Nakurwiamy już 7 lipca.
Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Mental
- weteran forumowych bitew
Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- 0ms
- zahartowany metalizator
- Rejwan
- rasowy masterfulowicz
hehe to fajnie, że ci się podoba. ja też gram cały czas. niektóre mapy są popierdolone w chuj, w dodatku tak samo długiebackslifer pisze: ↑08-06-2026, 00:26Dzieki, na razie dałem szansę poe2 i gra mi się zajebiście.Rejwan pisze: ↑04-06-2026, 15:25meh zaraz odjechał. był ostatnio rework map i ogólnie teraz jest znacznie łatwiej się połapać w endgamie niż w dwójce. Mirage w dodatku to najlepsza liga od dawna. robisz dobry starter i jazda.backslifer pisze: ↑04-06-2026, 14:22
Dzięki, instaluję zatem i będę badał.
Ciekawe jaki będzie ostateczny kształt. Coś czytałem (bo nie grałem na tamtym etapie), że PoE też miało dużo różnych problemów na wczesnym etapie i dopiero z czasem się to wygładziło.
A fajnie będzie mieć alternatywę dla D4, które jest MEGA przyjemne i ma fajny klimat, no ale to jednak taka wydmuszka z kiepskim endgamem. A pociąg PoE1 chyba już odjechał, za dużo tego do ogarnięcia.![]()
tu mała ściągawka co i jak
![]()
zrobiłem pierwszy akt, trudności to może tak że 20% zostało i teraz to po prostu bardzo przyjemna sieka na odstresowanie. W dodatku z bardzo fajnym klimatem, do niego nie miałem już zastrzeżeń na początku, te popieprzone futurystyczne mapy z eksperymentami to czysty black metal.
![]()
w skrócie Ward to taki rzułty layer obrony przed twoim życiem/ES. działa jak jednorazowa tarcza — przyjmuje cały hit (nawet jak masz 10k ward, a hit to 100 dmg) i się łamie, buły silniejsze od wartości warda dopiero mogą cię zranić. potem regeneruje się po ~2-5 sekundach (dlatego trzeba mieć iron\m/ flaszki które go regenerują, więc abusując tę mechanikę dajesz sobie unikalnego ringa Heartbound Loop który powoduje że jak twoje miniony zdychają to zadają ci obrażenia, więc spawnujesz whuj tanich minionów, one szybko giną bo te przyzwane ponad limit zdychają i pojawiają się nowe więc zadają ci damage czyli łamią Ward i teraz to trzeba zapętlić dając support gemy Cast on Ward Breaks na przyzywanie minionów i spelle z dużym dps jak ball of lightning i HEXblast, żeby loop działał trzeba mieć timeless jewel na nodki żeby %%flaszki%% odzyskiwały charge gdy ward pęka itd. (w ogrooomnym skrócie, koleś na filmiku to dobrze wyjaśnia). całe piękno tej gry
Ostatnio zmieniony 09-06-2026, 18:48 przez Rejwan, łącznie zmieniany 2 razy.
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Rejwan
- rasowy masterfulowicz
gra na trailerze wygląda dla mnie zupełnie identycznie jak ją zapamiętałem gdy wyszła, może trochę grafika rozjaśniona
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Pierwsza gra fps jaką powinni zremasterować i naprawić tylko sterowanie to genialne Last Rites.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco