Jeśli alkohol to zło to czym dzisiaj taka społeczność dzieciaków się karmi choćby w liceum.... Jak my chcieliśmy odreagować wypiliśmy flaszkę, wino czy cokolwiek i był człowiek pozamiatany. Dostępność do silnych używek jest dziś tak szeroko dostępna że ti jest przytłaczające. Nie staraj się mnie traktować jak wyznawce Konfederacji ale czasem zresztą jak też byłem wychowany jakby moja Córka odjebała taki numer pewnie bym za odzież szarpnął żeby potrząsnąć.
Wbrew temu co wielu osobom się może wyobrażać Dzieci są dla mnie WSZYSTKIM. Wiem co znaczą zagrożenia bo sam partycypowsłem w życiu z różnymi ludzmi. Z najgorszym elementem. Chcę żeby miały lepiej. Chciałbym żeby nie przerabiały jak ojciec tej dwuznacznej moralności.
Potrafię sobie wyobrazić wszystko - biedę - przerabiałem, wzloty - upadki nakompletnej granicy, rozwody - mam za sobą ale jakby ktoś ktokolwiek spróbował mi ograniczyć dostęp do dzieci - dziennie muszę bo to fundament mojego życia ze widzę jak pięknie to rozwija i wymaga pielęgnacji - jeśli ktoś by to uniemożliwił- zwyczajnie bym zabił.
Pokój AA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- tomekw48
- weteran forumowych bitew
Re: Pokój AA
Dla mnie dzieciak też jest wszystkim... Oddałbym wszystko, aby nie przechodził przez takie gówno jak ja.
Ale mam też świadomość, że najtwardsze momenty najbardziej hartują... Na razie mój dzieciak jest szczęśliwy, bo wszystkich, których kocha ma, ale nikt nie jest wieczny... Ciekawe jak zareaguje na pierwszą poważną śmierć w mojej rodzinie? Mam nadzieję, że to nie będę ja ani mama...
PS. Alkohol to zło.
Ale mam też świadomość, że najtwardsze momenty najbardziej hartują... Na razie mój dzieciak jest szczęśliwy, bo wszystkich, których kocha ma, ale nikt nie jest wieczny... Ciekawe jak zareaguje na pierwszą poważną śmierć w mojej rodzinie? Mam nadzieję, że to nie będę ja ani mama...
PS. Alkohol to zło.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
-
Tomaszm3
- starszy świeżak
Tomasz nie ma takiej używki w nadmiarze która byłaby dobra. Połowę swoich wypowiedzi co di projektów ustaw jak się mnie te cudzysłowie izby poselskie pytały co zrobić to odpowiedzi udzielałem po białych proszkach. Chodzi o to ja się nie będę za resztę wypowiadał że przynajmniej u mnie co miałem wziąć wziąłem co wypić wypiłem i nie sprawia mi to radości. Jeszce w połączeniu z lideskoamfetamina na swoje Łone. Ja mam bardzo liberalne podejście i wydaje mi się ze musi u każdego nadejść ten moment.
Swoje wypiłem, przećpałem-wtedy czerpałem z tego namacalne korzyści. Dziś 3 browary i kima. Leki lekami ale chyba też kurwa takie wrażenie że bez sensu wiele rzeczy się działo. Puszczam to z lewej strony ucha - było, bo było - na zasadzie braku wzruszenia i zmęczenia materiałem.
Absolutnie nie odbieraj tego że coś mi się nie chce - mi się zawsze chce tylko siakos inaczej podchodzę do tego.
Swoje wypiłem, przećpałem-wtedy czerpałem z tego namacalne korzyści. Dziś 3 browary i kima. Leki lekami ale chyba też kurwa takie wrażenie że bez sensu wiele rzeczy się działo. Puszczam to z lewej strony ucha - było, bo było - na zasadzie braku wzruszenia i zmęczenia materiałem.
Absolutnie nie odbieraj tego że coś mi się nie chce - mi się zawsze chce tylko siakos inaczej podchodzę do tego.
- tomekw48
- weteran forumowych bitew
Lubię z Tobą dyskutować... Kurna... Ty jesteś z innego świata w tym dobrym tego słowa znaczeniu
Idę spać, bo rano muszę odbębnić swoje, a później długi weekend
Idę spać, bo rano muszę odbębnić swoje, a później długi weekend
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
-
Tomaszm3
- starszy świeżak
Tomasz jak w plebiscycie 30 najszybciej rozwijających się kancelarii prawniczej a to świeża sprawa tu że Śląska trafiłem na listę - chuj wie kto kto sporządza, wg jakich kryteriów i byłem na tej liście z kancelariami które obsługują w porywach do 300 klientów i starałem się robić dobra minę oi złej gry... Jakby ktoś wyjebał szpadel zostrzony między zebra...
-
Tomaszm3
- starszy świeżak
Tomasz jak w plebiscycie 30 najszybciej rozwijających się kancelarii prawniczej a to świeża sprawa tu że Śląska trafiłem na listę - chuj wie kto kto sporządza, wg jakich kryteriów i byłem na tej liście z kancelariami które obsługują w porywach do 300 klientów i starałem się robić dobra minę oi złej gry... Jakby ktoś wyjebał szpadel zostrzony między zebra...
W sumie nie wiem do dzisiaj o co Kaman. Co to znaczy wpływowo kancelaria? Kto wyznacza trendy? Trendy w czym? W czym wyznaczam trendy z tym że kurwa nie daje sobie przyzwolenia na to żeby moich klientów i mnie samego traktowano jak własny nawóz?
Wiesz fajnie się olpluwa ludzi - zajebiscie fajnie. Dobrze skimasować gluta i wypluć zielono +brązowa wydzielinę zawsze spoko. Może co poniektóry zjedzie. Lżej będzie. Ale kurwa napierdalać się face to face. Po sądach. Tomasz czy ty ochujwes? No nie ja przeca wiele rzeczy traktuje z potężnym dystansem. Pisanie na foruume. Tak konwencja. Brutalna bo brutalna ale zostaje ZAWSZE między nami.
W sumie nie wiem do dzisiaj o co Kaman. Co to znaczy wpływowo kancelaria? Kto wyznacza trendy? Trendy w czym? W czym wyznaczam trendy z tym że kurwa nie daje sobie przyzwolenia na to żeby moich klientów i mnie samego traktowano jak własny nawóz?
Wiesz fajnie się olpluwa ludzi - zajebiscie fajnie. Dobrze skimasować gluta i wypluć zielono +brązowa wydzielinę zawsze spoko. Może co poniektóry zjedzie. Lżej będzie. Ale kurwa napierdalać się face to face. Po sądach. Tomasz czy ty ochujwes? No nie ja przeca wiele rzeczy traktuje z potężnym dystansem. Pisanie na foruume. Tak konwencja. Brutalna bo brutalna ale zostaje ZAWSZE między nami.