PRzegrywają wszystko jak leci, ten zespół to bedzie jeszcze większy żart niż Ci co dostali wpierdol od niemców.Kurwa jako fan France 98' nie dowierzam jak oni mogli tak zjechać w dół.
Trudno uwierzyć, że obecnie Brasil i Italia mają repry na poziomie dna i tylko niewiele lepsiejsze od Polskiej.
Z drugiej strony, prawie nie ma Brazylijczyków w najlepszych klubach europejskich, a jeszcze kilkanaście lat temu zalewali Europę tysiącami zawodników.
nie zapomniałem, mają słabsze pokolenie niż tamto, ale to nie znaczy, że nie grają w topowych klubach. te najeżone kluby tamtych czasów to ilu tych brazylijczyków topowych miały w składach 2, 3?
Koszulki Haiti z flagą Polski
Kolumbijska marka Saeta zaprezentowała koszulkę reprezentacji Haiti na powrót reprezentacji na Mistrzostwa Świata po 52 latach. Szczegół na dole jest wyjątkowy. Przedstawia bitwę pod Vertières z 1803 roku, w której Haitańczycy pokonali wojska Napoleona i wywalczyli niepodległość.
Hołd dla żołnierzy Legionów Polskich, którzy pomagali tej nacji w walce o niepodległość ponad 200 lat temu.
Choć historia brzmi niezwykle interesująco, rzeczywistość jest nieco mniej spektakularna. Jak wyjaśnił w mediach społecznościowych Krystian Juźwiak, nie chodziło tu wcale o Polaków. "Flaga jest niebiesko-czerwona, a na niebieskich koszulkach rozjaśniono gradient, żeby się nie zlewał. Grafika ma przedstawiać żołnierzy w trakcie Bitwy pod Vertières"
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
W tym roku bez typerka? Nie ma tu jakiegoś mundurowego na emeryturze co mógłby temat poprowadzić ?
Ja nie śledziłem tych sparingów i newsów ale meczyki te co ciekawsze będę oglądał.
Do tego konto u buka zasilone i będę sobie obstawiał symbolicznie co jakiś czas.