Bloodcult na pewno się myje na Boże Narodzenie i Wielkanoc. Ja na 1 Maja. Reszta nie wiem
Pokój Grubasa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Pokój Grubasa
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- vicotnick
- rasowy masterfulowicz
Rewelacyjny troll temat. Śledzę z zapartym tchem.
-
mistrzsardu
- zahartowany metalizator
Zacząłem czytać temat i naszła mnie chęć na czekoladę. Wieczorem zazwyczaj nie jem słodyczy, ale dzisiaj zrobię wyjątek, a co!
Celem życia nie jest przeżycie.
-
mocny2_3
- zahartowany metalizator
Po odstawieniu definitywnie alko zjechałem z 88 na 77.Alko to samo w sobie gówno ale jeszcze podjudza do jedzenia gówna.Więc gówno + gówno i wyglądałem jak gówno.
-
Tomaszm3
- starszy świeżak
180 cm - 92 kilo- 6 razy w tygodniu intensywny sport. Siłownia, basen, chód szybki, rower. Wszytko bardzo zintesyfikowane. Seks umiarkowanie - chciałoby się więcej ale no cóż jest jak jest. Optymalna waga 90 kg czyli coś co nastąpi w skali miesiąca bo trasy się zaczęły rzędu 40-80 w pełnej czasowe intensyfikacji na rowerze. Kondycja w wieku 40 jak nigdy czyli Bdbd
Jeden dzień w tygodniu odpuszczam intensyfikacje bo jednak zmęczenie i potrzeba regeneracji jest.
Życia bez sportu nie potrafię sobie wyobrazić tak jak bez metalu, seksu, czy partycypacji w branży prawniczej. Zresztą mnie zawsze nosi.
Wstaje o 5 rano żeby przed wstaniem Syna machać hantlami bo siłowe rzeczy wtedy najlepiej mi wchodzą.
Z jedzeniem muszę się pilnować. Odpierdolić na grillu dwa steki z wołowiny czy udziec z sarny to moment. Słodycze w chuju mam. Nie jem. Ale mięso.. kurwa klucz do lodówki żeby nie objebac po nocy przy horrorze swojskiej kielby z dzika z swojskim chrzanem.
Ile razy sobie obiecywałem zero zakaszania mięsa po nocy... jak krew w piach.
Siedzę oglądam film i tyłu głowy plasterek salcesonu albo tej swojej kiełbasy z dzika albo tej szynki - nie no kurwa idę do lodówki i se porcjuje-i chuj wielki z tej tzw silnej woli. Bezsilność.
Fast food zdarza mi się zjeść 3-4 w roku jakiś kebab czy McDonald. Zygam po tym 2 dni na ubikacji jak po najgorszym chlaniu. Jeszcze gorzej. Najczęściej jest to podyktowane jakaś impreza najczęściej koncert. Tragedia.
Jeden dzień w tygodniu odpuszczam intensyfikacje bo jednak zmęczenie i potrzeba regeneracji jest.
Życia bez sportu nie potrafię sobie wyobrazić tak jak bez metalu, seksu, czy partycypacji w branży prawniczej. Zresztą mnie zawsze nosi.
Wstaje o 5 rano żeby przed wstaniem Syna machać hantlami bo siłowe rzeczy wtedy najlepiej mi wchodzą.
Z jedzeniem muszę się pilnować. Odpierdolić na grillu dwa steki z wołowiny czy udziec z sarny to moment. Słodycze w chuju mam. Nie jem. Ale mięso.. kurwa klucz do lodówki żeby nie objebac po nocy przy horrorze swojskiej kielby z dzika z swojskim chrzanem.
Ile razy sobie obiecywałem zero zakaszania mięsa po nocy... jak krew w piach.
Siedzę oglądam film i tyłu głowy plasterek salcesonu albo tej swojej kiełbasy z dzika albo tej szynki - nie no kurwa idę do lodówki i se porcjuje-i chuj wielki z tej tzw silnej woli. Bezsilność.
Fast food zdarza mi się zjeść 3-4 w roku jakiś kebab czy McDonald. Zygam po tym 2 dni na ubikacji jak po najgorszym chlaniu. Jeszcze gorzej. Najczęściej jest to podyktowane jakaś impreza najczęściej koncert. Tragedia.
Ostatnio zmieniony 02-06-2026, 22:05 przez Tomaszm3, łącznie zmieniany 1 raz.
-
piotraz
- rasowy masterfulowicz
Tomi wrócił jeaaaaaa
-
Tomaszm3
- starszy świeżak
Luz wróciłem bo śledziłem forume. Niezłe nudy. Dziś mam wolny wieczór po bardzo udanej wypadzie do Lublina.
Piotraz to tam wszytko chuj. Dziś jak w Lublinie odbierałem samochód chłopaki się zapytały czy dla celów marketingowych mogą upubliczniać mój wizerunek na tle samochodu. No pewnie. A ja z otwartym przyporkiem w dzisnach i tak poszło to w świat. Zorientowałem się już po publikacji w internecie. Ja jebię. Co za żałość.
I teraz się wszyscy śmieją.
A się tylko zastanowiłem czy wrócę tym samochodem tu do Lublinca z Lublina i przy tej mocy się nie rozjebie po drodze. Wyszło komicznie.
Chyba to ten moment kiedy zdjęcie trzeba wstawić. Przynajmniej jest się z czego pośmiać.
Piotraz to tam wszytko chuj. Dziś jak w Lublinie odbierałem samochód chłopaki się zapytały czy dla celów marketingowych mogą upubliczniać mój wizerunek na tle samochodu. No pewnie. A ja z otwartym przyporkiem w dzisnach i tak poszło to w świat. Zorientowałem się już po publikacji w internecie. Ja jebię. Co za żałość.
I teraz się wszyscy śmieją.
A się tylko zastanowiłem czy wrócę tym samochodem tu do Lublinca z Lublina i przy tej mocy się nie rozjebie po drodze. Wyszło komicznie.
Chyba to ten moment kiedy zdjęcie trzeba wstawić. Przynajmniej jest się z czego pośmiać.
-
Tomaszm3
- starszy świeżak

Człowiek czasem myśli ,że wydaje mu się ,że na zdjęciu dobrze wyjdzie..tak myśli ,że na zdjęciu jakoś wychodzi ale zapomniał o czymś takim jak o przyporku i ,że człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy:)
Pal licho przyporek ważne ,że zakupy motoryzacyjne wartościowe.
- tomekw48
- weteran forumowych bitew
Matrix powoli Ciebie dopada... Myślisz, że jest wszystko po Twojemu, a tu klops. HeheheheTomaszm3 pisze: ↑02-06-2026, 22:28
Człowiek czasem myśli ,że wydaje mu się ,że na zdjęciu dobrze wyjdzie..tak myśli ,że na zdjęciu jakoś wychodzi ale zapomniał o czymś takim jak o przyporku i ,że człowiek ze wsi wyjdzie ale wieś z człowieka nigdy:)
Pal licho przyporek ważne ,że zakupy motoryzacyjne wartościowe.
Tzn. jest nadal po Twojemu, ale z klopsem. Nie tak jak sobie wyobrażałeś
Ważne, aby mieć dystans
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
-
Tomaszm3
- starszy świeżak
Tomasz ja w swoim życiu dosłownie przeszedłem wszystko. Tylko ekstremalne uwarunkowania kształtują charakter. Najgorsza cecha to kryć się za jakąś fasada. Ty my decydujemy o tym w jaki sposób nasze życie będzie przebiegać. Wszystkie powodzenia czy niepowodzenia można sobie tylko samej swojej osobie przypisać. Nic tak nie hartuje charakteru jak cios w ryj. Naprawdę.
Im więcej przyjmiesz to albo cie to złamie albo odrobisz lekcje z życia.
Im więcej przyjmiesz to albo cie to złamie albo odrobisz lekcje z życia.