ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
Tomaszm3
- postuje jak opętany!
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Kościół to ostatnia instytucja która może upaść. To potęgą. Upadną politycy, formacje różne ale im się krzywda nie stanie. Chyba że ludzie przestaną korzystać.... Szczerze wątpię.
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
-
Tomaszm3
- postuje jak opętany!
Żenada w chuj. Po co coś takiego umieszczasz?
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak to moja żona zobaczyła, to się mnie pyta: "dlaczego ci goście je nie obezwładnili". No to mówię, że tam za rogiem stało pewnie kilku takich co pacjentov uważa, że "kontrolują agresję", a poza tym, jaki to byłby dyg połączony ze wzorem, jakby którejś coś się stało. Jak byłoby używanie, że Ukraińce biją nasze piękne, subtelne i wiotkie kobitki. pacjentovy, mistrzovy miałyby spełniony swój mokry sen. Reasumując przytomne chłopaki, chyba jakieś szkolenia przechodzą jak się nie dać sprowokować takim patusom pci męskiej i żeńskiej.
08.07.2026
-
Tomaszm3
- postuje jak opętany!
Katastrofa z mojego punktu widzenia. Takie zachowania. W ryj dostałby jeden czy drugi i spokój.
- Ascetic
Tu jest jeszcze inny problem. Obok tego, że to kryminalne zachowania, których jest pewnie i tak pełno na ulicach, w miksach i narodowościowych i według innych podziałów.
Teraz do wyborów będziemy żyć, w sączeniu takich akcji, że jedni na drugich.
Właściwie jest w to graj, to napędzanie tej spirali nienawiści. Każda ze stron politycznych, pośrednio na tym zyska, bo temat gorący, a ludzie, często nic nie winni, jak ci pracownicy knajpy będą wygarniać w pilota.
Inna sprawa, że to zakrzywiony obraz rzeczywistości jest, bo przecież nie jest tak, że jak wyjdziesz do żabki po orzeszki, to każdy każdego leje. Jest owszem trochę jak w 90', lekki western się na ulicach robi, ale i tak jest względnie bezpiecznie dalej.
Bez względu na wzgląd. Będzie do wyborów grzany temat (już po otworzeniu jakiegokolwiek okienka na świat od razu chce się je zamknąć. A to jeszcze nie koniec obstrzeliwania nas takimi obrazkami. Pamiętam w co się przemienił twitter przed wyborami w usa. Kurwa jaki tam jebany agresywny ściek był ... )a ludzie pewnie będą się szarpać więcej niż zwykle.
Teraz do wyborów będziemy żyć, w sączeniu takich akcji, że jedni na drugich.
Właściwie jest w to graj, to napędzanie tej spirali nienawiści. Każda ze stron politycznych, pośrednio na tym zyska, bo temat gorący, a ludzie, często nic nie winni, jak ci pracownicy knajpy będą wygarniać w pilota.
Inna sprawa, że to zakrzywiony obraz rzeczywistości jest, bo przecież nie jest tak, że jak wyjdziesz do żabki po orzeszki, to każdy każdego leje. Jest owszem trochę jak w 90', lekki western się na ulicach robi, ale i tak jest względnie bezpiecznie dalej.
Bez względu na wzgląd. Będzie do wyborów grzany temat (już po otworzeniu jakiegokolwiek okienka na świat od razu chce się je zamknąć. A to jeszcze nie koniec obstrzeliwania nas takimi obrazkami. Pamiętam w co się przemienił twitter przed wyborami w usa. Kurwa jaki tam jebany agresywny ściek był ... )a ludzie pewnie będą się szarpać więcej niż zwykle.
Ostatnio zmieniony 14-08-2026, 19:31 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
08.07.2026
-
Tomaszm3
- postuje jak opętany!
Słabe to. Beznadziejnie słabe. Nie wiem może należę do innego pokolenia gdzie się wyjaśnia face to face.
