ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Żułek
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

25-08-2026, 15:57

Żwirek i Muchomorek pisze:
25-08-2026, 15:43
^To jest niepojęte, że można wszystko brać tak śmiertelnie poważnie.
:plusone:

nawet żabe dałem na końcu :roll:

no nic trudno ;) ale pomarzyć sobie można ;)
tylu debili jest na stadionach a potem łazi to nawalone jak szpadel i napierdala przypadkowych ludzi :toxic:
a potem jak zwykle klika się bo ojej coś tam coś tam, a tutaj pyk proste rozwiązanie :yes: i sami się wytłuką :tellmemore: zrobić z tego igrzyska i taaaaaakaaaaaaaa kasa :youcan:
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
trup

25-08-2026, 16:03

Żułek pisze:
25-08-2026, 15:57
Żwirek i Muchomorek pisze:
25-08-2026, 15:43
^To jest niepojęte, że można wszystko brać tak śmiertelnie poważnie.
:plusone:

nawet żabe dałem na końcu :roll:

no nic trudno ;) ale pomarzyć sobie można ;)
tylu debili jest na stadionach a potem łazi to nawalone jak szpadel i napierdala przypadkowych ludzi :toxic:
a potem jak zwykle klika się bo ojej coś tam coś tam, a tutaj pyk proste rozwiązanie :yes: i sami się wytłuką :tellmemore: zrobić z tego igrzyska i taaaaaakaaaaaaaa kasa :youcan:
Genialne Watsonie!
I wtedy przy takich żartach, chichach śmichach do rana, przypomina mi się, jak był, takie głupi program, "Mamy Cię!" czy jakoś tak. I był sobie Pan Grzegorz Markowski, piosenkarz i muzykant. I Zadzwonił do niego przyjaciel i umówił się, gdzieś tam na spotkanie. I jechał samochodem i wpadł w poślizg i dachował na oczach czekającego na niego Markowskiego. Taki śmiszny zaaranżowany żart zabawny. I Markowski to widząc zbladł, pobiegł przerażony ratować przyjaciela a tu wyskakuje ekipa i krzyczy radośnie "Mamy Cię!". Bo to był kaskader i nikt nie zginął. Żart taki. Boki zrywać. A Pan Grzegorz się wkurwił co nieco, bo myślał, że jego przyjacielowi się krzywda dzieje.....

Także nie każdy żart zabawny jest....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
DST
zahartowany metalizator

25-08-2026, 16:11

Trup, twoje posty dzisiaj mają szansę na wejście do kanonu forume
Awatar użytkownika
Żułek

25-08-2026, 16:19

Markowski :wtf: :jezyk:
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
trup

25-08-2026, 16:25

DST pisze:
25-08-2026, 16:11
Trup, twoje posty dzisiaj mają szansę na wejście do kanonu forume
<thank you>
:fakty:
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
trup

25-08-2026, 16:26

Żułek pisze:
25-08-2026, 16:19
Markowski :wtf: :jezyk:
Rzuć oglądanie soccera. Kup lepiej bilet na Dead Congregation i Witchmaster.
Awatar użytkownika
Rumburak
rasowy masterfulowicz

25-08-2026, 22:28

NoGodsNoMasters pisze:
25-08-2026, 14:49
Ja z kolei kieruję się chłodną kalkulacją oraz interesem społecznym. Jest bezpieczniej i koszty mniejsze.
Bezpieczniej? Był Jankes za chwilę będzie jakiś inny wódz Komanczów na jego miejsce, była Wisła Sharks , Miśki i inne skrzaty, teraz jest Młoda Frajernia, pewnie pod wieloma względami będzie to jeszcze gorszy rak niż ich poprzednicy. Gdyby to było takie proste, to te głąby już dawno nawzajem by się zutylizowały. Mniejsza o większość. Najważniejsze, że chłopaki lubią wycierać sobie gębę patriotyzmem, w przerwach pomiędzy dilowaniem, rozbojami, wymuszeniami czy handlem żywym towarem pójdą na pielgrzymkę do Częstochowy a potem zrobią ściepe na jakiś dom dziecka. Tyle wystarczy, żeby ta hołota, była przez część społeczeństwa uznawana za ostoję prawicowych wartości i przyszłych obrońców udręczonej ojczyzny. To właśnie ta hołota ustala zasady na stadionach przy poklasku i akceptacji większości tam obecnych i przymykaniem oka przez właścicieli klubów.Stadiony w tym kraju to inkubatory patologi.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

