No w tym roku już w Chorwacji byłem i raczej drugi raz nie będę. Ale jakby co to, to będę pamiętałŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-08-2026, 17:57No nie znam, chyba że Ciebie znam;p Ale tak, chodzi właśnie o otoczaki. Najładniejsze jakie widziałem były na lazurowym wybrzeżu, to był prawdziwy raj dla ludzi lubiących zbierać kamyczki.empir pisze: ↑09-08-2026, 17:49Szybciej z Chorwacji załatwisz sobie otoczakiŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑09-08-2026, 16:24ktoś z was przypadkiem nie mieszka w okolicy miejsca, gdzie w rzece/morzu są zupełnie gładkie kamienie? Potrzebuję kilku,
Pod warunkiem, że znasz kogoś kto bywa w Cro
Ciekawostki
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- empir
- zahartowany metalizator
Re: Ciekawostki
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
https://www.dwutygodnik.com/artykul/125 ... lubie.html
Duże festiwale czy koncerty stadionowe biją rekordy frekwencji, bo młodzi fani nie przestali chodzić na muzykę na żywo. Zmienił się raczej format: rzadziej, ale na wielką skalę. To jeden z powodów, dla których małe kluby muzyczne w całej Europie radzą sobie gorzej
Duże festiwale czy koncerty stadionowe biją rekordy frekwencji, bo młodzi fani nie przestali chodzić na muzykę na żywo. Zmienił się raczej format: rzadziej, ale na wielką skalę. To jeden z powodów, dla których małe kluby muzyczne w całej Europie radzą sobie gorzej
Guilty of being right
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Powiedziałbym co myślę, ale nie chcę robić ci przykrości.tabaluga pisze: ↑09-08-2026, 18:00https://allegro.pl/listing?string=otoczaki
a kupić i wspomóc gospodarke to nie łaska ? myślisz że handlarz otoczakami czy zbieracz otoczaków to nie są prawdziwe zawody ?
Find your flow
- trup
powód: mogą wrzucić fotę na insta. No i ten melanż w wielkim tłumie "podobnych ludzi". Energia. Przeżycie. Nawet jeśli niewiele widzą i słyszą... Poza tym jak Iron Maiden, Metallica i Rammstein miałby się teraz w klubie zmieścić?uglak pisze: ↑09-08-2026, 21:14https://www.dwutygodnik.com/artykul/125 ... lubie.html
Z czasem przejdzie im.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
dobry z ciebie kolega , wzruszyłem się
tak jest , gardze tymi festyniarzami , często nawet nie wiedzą co to za zespól gra.
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- trup
bo ty chyba gardzisz przede wszystkim sobą.
Ja nie gardzę. Nie każdy musi znać numer buta basisty i ulubione piwo pałkera. Finalnie, lepiej że wydają pieniądze i przychodzą na Metallicę znając głównie "czarny album" zamiast na Zenka czy innego Wacława.
Ja nie gardzę. Nie każdy musi znać numer buta basisty i ulubione piwo pałkera. Finalnie, lepiej że wydają pieniądze i przychodzą na Metallicę znając głównie "czarny album" zamiast na Zenka czy innego Wacława.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
Z ciekawości- pamiętacie czasy tu kieruję zapytanie do ludzi z Śląska jak się śmigało po koncertach i na dyskotekach i Franza na bramce? Epopeje. I Marcina Najmana?
Fajne zdarzenie kultur. Najman siedział na bramce i generalnie poziom do śmiechów. W Katowicach na dyskotekach sobie dorabiał. Franza znam bo sam go zatrudniłem. Czasem się odpalał ale kurwa każdy czuł respekt. Przesadzał czasem ale to bestia.
Z mega clubu w Katowicach do Quuensaa w Gliwicach. Ciągle śmigał.
Wszystko to co Marcinowi Najmanowi nabluzgalismy.. Studenty. Najśmieszniejszy człowiek jakiego szczerze poznałem. Kierownik ochrony bramki. Bijatyka - Najman na pełnej. Wysługiwał sie Francem i reszta ochrony..
Śmieszne rzeczy. Z drugiej strony może nie głupi. Że wysługiwał się kolegami.
Zabijecie mnie ale nie pamiętam nazwy tego lokalu. Pamiętam tylko pseudonimus Wariat. Kiedyś spuścił mi manto. Kibol, krzywy zgryz bo wargi wiecznie rozjebanie od bijatyk klubowych. Student też. Zero kalkulacji. Wrócił kiedyś na stancje... Nóż do żebrach, pizdy pod jednym i drugiem okiem. Bartek kurwa.... I mimo tego że mi spuścił wpierdol i odebrałem to względem siebie bo się poczułem upokorzony to cały wieczor zmieniałem mu opatrunki.
Ryj tak obity że zrozumieć Go jak mówi.... No kurwa ciężka opcja.
Od tego napierdalania sie po kibolsksich klubach jak coś mówił nikt Go nie rozumiał. Kompletne dezfunkcja mowy.
