Ciekawostki
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
Re: Ciekawostki
czy te obrazki i diagramy mają służyć jako narzędzia dezinformacji , utwierdzając lemingi w mylnym przekonaniu że każdy kto nie zgadza się z narracją rządu ukro-polin jest ruską onucą i botem ? Ja tam jestem prawdziwym sfrustrowanym odizolowanym obywatelem piszącym pod wpływem emocji , a nie żadnym botem .
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Ty się nie liczysz, jako samotny wilk, Alone Against All!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No dobra, ale czy ktoś stąd Cie widział, by to potwierdzić?tabaluga pisze: ↑02-06-2026, 17:15czy te obrazki i diagramy mają służyć jako narzędzia dezinformacji , utwierdzając lemingi w mylnym przekonaniu że każdy kto nie zgadza się z narracją rządu ukro-polin jest ruską onucą i botem ? Ja tam jestem prawdziwym sfrustrowanym odizolowanym obywatelem piszącym pod wpływem emocji , a nie żadnym botem .
Find your flow
- tabaluga
widzieliście mój kubek na tle trzecioligowych płyt z lat 80 , takiego uwierzytelnienia nawet ruskie służby by nie wymyśliły !
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- tomekw48
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.