25-08-2026, 22:36

Rumburak pisze:
NoGodsNoMasters pisze:
Ja z kolei kieruję się chłodną kalkulacją oraz interesem społecznym. Jest bezpieczniej i koszty mniejsze.
Bezpieczniej? Był Jankes za chwilę będzie jakiś inny wódz Komanczów na jego miejsce, była Wisła Sharks , Miśki i inne skrzaty, teraz jest Młoda Frajernia, pewnie pod wieloma względami będzie to jeszcze gorszy rak niż ich poprzednicy. Gdyby to było takie proste, to te głąby już dawno nawzajem by się zutylizowały. Mniejsza o większość. Najważniejsze, że chłopaki lubią wycierać sobie gębę patriotyzmem, w przerwach pomiędzy dilowaniem, rozbojami, wymuszeniami czy handlem żywym towarem pójdą na pielgrzymkę do Częstochowy a potem zrobią ściepe na jakiś dom dziecka. Tyle wystarczy, żeby ta hołota, była przez część społeczeństwa uznawana za ostoję prawicowych wartości i przyszłych obrońców udręczonej ojczyzny. To właśnie ta hołota ustala zasady na stadionach przy poklasku i akceptacji większości tam obecnych i przymykaniem oka przez właścicieli klubów.Stadiony w tym kraju to inkubatory patologi.
O to to to. Nic bezpieczniej się nie zrobiło. Ot, bardziej bezkompromisowi zastąpili mniej bezkompromisowych. Nie od dziś wiadomo, że okołostadionowy merch to nie bułka z masłem, tam jest nieprzyjemnie. I o to się rozchodzi w większości klubowych zgód i kos. Merch się nie zgadza. Uznajmy wszyscy dla dobra dyskusji, że chodzi o koszulki.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
NoGodsNoMasters
w mackach Zła

25-08-2026, 23:29

Rumburak pisze:
NoGodsNoMasters pisze:
Możesz mi wierzyć na słowo, że w mojej szeroko pojętej okolicy jest po takich akcjach mimo wszystko bezpieczniej. Oczywiście wojna trwa i trwać będzie tu wątpliwości nie ma. Natomiast z mojego doświadczenia wynika, że poziom bezpieczeństwa w tej dziedzinie zależy głównie od..., tu możesz być zaskoczony, aktywności organów ścigania. Nie przesadzajmy z kolei w drugą stronę. Policja też zrobiła przez dziesięciolecia postępy w tej dziedzinie. Pytanie tylko, czy "jej się chce" mniej, czy bardziej tym zajmować. Co do brutalizacji. Tak. Jest brutalniej, bo jest większa kasa do podniesienia, a nawet większa potrzeba, by ją podnieść (stąd zapewne sinusoida w działaniach organów :hehehe:) ale nie jest tak, że ludzie boją się opuszczać apartamenty po zmroku, a tak przecież bywało. Inną kwestią jest moda na gangsterkę , podsycana serią głupkowatych programów. W sieci jest tego pełno. Te żenujące opowieści o "bohaterach" z przeszłości, którzy w dużej części byli przechlanymi i przećpanymi niedorozwojami nie mogącymi sobie poradzić ze swoimi emocjami w normalnym życiu. Legendy robią z nich wojowników, a prawda jest taka, że kiedyś zrzuconoby ich do przepaści zaraz po urodzeniu. Do tego ten "murzyński" styl. Im wszystkim się wydaje, że są w Nowym Jorku. :D Jak w tych łepetynach powstaje postać człowieka złapanego w siatkę skrzyżowanego z husarzem spod Wiednia na podbudowie piłki kopanej? Doprawdy nie wiem. Ostatnim smaczkiem jest miłość do rodziny. Tam niemal zawsze jest wątek synka lub córeczki, albo chociaż zakochanej po uszy lampucery. Zawsze mnie to bawi. Dobry chłopak był. No wie pan. Jak to chłopaki dzisiaj. Reasumując. Mniej znaczy bezpiecziej. Nawet z czysto matematycznego punktu widzenia oraz (chwilowego?) policyjnego wzmożenia.
Miczurin
zaczyna szaleć

25-08-2026, 23:43

Wisła Kraków zaostrzyła regulamin Synerise Areny, zakazując eksponowania symboliki „Młodej Ferajny” oraz haseł kojarzonych ze środowiskiem pseudokibicowskim. Za naruszenie nowych zasad klub może ukarać kibica zakazem stadionowym trwającym nawet dwa lata i usunięciem z obiektu.
https://stadiony.net/aktualnosci/2026/0 ... anie_zasad

Inicjatywa chwalebna, ale zobaczymy czy zaraz tam nie będzie jakiegoś bojkotu na młynie.
ODPOWIEDZ