Ciekawostki
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
mistrzsardu
- zahartowany metalizator
Re: Ciekawostki
Magia covidu wciąż działa. Chyba nawet bardziej niż polityka.
Celem życia nie jest przeżycie.
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
a właśnie , jako osoba która nigdy nie była w żadnym związku jestem ciekawy jak twoja małżónka znosi twoje nadmiarowe pierdzenie ? ucieka ze łzami z pokoju , znosi to w milczeniu czy może inhaluje się ? :>ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑18-06-2026, 19:49No i te sery są pyszne, ale gazuje po nich tak kurna, że Yellowstone kurczy się jako zagrożenie dla ludzkości. Jest lepiej jak biorę laktazę, ale wczoraj coś nie pomogło i bebzon rano wciąż nadmuchany i duży. No i problem taki, że te jelita jak się rozepchają, to wcale nie wracają od razu na miejsce skurcozne po tym, jak się wypierdzę, tylko potrzebują czasu. I jak w tym czasie znowu trafi się coś pierdogennego, to kaplica.Normalnie jakby ktoś wpuścił truciznę do wody, i nie mam tu na myśli zatrutych szczepionek, albo postanowił pierdzieć w towarzystwie głośno i śmierdząco do upadłego, nie zważając w ogóle na to, że prawie wszystkim obecnym chce się od tego rzygać chce.
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- empir
Może cię zaskoczę ale baby też pierdzątabaluga pisze: ↑18-06-2026, 20:22a właśnie , jako osoba która nigdy nie była w żadnym związku jestem ciekawy jak twoja małżónka znosi twoje nadmiarowe pierdzenie ? ucieka ze łzami z pokoju , znosi to w milczeniu czy może inhaluje się ? :>ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑18-06-2026, 19:49No i te sery są pyszne, ale gazuje po nich tak kurna, że Yellowstone kurczy się jako zagrożenie dla ludzkości. Jest lepiej jak biorę laktazę, ale wczoraj coś nie pomogło i bebzon rano wciąż nadmuchany i duży. No i problem taki, że te jelita jak się rozepchają, to wcale nie wracają od razu na miejsce skurcozne po tym, jak się wypierdzę, tylko potrzebują czasu. I jak w tym czasie znowu trafi się coś pierdogennego, to kaplica.Normalnie jakby ktoś wpuścił truciznę do wody, i nie mam tu na myśli zatrutych szczepionek, albo postanowił pierdzieć w towarzystwie głośno i śmierdząco do upadłego, nie zważając w ogóle na to, że prawie wszystkim obecnym chce się od tego rzygać chce.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Skłaniałem się w pierwszej chwili do odpowiedzi ,,chuj cię obchodzi moja żona", ale niech będzie, że dzisiaj jest dzień dobroci dla zwierząt i odpowiem, nie, w sumie to chuj cię obchodzi moja żona, spierdalaj.
Find your flow
-
Miczurin
- zaczyna szaleć
Po co się w ogóle wdajecie w te gównotrollingowe dyskusje? Robią was jak chcą. Ehh...
- tabaluga
dobrze juz dobrze , nie nadymaj sie takŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑18-06-2026, 21:30Skłaniałem się w pierwszej chwili do odpowiedzi ,,chuj cię obchodzi moja żona", ale niech będzie, że dzisiaj jest dzień dobroci dla zwierząt i odpowiem, nie, w sumie to chuj cię obchodzi moja żona, spierdalaj.
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- wonsz
-
Żwirek i Muchomorek
From the corner of my eye. I see Black Ships have killed the sky
Baton w krainie kangurów
Baton w krainie kangurów
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
1 Przestań szczepić ludzi przebywających na ograniczonej przestrzeni na najpowszechniejszą chorobę wirusową o wysokiej zakaźności
2 ???
3 Profit
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sybir
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wiesz, są też bardziej zakaźne choroby wirusowe, na które są szczepionki - no ale wolna wola. Live long and prosper.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- wonsz
>zmień nazwę na ministerstwo wojny
>wywołaj wojne
>przepierdol ja z kretesem
just murica things
rzułf