Skoro mamy pokój AA, to czemu nie i pokój grubasa?
Temat do dzielenia się zdjęciami swojego bandziocha, problemach z narkotyzowaniem się Pawełkami, i o tym, jak idzie nam walka z nadwagą, oraz tips and tricks.
Co prawda nigdy nie byłem grubasem, ale bandzioch kiedyś wystawał, zwłaszcza jak przedawkowywałem fast foody.
Teraz mierzę codziennie i w miarę trzymam dietę, zakupiłem plakat z "Dawidem" Michała Anioła i będę codziennie porównywał, czy już wyglądamy tak samo. Dzisiejszy odczyt 83.4 cm, na starcie było jakoś 87 cm, do celu jeszcze dość daleko bo 80 cm lub nawet mniej, lustro prawdę mi powie.
Z ułatwień życiowych:
- Nie mam żadnych fast foodów pod domem ani nawet w najbliższej okolicy - fuck yeah
- Nie trzymam nigdy słodyczy w domu, więc nic nie kusi
- Okazjonalnie raczej jem ciasto podczas wyjść
Natomiast coraz mocniej się przekonuje, jak te wszystkie siłowniowe mowy motywacje podkreślają, że jak chcesz coś osiągnąć, to nie ma mowy o imprezowniu, i to niestety prawda jest - nie ma wuja utrzymać diety, jak wszyscy naokoło wpierdzielają te czipsy i ciastka. Parę dni temu byłem na imprezie i trzymałem się nieźle, dopóki nie poszedłem pograć sobie z kimś paletkami. Jak już tak pomachałem z godzinę albo dwie to poczułem drastyczny spadek cukru, i jak wróciłem do stołu to już byłem przegrany, wpierdalałem te brownie jak świnia ziemniaki. Następnego dnia pomiar bebecha prawdę mi powiedział. Na każde 3 dni trzymania diety jak czempion wystarczy 1 dzień się złamać i wszystko idzie w kibel.
Pokój Grubasa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pokój Grubasa
Find your flow
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
Re: Pokój Grubasa
ja kiedyś byłem gruby , potem chudy , potem gruby , potem znowu chudy a teraz jestem znowu gruby . Najgorsze są pierwsze dwa tygodnie głodówki a później to juz z górki. Myślę że mój muzg może być kontrolowany przez grzyba Candida który potrzebuje cukru . Tak czy inaczej od poniedziałku ( co tydzień przesuwam ten termin ) rozpoczynam diete Ronaldo XD
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Jaki rozmiar bandziocha?tabaluga pisze: ↑30-05-2026, 15:50ja kiedyś byłem gruby , potem chudy , potem gruby , potem znowu chudy a teraz jestem znowu gruby . Najgorsze są pierwsze dwa tygodnie głodówki a później to juz z górki. Myślę że mój muzg może być kontrolowany przez grzyba Candida który potrzebuje cukru . Tak czy inaczej od poniedziałku ( co tydzień przesuwam ten termin ) rozpoczynam diete Ronaldo XD
Jaki docelowy?
Dawaj jakiś termin na osiągnięcie kamienia milowego.
Find your flow
- tabaluga
- weteran forumowych bitew
22 kg w 12 miesięcy , do zrobienia . już 3 x w życiu zrzucałem podobny ciężar.
ostatnio robiłem zdjęcia do dowodu , normalnie nigdy nie robie se zdjec bo nie jestem pedalem ale teraz musiałem bo mi banki konta poblokowali , no i tak patrze na to nowe zdjecie vs stare sprzed 10 lat i jak myślałem że wyglądam równie zajebiście jak wtedy to jednak okazało się że czas nie był łaskawy dla mnie , wyglądam jak nadmuchany dj vance z memów
ostatnio robiłem zdjęcia do dowodu , normalnie nigdy nie robie se zdjec bo nie jestem pedalem ale teraz musiałem bo mi banki konta poblokowali , no i tak patrze na to nowe zdjecie vs stare sprzed 10 lat i jak myślałem że wyglądam równie zajebiście jak wtedy to jednak okazało się że czas nie był łaskawy dla mnie , wyglądam jak nadmuchany dj vance z memów
MAGA // FAFO // RESTORE BRITAIN // OZE-SROZE
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No to wypierdziel te pawełki, bo za miesiąc spytam, jaki progrestabaluga pisze: ↑30-05-2026, 17:4322 kg w 12 miesięcy , do zrobienia . już 3 x w życiu zrzucałem podobny ciężar.
ostatnio robiłem zdjęcia do dowodu , normalnie nigdy nie robie se zdjec bo nie jestem pedalem ale teraz musiałem bo mi banki konta poblokowali , no i tak patrze na to nowe zdjecie vs stare sprzed 10 lat i jak myślałem że wyglądam równie zajebiście jak wtedy to jednak okazało się że czas nie był łaskawy dla mnie , wyglądam jak nadmuchany dj vance z memów![]()
Find your flow