Tomasz zdrowie to całokształt. Ciało i umysł. Więc Twoje kwalifilacje do udzielania rad w tej kwestii są moim zdaniem wątpliwe. Tak przynajmniej mi się wydaje.Tomaszm3 pisze: ↑05-06-2026, 17:24Ja pierdole. Nie szkoda Ci kurwa Tabulaga życia żeby tak o siebie nie dbać...Wyjebał bym ci z dwa palsakczę na gębę- weż się w garść. Pawełki...kurwa co to za pierdolenie...Niszczenie własnego fizycznego zdrowia...Pawełki kurwa....tabaluga pisze: ↑30-05-2026, 17:4322 kg w 12 miesięcy , do zrobienia . już 3 x w życiu zrzucałem podobny ciężar.
ostatnio robiłem zdjęcia do dowodu , normalnie nigdy nie robie se zdjec bo nie jestem pedalem ale teraz musiałem bo mi banki konta poblokowali , no i tak patrze na to nowe zdjecie vs stare sprzed 10 lat i jak myślałem że wyglądam równie zajebiście jak wtedy to jednak okazało się że czas nie był łaskawy dla mnie , wyglądam jak nadmuchany dj vance z memów![]()
Pokój Grubasa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
mistrzsardu
- zahartowany metalizator
Re: Pokój Grubasa
Celem życia nie jest przeżycie.
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
Mi się też tak wydaje. Ale ale rady żeby maksymalizować dbanie o kulturę fizyczną nie są złe....
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Wykres i trajektoria objętości brzuszyska w skali 0-5 oznaczającej 80-85 cm. Górna linia ukazuje kurs brzuszyska, a dolna kilka różnych czynników dyscypliny, której się trzymam, gdzie "1" oznacza max (trzymanie się wszystkich posiłków, godzin intermittent fastingu oraz nie jedzenia słodyczy/fast foodów). Dotąd miałem problemy z sobotami, kiedy to lubimy pójść sobie z żoną do restauracji i zjeść włoską kolację na balkonie z fikuśnymi serami, szynkami itd., ale wykminiłem, że jak tego dnia pominę śniadanie, to kalorycznie i tak będzie git
Ten początek który był taki gwałtowny góra-dół to była dieta eliminacyjna (zaczynałem od jedzenia tylko kurczaka, ryżu, kilku pomidorów i oliwy, a po 3 dniach zacząłem dodawać po 1 składniku dziennie), kiedy rozkminiałem, dlaczego tak zajebiście gazuję, i odpowiedzią okazała się laktoza - dieta pakernika to jednak było za dużo dla moich jelit, ale odkryłem laktazę.
Find your flow
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Kurna, będę zrzędził. Siedzę i robię wykresy bebzona, trzymam dietę jak mogę. W soboty zwykle luzuję, w takim sensie że pomijam śniadanie, a za to jem obiad w jakiejś restauracji i potem włoska kolacja typu sery, szynki, łyk wina, owoce itd. No i te sery są pyszne, ale gazuje po nich tak kurna, że Yellowstone kurczy się jako zagrożenie dla ludzkości. Jest lepiej jak biorę laktazę, ale wczoraj coś nie pomogło i bebzon rano wciąż nadmuchany i duży. No i problem taki, że te jelita jak się rozepchają, to wcale nie wracają od razu na miejsce skurcozne po tym, jak się wypierdzę, tylko potrzebują czasu. I jak w tym czasie znowu trafi się coś pierdogennego, to kaplica. Sorry, ulało mi się, mam kryzys i ochotę zwyczajnie to olać i opierdolić czekoladę.
Find your flow
-
Mobydick76
- zaczyna szaleć
I to co zrzucisz w tygodniu nabierasz w soboteŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑14-06-2026, 21:35Kurna, będę zrzędził. Siedzę i robię wykresy bebzona, trzymam dietę jak mogę. W soboty zwykle luzuję, w takim sensie że pomijam śniadanie, a za to jem obiad w jakiejś restauracji i potem włoska kolacja typu sery, szynki, łyk wina, owoce itd. No i te sery są pyszne, ale gazuje po nich tak kurna, że Yellowstone kurczy się jako zagrożenie dla ludzkości. Jest lepiej jak biorę laktazę, ale wczoraj coś nie pomogło i bebzon rano wciąż nadmuchany i duży. No i problem taki, że te jelita jak się rozepchają, to wcale nie wracają od razu na miejsce skurcozne po tym, jak się wypierdzę, tylko potrzebują czasu. I jak w tym czasie znowu trafi się coś pierdogennego, to kaplica. Sorry, ulało mi się, mam kryzys i ochotę zwyczajnie to olać i opierdolić czekoladę.
- Żułek
gazy to chyba od wina a nie od sera 
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No nie, niestety zdecydowanie od sera
Cóż poradzić kiedy te wszystkie stare sery chrupiące karmelizowane są tak zajebiście pyszne?
Ech
Chyba od jutra pracować jeszcze ciężej
Cóż poradzić kiedy te wszystkie stare sery chrupiące karmelizowane są tak zajebiście pyszne?
Ech
Chyba od jutra pracować jeszcze ciężej
Find your flow