysta, nie mogę nie wkleić pokazującej dupę Mery Spolsky na imprezie niedoszłego prezydentapiotraz pisze: ↑28-08-2026, 22:25– Będzie to wielkie spotkanie młodzieży, powiedziałbym: formacyjne. Będą panele dyskusyjne z udziałem naprawdę ciekawych, wybitnych intelektualistów będą dotykały takich tematów, jak: komu potrzebna jest Polska, kto jest potrzebny Polsce – zachęcał Karol Nawrocki
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?