Tak jak pisze kiedyś się chwycilismy i mi najebał. Szacunek. Później z tą wadą wymowy mnie przeprosił. Bartek nie ma tematu.
Czułem respekt. Gość który nic nie kalkulował. Szedł jak taran. Jak czołg. Staram się unikać bijatyk i robię wszystko żeby policja mnie nie zamykała- za dużo naprawdę mam tego za sobą i szanuje każdego kto spuści mi wpierdol.
Dlatego unikam, nie konfrontuje się bo kilkanaście dób przesiedziałe w areszcie i wstydu się najadłem
Koncerty metalowe to luz. Tu piątka tam piątka. Zawsze unikam jakiekolwiek konfrontacji. Piątka i odpuszam.
Nie ma opcji żebym się odpalił.
Fajne zdarzenie kultur. Najman siedział na bramce i generalnie poziom do śmiechów. W Katowicach na dyskotekach sobie dorabiał. Franza znam bo sam go zatrudniłem. Czasem się odpalał ale kurwa każdy czuł respekt. Przesadzał czasem ale to bestia.
Z mega clubu w Katowicach do Quuensaa w Gliwicach. Ciągle śmigał.
Wszystko to co Marcinowi Najmanowi nabluzgalismy.. Studenty. Najśmieszniejszy człowiek jakiego szczerze poznałem. Kierownik ochrony bramki. Bijatyka - Najman na pełnej. Wysługiwał sie Francem i reszta ochrony..
Śmieszne rzeczy. Z drugiej strony może nie głupi. Że wysługiwał się kolegami.
Zabijecie mnie ale nie pamiętam nazwy tego lokalu. Pamiętam tylko pseudonimus Wariat. Kiedyś spuścił mi manto. Kibol, krzywy zgryz bo wargi wiecznie rozjebanie od bijatyk klubowych. Student też. Zero kalkulacji. Wrócił kiedyś na stancje... Nóż do żebrach, pizdy pod jednym i drugiem okiem. Bartek kurwa.... I mimo tego że mi spuścił wpierdol i odebrałem to względem siebie bo się poczułem upokorzony to cały wieczor zmieniałem mu opatrunki.
Ryj tak obity że zrozumieć Go jak mówi.... No kurwa ciężka opcja.
Od tego napierdalania sie po kibolsksich klubach jak coś mówił nikt Go nie rozumiał. Kompletne dezfunkcja mowy.
Tak jak pisze kiedyś się chwycilismy i mi najebał. Szacunek. Później z tą wadą wymowy mnie przeprosił. Bartek nie ma tematu.
Czułem respekt. Gość który nic nie kalkulował. Szedł jak taran. Jak czołg. Staram się unikać bijatyk i robię wszystko żeby policja mnie nie zamykała- za dużo naprawdę mam tego za sobą i szanuje każdego kto spuści mi wpierdol.
Dlatego unikam, nie konfrontuje się bo kilkanaście dób przesiedziałe w areszcie i wstydu się najadłem
Koncerty metalowe to luz. Tu piątka tam piątka. Zawsze unikam jakiekolwiek konfrontacji. Piątka i odpuszam.
Nie ma opcji żebym się odpalił.
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
Uważam też, ze sporo dziennikarze dodają do opowieści. Chujowy dzień, chujowy nastrój - to był zły dzień.
Doskonale rozumiałem wołanie gości że mam wypierdalać z drogi.
Też było na zasadzie prośb Policji chłopaki weźcie go, bo go przejedziemy.
Ehh..
Nie przejechali i się zaczęło.
Ludzie mają czerwona lampke.... Ja jej nie posiadam.... Stąd też unikam... Za dużo spędzonych w areszcie nocy! za dużo wstydu....
Po prostu wolę być mięiskiszonem, łagodnym barankiem....
Pisze bzdury że jestem jsdnomagazynowy pewnie żeby studzić klimat. Wyrabiam sobie też opinie jaka jest. Tu na forume.
Zrobisz objazd po ludziach z okolic Lublinca - sam spróbuj z Tommy się napierdalać.
No nie chciałbym żeby ktoś tu nawet z forume patrzał ze kawał zbója przy Kancelarii. To środowisko.
Doskonale rozumiałem wołanie gości że mam wypierdalać z drogi.
Też było na zasadzie prośb Policji chłopaki weźcie go, bo go przejedziemy.
Ehh..
Nie przejechali i się zaczęło.
Ludzie mają czerwona lampke.... Ja jej nie posiadam.... Stąd też unikam... Za dużo spędzonych w areszcie nocy! za dużo wstydu....
Po prostu wolę być mięiskiszonem, łagodnym barankiem....
Pisze bzdury że jestem jsdnomagazynowy pewnie żeby studzić klimat. Wyrabiam sobie też opinie jaka jest. Tu na forume.
Zrobisz objazd po ludziach z okolic Lublinca - sam spróbuj z Tommy się napierdalać.
No nie chciałbym żeby ktoś tu nawet z forume patrzał ze kawał zbója przy Kancelarii. To środowisko.