Pokój Grubasa

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: Pokój Grubasa

04-08-2026, 17:54

Major Zagłoba pisze:
02-08-2026, 08:03
Gratki, ale te 200 ziko przelej na forume jak nie podołasz :)
W sumie to nie jest głupi pomysł :super:
Find your flow
Tomaszm3
postuje jak opętany!

11-08-2026, 10:34

Ja się źle czuje jak schodzę poniżej 90 kg. To jest dla mnie takie optimum żeby była siła, kondycyjnie super, 6 razy w tygodniu zintensyfikowany sport. Przy pływaniu dalekodystansowym kraulem na parę kilometrów jak potrafię się zapuścić a no nie zawsze woda jest tak nagrzana jak w te lato które nas rozpieszcza to nie marznę. Wytrzymuje te parę godzin bez efektu przemęczenia na skutek niskiej temperatury.

Obrazek
Tomaszm3
postuje jak opętany!

14-08-2026, 14:15

Major Zagłoba pisze:
02-08-2026, 08:03
Gratki, ale te 200 ziko przelej na forume jak nie podołasz :)

Ja ograniczam słodycze i słone przekąski bo mnie irytuje mój bebzon.
To odstaw. Nie i chuj nie jem. Zacznij od kupna sztangi- pierwszy lepszy intersport, jeśli nie ćwiczyłeś wcześniej obciążenia po 10-20 kg. Serie na klatę, ręce,brzuch . Regularność to słowo klucz, Nie każdy musi dzwigać duże ciężary żeby dobrze wyglądać. Trening rano i wieczorem.

Najważniejsza regularność- pamieć mięśniowa Ci wejdzie.

Z diety-ja się ne tym nie znam. Ale skrzyna soku z kiszonego buraka to podstawa.

Proste rzeczy ale zbaczysz jak się będziesz dobrze czuł. Sam ze sobą jako facet.

Z 3ygodnie temu miałem epizod że się przećwiczyłem. Szczere-- z łózka nie mogłem wstać. Call do znajomego fizjoterapeuty- rozmasuj bo jest taka chujnia że z łózka nie potrafię się pozbierać. Ciało dyktuje ograniczenia. Bedziesz ćwiczyć beziesz wiedział osochodzi. Ze czasem trzeba dać sobie langzam.

Wczuj się we własny organizm. Co lubi jak lubi, gdzie się dobrze czujesz. Może bedziesz miał bakcyla na male ciężary i i formę zrobisz ze każdemu kopara opadnie. Albo uznasz że duże ciężary jak ja i że to cię nakręca.

Ważne żeby zacząć.

I nie przywiązywałbym uwagi specjalnej jeśli mowa o ziomkach z Masterfula. Chciałbym się mylić ale wykresy, sresy-pierodolenie o Szopenie.

Tu mem z implodujaca czachą.

Metodyczne podchodzenie do tematu. Jest gówniany dzień to se 30kg sztanga macham na serię. Jest kurestwo to duże obciążenia. Bez ciśnień jakiś. Bez napięcia.
Tomaszm3
postuje jak opętany!

14-08-2026, 16:13

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
30-05-2026, 12:52
Skoro mamy pokój AA, to czemu nie i pokój grubasa?

Temat do dzielenia się zdjęciami swojego bandziocha, problemach z narkotyzowaniem się Pawełkami, i o tym, jak idzie nam walka z nadwagą, oraz tips and tricks.

Co prawda nigdy nie byłem grubasem, ale bandzioch kiedyś wystawał, zwłaszcza jak przedawkowywałem fast foody.
Teraz mierzę codziennie i w miarę trzymam dietę, zakupiłem plakat z "Dawidem" Michała Anioła i będę codziennie porównywał, czy już wyglądamy tak samo. Dzisiejszy odczyt 83.4 cm, na starcie było jakoś 87 cm, do celu jeszcze dość daleko bo 80 cm lub nawet mniej, lustro prawdę mi powie.

Z ułatwień życiowych:
- Nie mam żadnych fast foodów pod domem ani nawet w najbliższej okolicy - fuck yeah
- Nie trzymam nigdy słodyczy w domu, więc nic nie kusi
- Okazjonalnie raczej jem ciasto podczas wyjść

Natomiast coraz mocniej się przekonuje, jak te wszystkie siłowniowe mowy motywacje podkreślają, że jak chcesz coś osiągnąć, to nie ma mowy o imprezowniu, i to niestety prawda jest - nie ma wuja utrzymać diety, jak wszyscy naokoło wpierdzielają te czipsy i ciastka. Parę dni temu byłem na imprezie i trzymałem się nieźle, dopóki nie poszedłem pograć sobie z kimś paletkami. Jak już tak pomachałem z godzinę albo dwie to poczułem drastyczny spadek cukru, i jak wróciłem do stołu to już byłem przegrany, wpierdalałem te brownie jak świnia ziemniaki. Następnego dnia pomiar bebecha prawdę mi powiedział. Na każde 3 dni trzymania diety jak czempion wystarczy 1 dzień się złamać i wszystko idzie w kibel.

Jedyne zdjęcie jakie widzę w temacie to moje sprzed paru dni. Coś ubogo.
Tomaszm3
postuje jak opętany!

14-08-2026, 17:51

tabaluga pisze:
30-05-2026, 17:43
22 kg w 12 miesięcy , do zrobienia . już 3 x w życiu zrzucałem podobny ciężar.

ostatnio robiłem zdjęcia do dowodu , normalnie nigdy nie robie se zdjec bo nie jestem pedalem ale teraz musiałem bo mi banki konta poblokowali , no i tak patrze na to nowe zdjecie vs stare sprzed 10 lat i jak myślałem że wyglądam równie zajebiście jak wtedy to jednak okazało się że czas nie był łaskawy dla mnie , wyglądam jak nadmuchany dj vance z memów :(
Takie zrzucanie gwałtowne wagi to najgorsze co może być. Jeszcze nie spotkałem osoby która zbijalaby wagę szybko i nie odczuła dalej idących efektów zdrowotnych.

Nie no pierdole widziałem - po ozampicu gdzie bez znaczenia że chudniesz gwałtownie ale kondycja leży.

Szkoda ze nikt zdjęć nie wkleja. Byłaby możliwość oceny co i jak ktoś robi. Liczę na zdjęcie Domeldoom bo to kawał Chłopa i mógłby instrukcje dać pewne. Tak myślę.
ODPOWIEDZ