Nakurwiamy już 7 lipca.
Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Mental
- weteran forumowych bitew
Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- 0ms
- zahartowany metalizator
- Rejwan
- rasowy masterfulowicz
hehe to fajnie, że ci się podoba. ja też gram cały czas. niektóre mapy są popierdolone w chuj, w dodatku tak samo długiebackslifer pisze: ↑08-06-2026, 00:26Dzieki, na razie dałem szansę poe2 i gra mi się zajebiście.Rejwan pisze: ↑04-06-2026, 15:25meh zaraz odjechał. był ostatnio rework map i ogólnie teraz jest znacznie łatwiej się połapać w endgamie niż w dwójce. Mirage w dodatku to najlepsza liga od dawna. robisz dobry starter i jazda.backslifer pisze: ↑04-06-2026, 14:22
Dzięki, instaluję zatem i będę badał.
Ciekawe jaki będzie ostateczny kształt. Coś czytałem (bo nie grałem na tamtym etapie), że PoE też miało dużo różnych problemów na wczesnym etapie i dopiero z czasem się to wygładziło.
A fajnie będzie mieć alternatywę dla D4, które jest MEGA przyjemne i ma fajny klimat, no ale to jednak taka wydmuszka z kiepskim endgamem. A pociąg PoE1 chyba już odjechał, za dużo tego do ogarnięcia.![]()
tu mała ściągawka co i jak
![]()
zrobiłem pierwszy akt, trudności to może tak że 20% zostało i teraz to po prostu bardzo przyjemna sieka na odstresowanie. W dodatku z bardzo fajnym klimatem, do niego nie miałem już zastrzeżeń na początku, te popieprzone futurystyczne mapy z eksperymentami to czysty black metal.
![]()
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Rejwan
- rasowy masterfulowicz
gra na trailerze wygląda dla mnie zupełnie identycznie jak ją zapamiętałem gdy wyszła, może trochę grafika rozjaśniona
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Pierwsza gra fps jaką powinni zremasterować i naprawić tylko sterowanie to genialne Last Rites.
I am Cell Dorado and I respect NO ONE but Gohan Blanco