Ciekawostki
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
Re: Ciekawostki
czy te obrazki i diagramy mają służyć jako narzędzia dezinformacji , utwierdzając lemingi w mylnym przekonaniu że każdy kto nie zgadza się z narracją rządu ukro-polin jest ruską onucą i botem ? Ja tam jestem prawdziwym sfrustrowanym odizolowanym obywatelem piszącym pod wpływem emocji , a nie żadnym botem .
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ty się nie liczysz, jako samotny wilk, Alone Against All!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No dobra, ale czy ktoś stąd Cie widział, by to potwierdzić?tabaluga pisze: ↑02-06-2026, 17:15czy te obrazki i diagramy mają służyć jako narzędzia dezinformacji , utwierdzając lemingi w mylnym przekonaniu że każdy kto nie zgadza się z narracją rządu ukro-polin jest ruską onucą i botem ? Ja tam jestem prawdziwym sfrustrowanym odizolowanym obywatelem piszącym pod wpływem emocji , a nie żadnym botem .
Find your flow
- tabaluga
widzieliście mój kubek na tle trzecioligowych płyt z lat 80 , takiego uwierzytelnienia nawet ruskie służby by nie wymyśliły !
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- tomekw48
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Co xD
Politics: The White House App Backlash
A strange, highly controversial tech story is blowing up in Washington today regarding the official White House mobile app.
The "Glitch": Independent journalists shared verified screenshots this morning showing that when users open the app's messaging function to write a text or query to President Donald Trump, the interface automatically auto-fills the phrase "Greatest President Ever" into the text box.
The Reaction: The feature has triggered a massive wave of public backlash and political mockery online, with critics labeling it authoritarian "ego-stroking," while developers debate whether it was a deliberate easter egg or a hijacked update.
https://www.thestandard.com.hk/news/art ... une-3-2026
Politics: The White House App Backlash
A strange, highly controversial tech story is blowing up in Washington today regarding the official White House mobile app.
The "Glitch": Independent journalists shared verified screenshots this morning showing that when users open the app's messaging function to write a text or query to President Donald Trump, the interface automatically auto-fills the phrase "Greatest President Ever" into the text box.
The Reaction: The feature has triggered a massive wave of public backlash and political mockery online, with critics labeling it authoritarian "ego-stroking," while developers debate whether it was a deliberate easter egg or a hijacked update.
https://www.thestandard.com.hk/news/art ... une-3-2026
Find your flow
-
mistrzsardu
- zahartowany metalizator
Tradycja zobowiązuje:
"Żydom wstęp wzbroniony" - tak brzmiała odpowiedź jednego z bawarskich hoteli na przesłane z Izraela zapytanie o rezerwację. Władze placówki tłumaczą, że wiadomość to efekt pomyłki.
"Żydom wstęp wzbroniony" - tak brzmiała odpowiedź jednego z bawarskich hoteli na przesłane z Izraela zapytanie o rezerwację. Władze placówki tłumaczą, że wiadomość to efekt pomyłki.
Celem życia nie jest przeżycie.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Pewnie im taki error wyskoczył, bo używali starego softumistrzsardu pisze: ↑03-06-2026, 22:17Tradycja zobowiązuje:
Find your flow
- trup
AI-schwitz 8.8ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑03-06-2026, 23:07Pewnie im taki error wyskoczył, bo używali starego softumistrzsardu pisze: ↑03-06-2026, 22:17Tradycja zobowiązuje:
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Major Zagłoba
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Albo BavARYAN Hotel Management System v 1.4.88trup pisze: ↑04-06-2026, 00:45AI-schwitz 8.8ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑03-06-2026, 23:07Pewnie im taki error wyskoczył, bo używali starego softumistrzsardu pisze: ↑03-06-2026, 22:17Tradycja zobowiązuje:
- empir
Byłeś? Ja wpadłem na chwilę na wodzionkę. Chujowa była ale porządną to może jadłem ze 30-40 lat temu u mamusi.tomaszm pisze: ↑02-03-2026, 11:22Jakby kogoś interesowało to
Pielgrzymka Osób Represjonowanych na Jasną Górę
Termin 9-10 maja (sobota niedziela)
pod auspicjami mojej kancelarii będziemy prowadzić wykłady.
Ja w tym czasie będę na festiwalu metalowym w Wrocławiu.
Później dwie następne, na których możemy zbić piątke
FESTIWAL KUCHNI POLOWYCH w Bytomiu MIECHOWICE
Termin 04.06.2026 (czwartek Boże Ciało), godz.12-18
DZIEŃ PRL-u
Termin 25 lipca (sobota)
Impreza również na terenie Schronu Miechowice
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
NIe byłem ale byli moi ludzie ze stanowiskiem. Podszedłeś może tam do naszego stanowiska? Ludzi ponoć napchane na pęczki z relacji osób. Mam zdjęcia że dużo sie działo na imprezie. Sczerze rzadko jeżdżę gdzieś gdzie organizuje imprezę albo w nich partycypuje. Niech się inni wykazują.
- empir
Przechodziłem obok ale nie podchodziłem.Tomaszm3 pisze: ↑06-06-2026, 18:00NIe byłem ale byli moi ludzie ze stanowiskiem. Podszedłeś może tam do naszego stanowiska? Ludzi ponoć napchane na pęczki z relacji osób. Mam zdjęcia że dużo sie działo na imprezie. Sczerze rzadko jeżdżę gdzieś gdzie organizuje imprezę albo w nich partycypuje. Niech się inni wykazują.
-
Tomaszm3
- zaczyna szaleć
To tak jak nasze stanowisko wygląda jakby ktoś się wybierał na dalsze imprezy. W planach mamy zabookowne dalsze 4.

- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii

Te takie kamienne stoły do tenisa stołowego w parkach to standard. No ale w Siemianowicach Śląskich spotkałem się z takimi piłkarzykami.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Miczurin
- zaczyna szaleć
- Żułek

całosc https://www.gry-online.pl/newsroom/wedl ... ow/z0310f6Według psychologii dorośli, którzy od dzieciństwa oglądają kreskówki, rozwijają szczególny „środek przeciwbólowy”, który pomaga łagodzić wyczerpanie psychiczne
Naukowcy stwierdzili, że nostalgia jest narzędziem naszego organizmu do radzenia sobie ze stresem lub bólem. Ponowne oglądanie Dragon Balla lub przejście Gothica przywraca nam poczucie równowagi.
i pamiętajcie dzieci, oglądajcie dużo bajek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist