Pokój AA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
- ŚWIADECTWA_JEZUSA
- postuje jak opętany!
- domeldoom
- postuje jak opętany!
Re: Pokój AA
Dla mnie kiedyś słodycze mogły nie istnieć. Zaraz po odstawieniu alko miałem napady - potrafiłem opierdolić kilogram+ krówki żywieckiej. Trochę mnie to męczyło, bo od zawsze byłem grubasem - w szczycie ważyłem 130 kg, a teraz od niemal 30 lat ćwiczę na siłowni - ale:
1. lepiej cukierka niż alkohol,
2. jak miałem ochotę na słodkie to jadłem - jadłem np. 5 dni z rzędu, aż mi zbrzydło,
3. teraz jak mam ochotę to kładę się przed snem z 300 g Milką i książką - opierdolę czekoladę i idę spać i chuj,
4. moim największym uzależnieniem są orzeszki ziemne, prażone, solone - kurwa, mogę je jeść codziennie w dowolnej ilości, mają nade mną władzę absolutną
5. chcąc kontrolować masę ciała zacznij jeść w oknach żywieniowych - przerobiłem wszystkie diety świata i nic. Teraz jem wg zaleceń Kwaśniewskiego (od 2016) i jem 8/16. Owa "dieta okienkowa" to strzał w 10 - i to polecam. Zwyczajnie działa i poprawia samopoczucie, życie w ogóle itd.
Ostatnio zmieniony 31-05-2026, 08:58 przez domeldoom, łącznie zmieniany 1 raz.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- domeldoom
- postuje jak opętany!
Działa.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑31-05-2026, 08:41No intermittent fasting to faktycznie raczej konieczność niż wybór
I dla tych, którzy mają ewentualne wątpliwości - jak się wybije z rytmu na weekend to się nic nie stanie - oni tego nie sprawdzają
Można przedłużyć czas odpoczynku, w sensie niejedzenia i jest gitara.
"A ja myślę, że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji."
- ŚWIADECTWA_JEZUSA
- postuje jak opętany!
idź do netto są kilogramowe prażone solone za 12złdomeldoom pisze: ↑31-05-2026, 08:36Dla mnie kiedyś słodycze mogły nie istnieć. Zaraz po odstawieniu alko miałem napady - potrafiłem opierdolić kilogram+ krówki żywieckiej. Trochę mnie to męczyło, bo od zawsze byłem grubasem - w szczycie ważyłem 130 kg, a teraz od niemal 30 lat ćwiczę na siłowni - ale:
1. lepiej cukierka niż alkohol,
2. jak miałem ochotę na słodkie to jadłem - jadłem np. 5 dni z rzędu, aż mi zbrzydło,
3. teraz jak mam ochotę to kładę się przed snem z 300 g Milką i książką - opierdolę czekoladę i idę spać i chuj,
4. moim największym uzależnieniem są orzeszki ziemne, prażone, solone - kurwa, mogę je jeść codziennie w dowolnej ilości, mają nade mną władzę absolutną![]()
5. chcąc kontrolować masę ciała zacznij jeść w oknach żywieniowych - przerobiłem wszystkie diety świata i nic. Teraz jem wg zaleceń Kwaśniewskiego (od 2016) i jem 8/16. Owa "dieta okienkowa" to strzał w 10 - i to polecam. Zwyczajnie działa i poprawia samopoczucie, życie w ogóle itd.
POLSKA zawsze KATOLICKA