Nie wiadomo który głupszy na filmie.
Jak z tym kretynem Cycu co była aferka. Poziom zjebania adekwatny do sytuacji.
Można się tylko spodziewać że wrzutek podobnych będzie więcej.
Bo ciśnienie jest i problem będzie eskalować.
Nie wiadomo który głupszy na filmie.
Jak z tym kretynem Cycu co była aferka. Poziom zjebania adekwatny do sytuacji.
Można się tylko spodziewać że wrzutek podobnych będzie więcej.
Bo ciśnienie jest i problem będzie eskalować.
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
wygląda to jakby miały wąty tylko do jednego z nich , i jak zwykle filmik zaczyna się w komfortowym momencie dla strony ukrainskiej i nie uwzględnia tego co było wcześniej i mogło sprowokować patuski do takiej reakcji.
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- trup
Hitler najechał może na Polskę, ale nikt nie uwzględnia że chciał się z nami dogadać i został na pewno sprowokowany.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
NoGodsNoMasters
- w mackach Zła
Silni wobec słabych, słabi wobec silnych. Reżim kanclerza Donalda, Żurkowcy Żurka i siepacze mamrota w brutalnym natarciu. Mam nadzieję, że w poniedziałek wszyscy patriotyczni posłowie przyszłej prawicowej polskiej koalicji w komplecie stawią się w Poznaniu z flagami i górniczymi solidarnościowymi sztandarami, by zaprotestować przeciwko gestapowskim metodom zastosowanym wobec Polek i Polaków na tym osiedlu.
https://poznan.tvp.pl/94818712/eksmisja ... -deweloper
https://poznan.tvp.pl/94818712/eksmisja ... -deweloper
- Nerwowy
- mistrz forumowej ceremonii
Pewnie śpiewał piosenki sławiące Banderę i wymachiwał paralizatorem - ci debile uwierzą we wszystko co jakiś losowy, ruski bot wrzuci do internetuAscetic pisze: ↑14-08-2026, 19:19Jak to moja żona zobaczyła, to się mnie pyta: "dlaczego ci goście je nie obezwładnili". No to mówię, że tam za rogiem stało pewnie kilku takich co pacjentov uważa, że "kontrolują agresję", a poza tym, jaki to byłby dyg połączony ze wzorem, jakby którejś coś się stało. Jak byłoby używanie, że Ukraińce biją nasze piękne, subtelne i wiotkie kobitki. pacjentovy, mistrzovy miałyby spełniony swój mokry sen. Reasumując przytomne chłopaki, chyba jakieś szkolenia przechodzą jak się nie dać sprowokować takim patusom pci męskiej i żeńskiej.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- TheDude
Ale straszliwe menelice-kapiszony... Topić i wieszać to za mało.

Bassza meg mind.
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
Ja widząc takie ryje i te ich męskie głosy odrazu wiedziałbym kto zaczął i kogo należy lać po mordzie ale obywatele tego słomianego kraju w komentarzach ostro za typiarami xD Rak to mało co sie dzieje w tym kraju.
Jak ide sobie na pół dnia do lasu to mózg sie totalnie resetuje i jak wracam do domu i włącze neta to sie odechciewa w ogóle tego neta przeglądać.
Znalazłem ostatnio takie coś i to mnie akurat uspokaja.Taką córeczke to ja bym chciał mieć.
Jak ide sobie na pół dnia do lasu to mózg sie totalnie resetuje i jak wracam do domu i włącze neta to sie odechciewa w ogóle tego neta przeglądać.
Znalazłem ostatnio takie coś i to mnie akurat uspokaja.Taką córeczke to ja bym chciał mieć.
- TheDude
„Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie zajrzałem do internetu" - Stanisław Lem

Bassza meg mind.
- Hatefire
No tylko, że Lem na 90% tego nie powiedział. W każdym razie brak śladów takiego cytatu w tym co napisał czy mówił przed kamerą.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych