Ej, a ile jeszcze mam czekać, aż mnie te moje 3 dawki szczepionki dobiją? Parę lat minęło i coś cisza, w całym moim otoczeniu też. Jakoś tak nic nie widzę, poza okazjonalnym połączeniem śmierci jakiegoś sportowca z oczywistą śmiercionką.
Ciekawostki
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
backslifer
- w mackach Zła
Re: Ciekawostki
- empir
- zahartowany metalizator
-
Alter Ego
- w mackach Zła
Masz bardzo prosto skonstruowany mózg. Po prostu negujesz wszystko czym jarają się Rosjanie nawet jeśli to fakty. Musi być u Ciebie kiepsko z hokejem czy "Mistrzem i Małgorzatą".ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑16-06-2026, 19:05Nie jest stary, ruscy na Pikabu jarają się tym dopiero od 2 dni! To fascynujące, jak szybko dzięki Pacjentowi wiadomości z Rosji docierają do nas szybko i regularnie.uglak pisze: ↑16-06-2026, 17:26Nuda, wrzucasz stare fakenewsy, poszukałbyś czegoś nowszego albo, nie wiem, napisz za pomocą AI jakąś recenzjęAlter Ego pisze: ↑16-06-2026, 17:17Odchodząca ze stanowiska dyrektor amerykańskiego wywiadu narodowego Tulsi Gabbard przyznała, że USA prowadziły ponad 120 laboratoriów biologicznych w ok. 30 krajach, w tym 40 na Ukrainie. Pracowano tam nad bronią biologiczną i patogenami, wywołującymi choroby zakaźne. Omijając szerokim łukiem kwestie polityczne należałoby zastanowić się czy takie laboratoria były w Polsce i czy owa sieć nielegalnych pracowni brała udział w wywołaniu zamieszania pt. Covid-19.![]()
Po prostu miałeś szczęście, ale cierpliwości. Słowacki rząd ogłosił, że wszystkie badane przez jego służby szczepionki na covid były w mniejszym lub większym stopniu skażone. Poczekaj, bo to może wyjść nawet po paru latach. Były toksykolog Pfizera zeznał przed komisja Bundestagu, że tylko w RFN zmarzło w wyniku powikłań po tych szczepionkach 30 tys. osób,backslifer pisze: ↑17-06-2026, 11:43Ej, a ile jeszcze mam czekać, aż mnie te moje 3 dawki szczepionki dobiją? Parę lat minęło i coś cisza, w całym moim otoczeniu też. Jakoś tak nic nie widzę, poza okazjonalnym połączeniem śmierci jakiegoś sportowca z oczywistą śmiercionką.![]()
-
backslifer
- w mackach Zła
Nie spodziewałem się niczego innego, klasyk. "Poczekaj, bo jeszcze nie. Za parę lat to już bez kitu."Alter Ego pisze: ↑17-06-2026, 15:46Po prostu miałeś szczęście, ale cierpliwości. Słowacki rząd ogłosił, że wszystkie badane przez jego służby szczepionki na covid były w mniejszym lub większym stopniu skażone. Poczekaj, bo to może wyjść nawet po paru latach. Były toksykolog Pfizera zeznał przed komisja Bundestagu, że tylko w RFN zmarzło w wyniku powikłań po tych szczepionkach 30 tys. osób,backslifer pisze: ↑17-06-2026, 11:43Ej, a ile jeszcze mam czekać, aż mnie te moje 3 dawki szczepionki dobiją? Parę lat minęło i coś cisza, w całym moim otoczeniu też. Jakoś tak nic nie widzę, poza okazjonalnym połączeniem śmierci jakiegoś sportowca z oczywistą śmiercionką.![]()
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nic z tych rzeczy. Skad niby mam wiedziec, czy gdzies tam w Kramatorsku na Ukrainie, w miejscu o ktorym nigdy nie slyszalem, sa jakies laboratoria? Jak niby mialbym to sprawdzic?
Find your flow
-
Miczurin
- zaczyna szaleć
-
Alter Ego
- w mackach Zła
Znowu prostota Twojego umysłu, który nie przyswoił jeszcze mechanizmów cenzury i propagandy w Polsce.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑17-06-2026, 16:01Nic z tych rzeczy. Skad niby mam wiedziec, czy gdzies tam w Kramatorsku na Ukrainie, w miejscu o ktorym nigdy nie slyszalem, sa jakies laboratoria? Jak niby mialbym to sprawdzic?Po prostu fascynuje mnie, jak informacje, ktorymi sie tutaj dzielisz, sa czesto informacjami, ktore sa szeroko dyskutowane w Rosji, a w Polsce wcale.
Człowieku, poddałeś się za darmo eksperymentowi medycznemu, który się nie udał. Okazałeś się być osobą nieodpowiedzialną i podatną na prymitywną propagandę. Być może będziesz miał szczęście. Życzę Ci tego.backslifer pisze: ↑17-06-2026, 15:55Nie spodziewałem się niczego innego, klasyk. "Poczekaj, bo jeszcze nie. Za parę lat to już bez kitu."Alter Ego pisze: ↑17-06-2026, 15:46Po prostu miałeś szczęście, ale cierpliwości. Słowacki rząd ogłosił, że wszystkie badane przez jego służby szczepionki na covid były w mniejszym lub większym stopniu skażone. Poczekaj, bo to może wyjść nawet po paru latach. Były toksykolog Pfizera zeznał przed komisja Bundestagu, że tylko w RFN zmarzło w wyniku powikłań po tych szczepionkach 30 tys. osób,backslifer pisze: ↑17-06-2026, 11:43
Ej, a ile jeszcze mam czekać, aż mnie te moje 3 dawki szczepionki dobiją? Parę lat minęło i coś cisza, w całym moim otoczeniu też. Jakoś tak nic nie widzę, poza okazjonalnym połączeniem śmierci jakiegoś sportowca z oczywistą śmiercionką.![]()
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Pozostaje być wdzięcznym, że w Rosji cenzura nie działa, i dzięki niej wszyscy mogą poznać prawdę
Find your flow
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
jako osoba Pure Blood jest mi trochę żal tych beta testerów , gdyż wiem że w głębi duszy oni też wiedzą że dali zbrukać i wykorzystać swoje ciała big pharmie
zostali zgwałceni medycznie i nie należy im się żadne zadośćuczynienie,reszte życia spędzą w obawie i nadziei że może wszystko będzie OK
Właściwie to nie , nie żal mi tych idiotów , mam z nich niekończącą się bekę
Właściwie to nie , nie żal mi tych idiotów , mam z nich niekończącą się bekę
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
-
Alter Ego
- w mackach Zła
Nie możesz wytrzymać bez porównań z Rosją. Ciężka obsesja. Chcesz udowodnić, że w Polsce jest dobrze, bo w Rosji jest źle? Czy Rosja jest teraz w Twoim pokoju?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑17-06-2026, 16:40Pozostaje być wdzięcznym, że w Rosji cenzura nie działa, i dzięki niej wszyscy mogą poznać prawdę![]()
Zdrowia im życzę i przyznania się do błędu. Są w sytuacji nie do pozazdroszczenia. Poddali się eksperymentowi, dali sobie wstrzyknąć niebezpieczną substancję i pozostaje im czekać z wewnętrzną bombą zegarową. Być może namówili do tego syfu najbliższych. To ogromne obciążenie psychiczne. Turbonowotwory i zakrzepy szaleją.tabaluga pisze: ↑17-06-2026, 17:15jako osoba Pure Blood jest mi trochę żal tych beta testerów , gdyż wiem że w głębi duszy oni też wiedzą że dali zbrukać i wykorzystać swoje ciała big pharmiezostali zgwałceni medycznie i nie należy im się żadne zadośćuczynienie,reszte życia spędzą w obawie i nadziei że może wszystko będzie OK
![]()
Właściwie to nie , nie żal mi tych idiotów , mam z nich niekończącą się bekę![]()
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
O kurwa widzę, że ostro w temacie klasyki pacjentova wchodzą XD
"Hostis Dei, pietatis, et misericordiae"
-Werner von Urslingen
I laugh as I cast the first stones at Christ
-Werner von Urslingen
-
Alter Ego
- w mackach Zła
- Nerwowy
- mistrz forumowej ceremonii
Widzę wrotki odpięte ostatecznie i szurski internet robi kolejne okrążenie tym razem łącząc covid dodatkowo z wojną na Ukrainie i innymi zombie - banderowcami wyhodowanymi w żydowskich laboratoriach

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
-
Alter Ego
- w mackach Zła
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
XD
kolejna schizofrenia weszła XD
zajebiście się to psychotyczne załamanie obserwuje w czasie rzeczywistym.
Proszę cię czarnuchu kontynuuj
-Werner von Urslingen
-Werner von Urslingen
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie, nie przyszło mi to do głowy akurat, ale muszę powiedzieć, że ogólnie dobrze mi w Polsce, spoko kraj
Find your flow
-
olgims
- rasowy masterfulowicz
brakuje jeszcze żydowskich dział orbitalnych zmieniajacych tabalugom i pacjentowom tego świata płeć.
-Werner von Urslingen
-Werner von Urslingen
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
-
backslifer
- w mackach Zła