W sumie to nie jest głupi pomysł
Pokój Grubasa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
Tomaszm3
- postuje jak opętany!
Re: Pokój Grubasa
Ja się źle czuje jak schodzę poniżej 90 kg. To jest dla mnie takie optimum żeby była siła, kondycyjnie super, 6 razy w tygodniu zintensyfikowany sport. Przy pływaniu dalekodystansowym kraulem na parę kilometrów jak potrafię się zapuścić a no nie zawsze woda jest tak nagrzana jak w te lato które nas rozpieszcza to nie marznę. Wytrzymuje te parę godzin bez efektu przemęczenia na skutek niskiej temperatury.

-
Tomaszm3
- postuje jak opętany!
Re: Pokój Grubasa
To odstaw. Nie i chuj nie jem. Zacznij od kupna sztangi- pierwszy lepszy intersport, jeśli nie ćwiczyłeś wcześniej obciążenia po 10-20 kg. Serie na klatę, ręce,brzuch . Regularność to słowo klucz, Nie każdy musi dzwigać duże ciężary żeby dobrze wyglądać. Trening rano i wieczorem.Major Zagłoba pisze: ↑02-08-2026, 08:03Gratki, ale te 200 ziko przelej na forume jak nie podołasz
Ja ograniczam słodycze i słone przekąski bo mnie irytuje mój bebzon.
Najważniejsza regularność- pamieć mięśniowa Ci wejdzie.
Z diety-ja się ne tym nie znam. Ale skrzyna soku z kiszonego buraka to podstawa.
Proste rzeczy ale zbaczysz jak się będziesz dobrze czuł. Sam ze sobą jako facet.
Z 3ygodnie temu miałem epizod że się przećwiczyłem. Szczere-- z łózka nie mogłem wstać. Call do znajomego fizjoterapeuty- rozmasuj bo jest taka chujnia że z łózka nie potrafię się pozbierać. Ciało dyktuje ograniczenia. Bedziesz ćwiczyć beziesz wiedział osochodzi. Ze czasem trzeba dać sobie langzam.
Wczuj się we własny organizm. Co lubi jak lubi, gdzie się dobrze czujesz. Może bedziesz miał bakcyla na male ciężary i i formę zrobisz ze każdemu kopara opadnie. Albo uznasz że duże ciężary jak ja i że to cię nakręca.
Ważne żeby zacząć.
I nie przywiązywałbym uwagi specjalnej jeśli mowa o ziomkach z Masterfula. Chciałbym się mylić ale wykresy, sresy-pierodolenie o Szopenie.